viper2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 oh noessssssssss lene oti douleyei..... [first blow to gift card connected]
Toufas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 mou ferane simera to xbox me to nfs carbon kai to perfect dark zero.... apo oti koitaksa exo to samsung to drive, epidi ta paixnidia pou mou ferane den einai toso tou goustou mou....tora to exo anoixto gia kana crash test....alla poli fasaria re paidi mou kanei.... iparxei kaneis apo athina pou na exei ta ergalia na to flasharei?giati agglia tha pao pali stis 15/1....
Socratis_g Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Καμία ιδέα? 1ον Χρόνια Πολλά! 2ον Είστε γ@μώ τα μαστόρια! 3ον Μελέτησα την τελευταία βδομάδα σχεδόν όλα τα post και έμαθα! Και τώρα θα σας εξιστορήσω την τρέλα μου. Παρόλο που έριξα μια ματιά στα manuals δεν πείραξα το 360 εγώ. Προτίμησα να δώσω 60euro να μου το φλασάρουν (ουυυ flore!!!!) πριν μία βδομάδα. Έπαιξα για δύο μέρες GOW(για πολλές ώρες απροβλημάτιστα). Στο μηχάνημα δεν είχα κάνει update. Τη δεύτερη μέρα κατέβασα από το xbox.com (δεν έχω πρόσβαση στο live)το compability update (12-2006)για την υποστήριξη παιχνιδιών του xbox1. Το μηχάνημα μου έκανε "μάλλον" και το fall update γιατί διαθέσιμη ήταν τώρα και η 1080p. Από εκεί και ύστερα παίζω το πολύ 1,5 ώρα και κολλάει. Για να ξεκινήσει πάλι θέλει να το αφήσω να παγώσει πλήρως. Ευπρόσδεκτες οι υποδείξεις σας. Την ασημένια ταινία στην έβγαλε το μαγαζί? Αν όχι, σημαίνει ότι ισχύει ακόμη η εγγύηση. Πήγαινε στο μαγαζί να σου περάσει το αυθεντικο firmwire και στείλε την κονσόλα πίσω για αλλαγή. Αν δεν εχεις εγγύση, περίμενε. Αν τεζάρει τελείως το 360 ζήτα στο μαγαζί να σου βάλει αλλο drive.
nyne Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 to Lost.Planet.Extreme.Condition.PAL.XBOX360-Allstars exei ena problhma se ena rar alla bghke fix(tulaxiston apo ekei pu katebazw egw) opote nai doulebei.
Socratis_g Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 to Lost.Planet.Extreme.Condition.PAL.XBOX360-Allstars exei ena problhma se ena rar alla bghke fix(tulaxiston apo ekei pu katebazw egw) opote nai doulebei. και συ από TL? Kati san ton Agio Basili..... Με τη μόνη διαφορά ότι σου μιράζει δώρα όλο το χρόνο!!:twisted:
nzeppos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Το καταραμένο το TL άργησε πάρα πολύ να δημοσιοποιήσει το πράμα και προτίμησα να ξεκινήσω την εγγραφή του στο σκληρό από άλλο θείο, που όμως δεν έχει πολύ λαό και θα πάρει καμια μέρα ακόμα μέχρι να γίνει η δουλειά. Ευτυχώς τουλάχιστον που διόρθωσαν τον δαίμονα του τυπογραφείου με το rarfix. (μιλάμε για πολύ αργκό!)
jimbrav Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 to Lost.Planet.Extreme.Condition.PAL.XBOX360-Allstars exei ena problhma se ena rar alla bghke fix(tulaxiston apo ekei pu katebazw egw) opote nai doulebei. an kai katevasa kai to fixrar stin aposimpiesei den eixa provlima opote den xreiastike to fix.. XRONIA POLLA SE OLOYS
nyne Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 xaaaxa TL oloi loipon?Xronia polla pedes!Koita na deis mera pu to bgalane kai den exw prolabei na parw diskakia...Xerei kaneis kana video club boreia proastia pu na exei?Kai na einai kai anoixto?To xero polla thelo...:twisted:
nzeppos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Άντε μια ώρα έμεινε, θα το είχα εδώ και ώρες αν: α) το PC δεν έβγαζε Blue screen of death (πρόβλημα με το ntfs.sys) αμέσως μετά που έκλεισα την οθόνη για να πάω για ύπνο, ελπίζοντας "να έχει κατέβει μέχρι το πρωί". Οπότε πρακτικά πήγε τζάμπα όλο το βράδυ... και β) αν δεν έπεφτε ραγδαία η ταχύτητα τις τελευταίες δύο ώρες. 96% και προχωράμε.
Socratis_g Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 xaaaxa TL oloi loipon?Xronia polla pedes!Koita na deis mera pu to bgalane kai den exw prolabei na parw diskakia...Xerei kaneis kana video club boreia proastia pu na exei?Kai na einai kai anoixto?To xero polla thelo...:twisted: οφτοπικ: Και VIP κιόλλας στο TL!! ΑΑΑ!! Εγώ είμαι υπέρ των πνευματικών δικαιωμάτων. Πληρώνω γιαυτό που περνω!!:twisted: :twisted: :twisted: Βίντεο κλάμπ? ΧΑΧΑ! εγώ για να βρώ βενζινάδικο έσταξα!!
nyne Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 h vip h tipota kai egw tis idias apopsis eimai xaxaxaaaxa..Katalaba den me blepw na pezw shmera....Borei na brw kanena mayragoriti na to plhrwso 10 eyrw xaxaxaxaxa.
nzeppos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Το βάζω κι εγώ τώρα να το δω. Ευτυχώς έχω δουλειά σε λίγο και δεν θα κάτσω όλη μέρα να το λιώνω. Ευτυχώς! Αλλιώς...
nzeppos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Ρε σεις, αυτό είναι φοβερό παιχνίδι! Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και στους ήχους, τα πάντα είναι επιβλητικά. Ε ρε τι έχει να γίνει το βράδυ, θα ακυρωθούν έξοδοι μ'αυτό το πράγμα.
jimbrav Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 fovera efe kai kinisi kai grafika kai ixos kai drasi.... apsogo:):)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.