Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to gears einai megalh fuska gia mena....An exeresis ta fadastika grafika einai exeretika mikro (gia mena pada) to on line tu einai rixo mexri ahdias(gia mena pada) kai genika perimena kati pu na diarkei perisotero.Offfftooopiiccc....(mias k den exume kana neo game..)

Jimbrav kalo to ergaleio,tu exeis allaxei kai cooler apo oti blepw,pernei megalytera?

Δημοσ.

Jimbrav kalo to ergaleio,tu exeis allaxei kai cooler apo oti blepw,pernei megalytera?

ayta edo einai...http://www.talismoon.com/cgi-bin/version2/engine.pl?page=product-xbox360-whisperfan-blue

den einai megalytera aplos exoyn kalytero air flow :)

Δημοσ.

Το Lost Planet δεν το ανέφερα γιατί η αρχική μου παρατήρηση ήταν "τους τελευταίους 2 μήνες, πέραν του Lost Planet, δεν έχει βγει κάτι αξιόλογο". Λίγο υπερβολική, το αναγνωρίζω, αλλά ήθελα να δώσω το λόγο που το 360 το ανάβω 1-2 φορές την εβδομάδα.

Είναι αλήθεια πως την περιόδο Οκτώβρη-Νοέμβρη βγήκαν μαζεμένα όσα καλά παιχνίδια δεν είχαν βγει σε ένα χρόνο. Και τα καλά παιχνίδια δεν τελείωσαν εκεί, περιμένουμε πολλά ακόμα (άντε ρε Blue Dragon, βγες πανάθεμά σε).

Οπότε πέραν αυτής της παρατήρησης-γκρίνιας δεν έχω κανένα άλλο παράπονο για τα releases του 360. Θα γεράσω μαζί του :)

Δημοσ.

Kαλα ρε παιδες ολοι τα z5500 εχουμε;

Οντως πολυ καλα ηχεια

Ρωτηστε και τους ... γειτονους!

Μη μου πειτε παντως πως εχετε και Samsung TV για το 360 σας,οπως και εγω γιατι θα τρελλαθω!

Δημοσ.

Παιδια το μονο που καταφερα να κανω ειναι backup to original firmware με την εντολη mtkflash r /m orig.bin αλλα δεν μπορω να καταλαβω αφου εκλεισα το 360 και μπηκα στα windows για να patch-αρω το original με το kdx τι στο ..... πηγε στραβα και μετα οταν παω να κανω mtkflash w /r το πατσαρισμενο firmware μου βγαζει τα γνωστα: error 00 should be 70. Ολα αυτα με το xtreme boot maker.

Δημοσ.
Παιδια το μονο που καταφερα να κανω ειναι backup to original firmware με την εντολη mtkflash r /m orig.bin αλλα δεν μπορω να καταλαβω αφου εκλεισα το 360 και μπηκα στα windows για να patch-αρω το original με το kdx τι στο ..... πηγε στραβα και μετα οταν παω να κανω mtkflash w /r το πατσαρισμενο firmware μου βγαζει τα γνωστα: error 00 should be 70. Ολα αυτα με το xtreme boot maker.

λιγη βοηθεια please?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...