Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδες αν μπορειτε πειτε μου και σε εμενα τι θα χρειαστο για να κανω το xbox360 μου για να παιζει αντιγραφα. Ρωτησα ενα μαγαζη ποσο καστιζη να μου το κανει αυτος να παιζει αντιγραφες και μου ειπε 130 euro για να μου βαλει το firmware ελεος!! ευχαριστο

Einai PARA polla ta lefta k sxetika eukoli diadikasia!! Gia ti diadikasia ta exoune grapsei k paliotera.. Pantws gia arxi prepei na koitakseis na deis poio drive exeis.. Einai 3 eidwn, diaferoun ligo ws pros tin diadikasia..

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι παιδια,λενε οτι αν αγορασεις το crackdown εχει invite για την beta του halo...αν ''αγορασεις'' το παιχνιδι θα εχει παλι την beta για κατεβασμα?

Δημοσ.

Παιδια εχω κατεβασει παιχνιδι για 360 με utorrent και μου βγαζει πολλα αρχεια πχ all-lostp.r36 απο το lost planet.Tι πρεπει να κανω για να το φτιαξω σε ιso?

Δημοσ.
Παιδια εχω κατεβασει παιχνιδι για 360 με utorrent και μου βγαζει πολλα αρχεια πχ all-lostp.r36 απο το lost planet.Tι πρεπει να κανω για να το φτιαξω σε ιso?

unrar na ta kaneis.pata sto arxeio pou onomazetai rar....

Δημοσ.

ναι το καταλαβα αυτο αλλα σου ξαναλεω εκτος απο τα iso αρχεια που υπαρχουν οταν τα ξεζιπαρω υπαρχουν και κατι αλλα αρχεια .r30 .r31 .r32 all-lostp.r36 που το καθενα απο αυτα πιανουν 95 mb.Μηπως πρεπει να τα παραλειψω?Υποθετω πως οχι

Δημοσ.
ναι το καταλαβα αυτο αλλα σου ξαναλεω εκτος απο τα iso αρχεια που υπαρχουν οταν τα ξεζιπαρω υπαρχουν και κατι αλλα αρχεια .r30 .r31 .r32 all-lostp.r36 που το καθενα απο αυτα πιανουν 95 mb.Μηπως πρεπει να τα παραλειψω?Υποθετω πως οχι

μονο το iso σου χρειαζεται τα αλλα απλα ειναι αντι να το κανουν ενα αρχειακι συμπιεσμενο δηλαδη .rar το εχουν σπασει σε μικροτερα για να γινεται πιο ευκολο sharing οποτε αφου κανεις extract το iso τα αλλα μπορεις να τα σβησεις

Δημοσ.

Παιδες δηλαδη το κολπο για να παιζεις αντιγραφα παιχνιδια πρεπει να δεις ποιο dvd driver εχεις και να βαλεις το καταλληλο firmware; εγω που εχω to dvd sh- d162c στο υπλογιστη μου με το firmware kreon v.0.81 μπορω να το συνδεσω στο xbox360 για να παιζω αντιγραφα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...