Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kala eimai me to ps2 mou 4 xronakia tora!Den exei parousiasei to paramikro provlima!Den dino oute 1 euro gia kati pou den einai axiopisto kai tha doso ston bill 400 euro gia kati pou parousiazei tromera provlimata iperthermansis, crashing,drive provlems kai red lights!!!!Kata ta alla einai ontos next generation kai pisteuo na kanei kati i microsoft tora pou vgenei to ps3!

Pliroforiaka to PS3 einai xeirotero apo to xbox 360.. Kai se crashing ktl pou les alla k se poiotita..

Θα στείλουμε πίσω τα φλασαρισμένα μηχανήματα και αντι να μας στείλουν το 2 πίσω θα μας τα κρατήσουν και απο πανω. Δεν παίζει αυτο που γράφεις.

Anyway. Απο τρίτη θα κάνω κάποια τηλέφωνα. Την πιο πρακτική λύση που θα βρώ θα την ποστάρω μαζί με τηλέφωνα, για λοιπούς συναδέλφους τραυματίες.

Ah sorry d milousa gia flasarismena :P

Emena mexri stigmis mou exoune allaxei 3 360.. lol

Ma kala na min borei oute ena product i MS na kanei pou na min ta ftinei.. Ti na pw..

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=T5nfmJTQJr8

Bρήκα αυτο το βίντεο στο οποίο το παλικάρι δείχνει και ισχυρίζεται ότι διόρθωσε το πρόβλημα στο mobo του(3 red lights) με ένα heat gun

Δεν είμαι τεχνικος, κάποιος γνώστης μπορεί να πει εαν αυτό γίνεται ή εαν το παλικάρι δείχνει κωλιές.

Δημοσ.

Socratis_g αυτο δεν ειναι πιστολακι μαλλιων αλλα heat gun ....

Η λογικη ειναι οτι καποιες κολλησεις σπαζουν ισως ,οποτε με τη θερμοτητα λιωνουν και ξανακολλανε (αυτο εχω καταλαβει τουλαχιστον)

Δημοσ.

ναι το εχω δοκιμασει και δουλευει με πολυ καλα αποτελεσματα Απλα πρεπει να γυμνωσεις την μητρικη και να καλυωεις με αλουμινοψαρτο τα πλαστκα το ζητημα ειναι μετα ποσο θα σου κρατησει. Παντως για μεγιστα αποτελεσματα επικεντρωνεσαι παντα με κυκλικες κινησεις γυρω απο την gpu

Δημοσ.

Paidia...Diavasa ola ayta kai provlimatisthka.Ta kokina lampakia anavoun prin ta pai3ei h konsola gia proeidopoihsei h afou ta exei pai3ei???:confused: Epishs pos mporo ma katalavo an drosizete kanonika to 360 mou???:? Giati to exo psilo peira3ei konta sto anemisthraki kai den 3ero an travaei kala aera..plz p.m :mrgreen:

Δημοσ.

Η πιο λογική προσφορά που μου είπανε ήτανε:

120? mobo

150? mobo+samsung5.2

Ξηλωμένα από καινούρια μηχανήματα, ετσι μου είπανε τουλάχιστον.

To καλό είναι ότι μπορεί να μου τη κάνει τη δουλειά στα μπαμ. Περνω τηλ το πρωί το απογευμα πάω και τα κάνουμε επιτόπου.Οπότε βλέπω τι περνάει.

Kαι θα βάλω στην άκρη το hitachi μου αχρείαστο να είναι.

Τα πιο πολλά μαγαζια μου λέγανε φέρτο μας για έλεγχο, να δούμε τι σφάλμα έχει και κωλιές τέτοιες.

Θα το πάω μάλλον αυριο. Οποιος θέλει info, pm.

Δημοσ.

Και που τα βρηκαν αυτοι ρε Socratis_g καινουρια και στα δινουν 150e;;;

Μηπως εχουν φαει το heat gun τους και περιμενουν υπομονετικα να ξαναπεθανουν;

Συζητησε τι θα γινει αν τα παιξει σε κανα δυο μηνες....

Δημοσ.
Και που τα βρηκαν αυτοι ρε Socratis_g καινουρια και στα δινουν 150e;;;

Μηπως εχουν φαει το heat gun τους και περιμενουν υπομονετικα να ξαναπεθανουν;

Συζητησε τι θα γινει αν τα παιξει σε κανα δυο μηνες....

Μου είπε το παλικάρι ότι ξηλώνουν νέα μηχανήματα και ότι δίνουν τα κομμάτια.:confused:

Παίζει κ να γίνεται, μητρική, drive, κουτί μονταρισμένο, χειριστηρια, όλα μπορούν να πουληθούν ξεχωριστά.

Το σκέφτηκα αυτο που λές, αλλα τι να του ζητήσω για εγγύηση?

Αποδειξη αγορας δεν παίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...