Wolfidis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 simera -aurio einai anamenomeno na vgei kai to NBA-street homecourt, tou opoiou to demo to katefxaristithika kai to anameno gia na ksanthimitho tis kales epoxes nba jam sta oufadika Kala kamia sxesi.... ti na leme....
nyne Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 People ΟΚ με το Χ360. Το πήγα grmods. 150?. Αφησα το παλιό και μου έβγαλε το παλικάρι καινούριο απο κουτί Χ360 me samsung. Μου πέρασε σε 5λεπτα την 5,2 και μου κράτησε και το χαρτάκι της εγγύησης! Δεν ακούγεται καθόλου σε σχέση με τη το hitachi, που σφύριζε!!! Το βάζω τώρα με το pro6 ανοιχτό για κανένα 6ωρο να δω αν θα μου βγάλει τίποτα. Μου δώσανε και 3μηνες εγγύηση απο τους ίδιους αν πάθει κάτι, εκτός ότι έχει και την εγγύηση της Μ$. Το παλικάρι ξηγήθηκε τέζα. ΥΓ: Θάνο, cheers m8 em afou sto eipa!
Stormwatch Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Στον nasis πηγες ε; Μου ειχε ξηγηθει στα δυο παλια ΧΒΟΧ μου (πριν βγουν softmods κλπ)
Socratis_g Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Στον nasis πηγες ε;Μου ειχε ξηγηθει στα δυο παλια ΧΒΟΧ μου (πριν βγουν softmods κλπ) Yeap. Ρε είναι ξήγα το παλικάρι. 5 μαγαζιά που πήρα όλοι μου λέγανε: φερτο να κάνουμε διάγνωση, να δούμε τι έχει, να παραγγείλουμε μητρική. Αντε και συχτίρι κοπρίτες!:evil: :evil: Εκεί πήγα κατευθύαν. Αφήνω το δικό μου και σε 20' πήρα Χ360 με samsung 5.2 μαμά επάνω. Ούτε διάγνωση, ούτε τις κωλιές που λέγανε οι άλλοι.
john360 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 και κυριως ουτε micro$oft ουτε ενα μηνα περιμενε να στο γυρισουν πισω αφτιαχτο!
nyne Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 pou na deis an su xalasei ti ginete!An thes sto stelnei sthn ms me aftendiko firmware kai to perneis pisw ftiagmeno 100%!Ade thanasi bgale kai to ftino klono tu wiinja na ta spasume olaaaa!!
xrest Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 yup ki egw ekei 8a to paw mallon kala esy ti na to pas.einai se pliri aposinthesi to 360 sou..tou swkrati itan fresko to ptwma.eipame oi grmods den einai jesus gia na anastisoun to lazaro sou
mixalisss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 pantos den exo akousei ta kalitera gia to thanasi mexri stigmis ebgale ton akrivo klono me 80 euro
Socratis_g Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 yup ki egw ekei 8a to paw mallon Οταν θα κανονίσεις να ανεβεις στείλε ένα μην. την προηγούμενη. Αν εχω χρόνο, να σε πάρω απο καμια στάση μετρό να πάμε μαζί. Είναι στη γειτονιά μου το στέκι τους.
Daredevil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 kala esy ti na to pas.einai se pliri aposinthesi to 360 sou..tou swkrati itan fresko to ptwma.eipame oi grmods den einai jesus gia na anastisoun to lazaro souΌχι ρε συ το ποτίζω φορμόλη OK Σωκράτη όταν είναι θα σε pm ευχαριστώ
The_Sheep Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 NBA_Street_Homecourt_USA_XBOX360-PLEX alla distixos den einai region free gamoto...se ena mina vgeni to pal
PetrosDrifter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Kalispera!!! Ti kanete!!! Agorasa To 360!!! Gnorizei Kaneis kanena Kalo SoftMod Outos Oste Na Min Vgei Ektos Eggiisis?????!!!
nyne Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 file koita is proigumenes selides kai tha beis sto nohma...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.