jimaros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 ego tin konsola tin exo agorasei ton noemrio! de pistevo na exo provlima! ego pou dhladh tin exo parei 16 ianouariou 2006 tina po!!!!lol
mini me Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Maio ennoeis dhmiourgia ths konsolas h agora ths konsolas man???? Δημιουργία προφανώς, τι σημασία εχει πότε την αγόρασες...
kostasjdmax Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 paidia fainome ligo asxetos alla exo kanei ola ta aparaithta kai exo ftasei sto ena xeri me ena keno dual-layer dvd kai ena iso..tora pos to grafo??eida kati gia clonecd.alla pos epilegeis eggrafh se dual layer??efxaristo!
Socratis_g Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Κάνε εγγραφή εικόνας, του iso που ξεζίπαρες δηλαδή, στο δισκάκι. Σε χαμηλη ταχύτητα, και κλείσε λοιπα προγράμματα που τρέχουν, σιγουρέψου ότι το παιχνίδι είναι region free και prepathed.
Blackjim Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Κάνε εγγραφή εικόνας, του iso που ξεζίπαρες δηλαδή, στο δισκάκι.Σε χαμηλη ταχύτητα, και κλείσε λοιπα προγράμματα που τρέχουν, σιγουρέψου ότι το παιχνίδι είναι region free και prepathed. To layer break de ksehases?
nyne Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 ετσι και αλλιως εαν εχει το .dvd αρχειο εχει μεσα το layer break...
kostasjdmax Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Pos tha katalavo an einai prepatched??me clone cd mono??me nero?? A kai kati allo.exo to arxeio dvd.afto tha epilekso ή to iso arxeio sto clone cd??
Bourdoulas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Όλα pre-patched είναι πλέον. Κάψτα με το imgburn.
Blackjim Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 ετσι και αλλιως εαν εχει το .dvd αρχειο εχει μεσα το layer break...auto lewan einai sketo to .iso omws prepei na to kaneis esy.
The_Sheep Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Bullet_Witch_PAL_XBOX360-SPARE meta apo xronia kai kairous irthe kai i seira mas na to peksoume.. ante mia kai exei pesei tosi ksirasia na peksoume kana neo game
john360 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 πρεπει να ειναι τρελλη μουφα.. http://xbox360.ign.com/articles/768/768423p1.html
iolakos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 παιδιά τα φώτα σας λίγο. εχω διαβάσει αρκετές σελίδες για το φλασάρισμα και τα προβλήματα που παρουσιάζει η κονσόλα. θέλω να μου λύσετε μερικές απορίες πρώτα εαν γίνεται 1.πόσοι φλασαρισμένοι εδω μέσα έχετε φάει μπάν? 2.η κονσόλα μου σε άσχετες φάσεις σταματάει την αναπαραγωγή του παιχνιδιού και μου βγάζει μήνυμα ότι ο δίσκος είναι βρώμικος.(το παιχνιδι ολοκαίνουριο)μελοντικά θα παει Γερμανία για επισκευή? 3.το ντράιβ όταν λειτουργεί κάνει σαν αεροπλάνο. είναι φυσιολογικό? 4.οι φλασαρισμένοι μπαίνετε LIVE κανονικα? Σας ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.