Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
YPOMONI!! se kammia evdomada xekinane na vgainoun oi kaloi titloi me prwtergati to GRAW 2.. Ghosts we are ready!

Μακάρι, ήδη περιμένουμε πως και πως! Το GRAW2 προσωπικά δεν μου λέει πολλά (δεν μου αρέσει κανένα παιχνίδι της σειράς και το SP demo που έπαιξα μου φάνηκε μία από τα ίδια) αλλά είναι κι άλλα πολλά που αναμένονται. Πρώτο και καλύτερο το MLB 2k7!

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλλον άργησαν λίγο .. πάνω από το utorrent ειμαι σε λίγο κατεβαίνει δεν βλέπω να κοιμάμαι σήμερα…

Δημοσ.

Paidia thn exo 3anakanei ayth thn erothsh alla to paleyo akoma...:mrgreen: ...3erei kaneis kapoio program h se hardware kapoio chip pou na kanei unlock to game partition se hitachi h esto na kanei extract ton security sector???:???: ......plzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... -> P.M.:-D

Δημοσ.

Τι όμορφα μου θύμησε και πάλι Χριστούγεννα. Είχα 1.5 μήνα να δω τα 3 κόκκινα λαμπάκια, τόσος καιρός πέρασε από την ολική αντικατάσταση!!!Πόσος καιρός μου μένει ακόμα μέχρι το 3ο μου 360? Όποιος ξέρει ας πει μια γνώμη για το τι να κάνω, που να πάω.

Δημοσ.
Τι όμορφα μου θύμησε και πάλι Χριστούγεννα. Είχα 1.5 μήνα να δω τα 3 κόκκινα λαμπάκια, τόσος καιρός πέρασε από την ολική αντικατάσταση!!!Πόσος καιρός μου μένει ακόμα μέχρι το 3ο μου 360? Όποιος ξέρει ας πει μια γνώμη για το τι να κάνω, που να πάω.

den mporeis na tous to ksanasteileis?

Δημοσ.
den exei simasia

pali pisw

alla to thema thermokrasias to kitakses?

Το έχω πάνω σε ξύλινο ράφι που το έχω γεμίσει με τρύπες από κάτω για να "αναπνέει" καλύτερα.

Δημοσ.
Και τι θα γίνει? Θα μου δώσουν ξανά άλλο επισκευασμένο και σε κανα μήνα τα ίδια.

Οσο δεν πληρώνεις, στέλνε το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...