Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Min to psaxnoume kai poli to thema!

Me to pou tha vgei i kainourgia version oloi tha treksoume na tin agorasoume, giati den tha theloume enoxlitika kollimata otan pezoume!Einai poli kseneroma!Tha einai kai pio ftini logo diaforas kataskeuis!

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως με το rainbow 6 μου κολλαει σχεδον καθημερινα(κανονικο freeze οχι φλωριες)ελπιζω να αντεξει μεχρι την καινουργια εκδοση να κανουμε καμια τραμπα..

Δημοσ.
egw pantws den agorazw tin new ekdosi.se periptwsei pou dw ring of death gia deuteri fora,den iparxei periptwsei na dwsw lefta panw sto 360.

Κι εγώ δε βρίσκω λόγο να πάω για την νέα έκδοση όσο δουλεύει αυτό που έχω.

Αν σου χαλάσει όμως δε θα πάρεις άλλο? Σιγά μη δε πάρεις :P

Δημοσ.

Γιατί να ξαναδώσεις 400?? Η λύση η δική μου δηλαδή σας χαλάει?

150?+χαλασμένο 360= Νέο φλασαρισμένο Χ360 09/2006.

Δημοσ.
tha ksanadines 400 eyrw?...

Μάλον θα το έκανα ανταλλαγή με κάποιο που δουλεύει και θα έδινα λιγότερα [edit: όπως έκανε ο Socratis] Μπορεί να έπαιρνα και την καινούργια έκδοση. Το σίγουρο είναι ότι δε σκοπεύω να μείνω χωρίς 360.

Δημοσ.

socrati i lisei sou einai poli endiaferousa,alla de tha me kalipte as to poume psixologika,mias kai to exw allaksei eidi mia fora.isws na skeftomoun kana 360 pali pros teli 2008 me arxes 09.de kanw plaka.i agorastiki empistosini se pliri klonismo se mena

Δημοσ.

As erthei ekeini i ora pou tha vgei epitelous!

Kati akoustike gia 1 Maiou se ksena sites xoris na epiveveothike tpt!

Alloi lene gia mid-2007!Pantos ola kaliptontai me ena peplo mistiriou!

Den xero ti mas krivei i Ms!

Pantos anakoinothike i ekdosi tis 512mb memory card 49.99$!Pagosmia kikloforia 3 Apriliou!

Akriva an skeftei kaneis oti me 19 euro simera vriskeis memory flash gia ipologistes me 2gigabyte!

Δημοσ.
socrati i lisei sou einai poli endiaferousa,alla de tha me kalipte as to poume psixologika,mias kai to exw allaksei eidi mia fora.isws na skeftomoun kana 360 pali pros teli 2008 me arxes 09.de kanw plaka

Τα 150? δεν είναι κ λίγα,

αλλά είναι ελεγχόμενη δαπάνη.

Εγώ δεν παίζει να έμενα χωρίς Χ360,

μιάς και στα γραφικά του υπολογιστή εχω μείνει πίσω.

Θα έννιωθα σαν πρεζάκι χωρίς ηρωίνη!!:twisted: :twisted:

Δημοσ.

o xrest ειναι πιο μεγαλο πρεζακι απο σενα σοκ, απλα δεν ξερει τι λεει σημερα (δηλ. χτες) :D

"agorastiki empistosyni se klonismo" <---- LOLOLOLOL

εγω παντως εχω ηδη ΔΥΟ premium 360, οποτε οτι και να γινει ειμαι covered.

Δημοσ.

α ρε πετραν...αντε για κανα graw2.ωστε τσιμπισες και δευτερο..σε κανα 10ημερο θα παιζουμε και μεσω ps network e?¨:):):)

Δημοσ.

graw 2 νομιζω ειναι κορυφη.

χτες ασχοληθηκα μια ωριτσα, και νομιζω οτι τα best games πανε:

1) oblivion

2) gears

3) graw2

ps network χλωμο προς το παρον.. :D

επαιξα για αρκετη ωρα και το virtua fighter στο ps3, και ουτε αυτο με εψησε αρκετα.

αρκετα ωραιο, αλλα τα animations και οι κινησεις μοιαζουν απομονωμενα το ενα απο το αλλο.

καμια σχεση με το doa που εχει ενα συνεχες flow απο κλωτσομπουνια.

ας βγει με το καλο το sixaxis με δονηση, ας δουμε πως θα πανε τα νεα (φτηνοτερα στο κοστος) ps3 απο αξιοπιστια, ας δουμε και καννα καλο game,

και εδω ειμαστε..

day 1 παντως, δεν αγοραζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! :D

Δημοσ.

gia to graw 2 symfono k epafxanw,epexa xtes apo tis 8-12:30,pali kala pu bghke kai borume na asxolithume me kati sobaro xxexeee...H monh blakeia einai oti sto ranked game den boreis na epilexeis omades kai bazei opoius thelei ayto,kati pu to brisko megalh blakeia,pali kala pu sto player mode bori na epilexeis esy tis omades...Episis fadazomai oti ta clan mats tha einai koryfh!Oso gia to ps3 symfono apolyta me ton petran kai emena den me edypwsiase!Ean bgun kala games,bgei kai spasimo kai pesei k h timh tu,tote to syzhtame...

Δημοσ.

Τα σπάει το GRAW 2 παιδιά:-D

Και η επιλογή clan match στο multiplayer τα σπάει ακόμα περισσότερο:mrgreen:

Εμαθά οτι ήδη εχει φτιαχτεί το πρώτο ελληνικό GRAW clan...προβλέπω λιώσιμο μεγαλύτερο του gow...

P.S 1ο post, καλώς σας βρήκα:-D. Αρκετοί με ξέρουν και απο άλλα στέκια;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...