Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια γρηγορη ερωτηση:Επειδη δεν βλεπω σε κανενα μαγαζι το 111D αλλα μονο το 112D,ξερει κανεις αν το 112D εχει τις ιδιες δυνατοτητες με τα backups του 360;;

Αν ξερει καποιος και κανενα link με firmware για το 112D ας μου στειλει pm

Δημοσ.
:)

δεν ειναι τπτ...

απλα εχει καποια μαγκια αισθητηρα κλπ, που καταλαβαινει οτι καποια απο τις 8 μαυρες μικρες βιδουλες που ειναι 4ανα Χ συνδετηρα που λες.... δεν ειναι καλα τερμα βιδομενη....

that's all !!!

:P

δεν νομιζω αν δεις στο xboxscene ανεβαζει θερμοκρασια η cpu και οι ανεμιστηρες δουλευουν στο full μπας και σωσουν την κατασταση Εγω υδροψυξη του εβαλα και σταματησε αυτο με τοτς ανεμιστηρες αλλα και παλι τα προβληματα συνεχως επανερχονται ειδικα με βαρια σε γραφικα παιχνιδια

Δημοσ.

Εγώ έχω καταλάβει ότι υπάρχει design flaw σε όλα τα xbox360, και ότι αν δεν κάνουμε την μαγκιά να τα ανοίξουμε και αλλάξουμε την στίριξη στις βίδες όλα θα βγάλουν το 3 red light error αργά η γρήγορα!

Η ψύξη σε αυτό τον τομέα δεν βοηθάει καθούλου! Είναι άσχετο εντελώς το να κάνουμε καλύτερο cooling για να αποφύγουμε τα 3 κόκκινα λαμπάκια τελικά!

Πάντως διάβασα σε ξένο forum συγκεκριμένα στο xboxscene ότι τα νέα μηχανάκια του 2007 κατασκευής δεν έχουνε τέτοιου είδους προβλήματα με red lights! Μακάρι να ισχύει πάντως!

Δημοσ.

Μια βοήθεια παιδιά! Εχω ξεκινησει την διαδικασία του Flash στο drive (Hitachi v.46) αλλά κόλλησα στο βήμα με την SATA σύνδεση. Στο tutorial υπάρχει λίστα με motherboards/sata-pci που είναι "συμβατές" με την όλη διαδικασία. Αυτή η λίστα όμως αφορά μονο τα samsung drives? δηλ. εγω που ενδιαφέρομαι μόνο για hitachi drive, πρέπει να προβώ στην αγορά κάποιας pci-sata απο την παραπάνω λίστα; ή μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε; μπορείτε να προτείνεται κάποια sata-pci κάρτα, που θα "κάνει" την δουλειά;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

an exeis hitachi tote kai to sata pou exei pano i motherboard sou tha kanei tin douleia..

ta samsung einai ligo perierga kai xreiazesai tin VIA SATA card gia na ta flashareis.. To diko mou foraei ena hitachi kai to ekana mia xara flash me tin mobo mou pou einai mia Gigabyte.

Me slax cd tha kaneis tin monta e? Stin xeiroteri apla na min sou anagnwrisei to dvd drive tou 360 an kai den nomizo...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.

Πολύ ξεκάθαρο αυτό που είπες γιατί είχα μπερδευτεί με το θέμα του sata. Δυστυχώς δεν έχει η mobo μου Sata (έχω Gigabyte GA-8ST800A) και γιαυτό πρέπει να αγωράσω μια PCI to SATA κάρτα.

Οπότε, πιθανόν, όποια και να βρώ...δεν θα εχω πρόβλημα.

...Stin xeiroteri apla na min sou anagnwrisei to dvd drive tou 360 an kai den nomizo...

Μα αυτό θέλω να αποφύγω! να μην εχω πρόβλημα και να περάσω στο mode B.

(ναι, θα το κάνω με το slax cd)

Δημοσ.
Yπάρχει κάποιο άτομο να έχει αρκετά games και να μου κάνει μια εξυπηρέτηση?Ας στείλει ένα pm.

Ευχαριστώ και sorry για το off-topic.

Λόγω οτι δν είδα ανταπόκριση μου λέει κάποιος που θα μπορώ να νοικιάσω καμια 10+ games(κάποιο video club που να έχει αρκετά) όταν κατέβω Αθήνα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Λόγω οτι δν είδα ανταπόκριση μου λέει κάποιος που θα μπορώ να νοικιάσω καμια 10+ games(κάποιο video club που να έχει αρκετά) όταν κατέβω Αθήνα?

Ευχαριστώ

video blue, ίσως. αλλιώς σε συνικιακά μαγαζιά που βάζουν τσιπάκια κάνουν και ενοικιάσεις. τι περιοχη? Αν είσαι κοντά στο παγκράτι πες μου να σε στείλω.

Tι εξυπηρέτηση θέλεις?

Να αγοράσεις μερικες αντιγραφες?

να σου δανίσει κάποιος αυθεντικά? γράψε τι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...