kostasjdmax Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Παιδιά για να κάψω παιχνίδι απλά φορτώνω στο imageburn to dvd file και μετά καίω κατευθείαν????Έχω ένα nec labelflash oxi to pioneer.
ReZonanZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μια γρηγορη ερωτηση:Επειδη δεν βλεπω σε κανενα μαγαζι το 111D αλλα μονο το 112D,ξερει κανεις αν το 112D εχει τις ιδιες δυνατοτητες με τα backups του 360;; Αν ξερει καποιος και κανενα link με firmware για το 112D ας μου στειλει pm thanks
urezin Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 δεν ειναι τπτ... απλα εχει καποια μαγκια αισθητηρα κλπ, που καταλαβαινει οτι καποια απο τις 8 μαυρες μικρες βιδουλες που ειναι 4ανα Χ συνδετηρα που λες.... δεν ειναι καλα τερμα βιδομενη.... that's all !!! δεν νομιζω αν δεις στο xboxscene ανεβαζει θερμοκρασια η cpu και οι ανεμιστηρες δουλευουν στο full μπας και σωσουν την κατασταση Εγω υδροψυξη του εβαλα και σταματησε αυτο με τοτς ανεμιστηρες αλλα και παλι τα προβληματα συνεχως επανερχονται ειδικα με βαρια σε γραφικα παιχνιδια
panos--26-- Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Εγώ έχω καταλάβει ότι υπάρχει design flaw σε όλα τα xbox360, και ότι αν δεν κάνουμε την μαγκιά να τα ανοίξουμε και αλλάξουμε την στίριξη στις βίδες όλα θα βγάλουν το 3 red light error αργά η γρήγορα! Η ψύξη σε αυτό τον τομέα δεν βοηθάει καθούλου! Είναι άσχετο εντελώς το να κάνουμε καλύτερο cooling για να αποφύγουμε τα 3 κόκκινα λαμπάκια τελικά! Πάντως διάβασα σε ξένο forum συγκεκριμένα στο xboxscene ότι τα νέα μηχανάκια του 2007 κατασκευής δεν έχουνε τέτοιου είδους προβλήματα με red lights! Μακάρι να ισχύει πάντως!
Stormwatch Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Εμενα, το launch μηχανακι μου δουλευει ρολοι παντως.....φτου φτου
dreaming123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Yπάρχει κάποιο άτομο να έχει αρκετά games και να μου κάνει μια εξυπηρέτηση?Ας στείλει ένα pm. Ευχαριστώ και sorry για το off-topic.
xxxnick Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μια βοήθεια παιδιά! Εχω ξεκινησει την διαδικασία του Flash στο drive (Hitachi v.46) αλλά κόλλησα στο βήμα με την SATA σύνδεση. Στο tutorial υπάρχει λίστα με motherboards/sata-pci που είναι "συμβατές" με την όλη διαδικασία. Αυτή η λίστα όμως αφορά μονο τα samsung drives? δηλ. εγω που ενδιαφέρομαι μόνο για hitachi drive, πρέπει να προβώ στην αγορά κάποιας pci-sata απο την παραπάνω λίστα; ή μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε; μπορείτε να προτείνεται κάποια sata-pci κάρτα, που θα "κάνει" την δουλειά; Ευχαριστώ πολύ.
mihranalthaqafi Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 an exeis hitachi tote kai to sata pou exei pano i motherboard sou tha kanei tin douleia.. ta samsung einai ligo perierga kai xreiazesai tin VIA SATA card gia na ta flashareis.. To diko mou foraei ena hitachi kai to ekana mia xara flash me tin mobo mou pou einai mia Gigabyte. Me slax cd tha kaneis tin monta e? Stin xeiroteri apla na min sou anagnwrisei to dvd drive tou 360 an kai den nomizo...
xxxnick Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Πολύ ξεκάθαρο αυτό που είπες γιατί είχα μπερδευτεί με το θέμα του sata. Δυστυχώς δεν έχει η mobo μου Sata (έχω Gigabyte GA-8ST800A) και γιαυτό πρέπει να αγωράσω μια PCI to SATA κάρτα. Οπότε, πιθανόν, όποια και να βρώ...δεν θα εχω πρόβλημα. ...Stin xeiroteri apla na min sou anagnwrisei to dvd drive tou 360 an kai den nomizo... Μα αυτό θέλω να αποφύγω! να μην εχω πρόβλημα και να περάσω στο mode B. (ναι, θα το κάνω με το slax cd)
andreas_p Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μπορει καποιος να μου κανει invite στο rev@#$%tion γιατι για καποιο λογο με διεγραψαν? Το mail μου ειναι [email protected]
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 2 ilithies erotiseis a) xeroume pos boroume na anoixoume to case tou sklirou tou 360. Boroume na baloume allo mesa megalytero 2.5'' skliro? pos bazo os signature edo sto forum to xbox live tag mou? *bika edo http://www.xbox.com/en-GB/MyXbox/embedgamercard.htm alla den katafera na bro akri :/* euxaristo
MiltoZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 2 ilithies erotiseisa) xeroume pos boroume na anoixoume to case tou sklirou tou 360. Boroume na baloume allo mesa megalytero 2.5'' skliro? pos bazo os signature edo sto forum to xbox live tag mou? *bika edo http://www.xbox.com/en-GB/MyXbox/embedgamercard.htm alla den katafera na bro akri :/* euxaristo a) Tha sou pei allos (megalytero sklhro pantws tsou) Google "Gamercard"
dreaming123 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Yπάρχει κάποιο άτομο να έχει αρκετά games και να μου κάνει μια εξυπηρέτηση?Ας στείλει ένα pm.Ευχαριστώ και sorry για το off-topic. Λόγω οτι δν είδα ανταπόκριση μου λέει κάποιος που θα μπορώ να νοικιάσω καμια 10+ games(κάποιο video club που να έχει αρκετά) όταν κατέβω Αθήνα? Ευχαριστώ
Socratis_g Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Λόγω οτι δν είδα ανταπόκριση μου λέει κάποιος που θα μπορώ να νοικιάσω καμια 10+ games(κάποιο video club που να έχει αρκετά) όταν κατέβω Αθήνα?Ευχαριστώ video blue, ίσως. αλλιώς σε συνικιακά μαγαζιά που βάζουν τσιπάκια κάνουν και ενοικιάσεις. τι περιοχη? Αν είσαι κοντά στο παγκράτι πες μου να σε στείλω. Tι εξυπηρέτηση θέλεις? Να αγοράσεις μερικες αντιγραφες? να σου δανίσει κάποιος αυθεντικά? γράψε τι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.