Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο clopiekias στον οποία έστειλα την κονσόλα μου, μάλλον μου έβαλε το παλιό firmware για το Hitachi. Έτσι, σε πολλά games το δισκάκι δεν περιστρέφεται σε full speed (το καταλαβαίνεις από τον ήχο), ενώ σε άλλα μια σταματάει και μια ξεκινάει, πάντα χωρίς να φτάνει σε full speed. Λέτε να έχω πρόβληματα στο μέλλον με rings of death και τα σχετικά; Πάντως δεν έχω παρατηρήσει παρά ελάχιστα κολλήματα στα games. Από την άλλη τουλάχιστον μειώθηκε λίγο ο θόρυβος που μου έσπαγε τα νεύρα, γιατί παίζω σε πολύ ήσυχο περιβάλλον και με την ένταση στο ελάχιστο.

Σκέφτομαι να επιχειρήσω να ανοίξω την κονσόλα μου και να βάλω το τελευταίο firmware v4 (αν είναι αυτό). Τι λέτε αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσω ή να το αφήσω όπως είναι και ότι να γίνει;

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδες μου πε καποιος οτι μπορεις να παιξεις αντιγραμμενα παιχνιδια στο xbox 360 χωρις να πειραξεις το hardware του ... υπαρχει οντως τετοια λυση;

ενημερωστε με καποιος πλιζ

Δημοσ.
Αν κάποιος μπορεί να μου κάνει ένα invite για τον επαναστάτη παιδιά τον ευχαριστώ από τώρα... :-D

επισης παιδες και σε μενα....αν μπορειτε

Δημοσ.

Στον...Επαναστάτη πάντως δεν έχουν βγάλει ακόμα άκρη αν το SM3 έχει και αγγλικά μέσα. Ενώ στο TL δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, μου φαίνεται θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Ψήθηκα να το παίξω κι εγώ τώρα, το τελευταίο SM που είχα παίξει στο XboxOne ήταν αρκετά καλό.

Δημοσ.

paidia, pos ginetai ta xbox1 backup games na ta paixei to 360?

apla ta grafo se DL diskaki me alcohol?

Δημοσ.

Spiderman.PAL.XBOX360-OWL

Platform: Xbox 360 Category: Action/Adventure

Released: 04/28/2007 Origin: PAL

Store Release: 05/04/2007 Language: English

-----------------------------------------------------

The game is Pre patched and Region Free.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...