mike^^ Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Νομίζω πως ο τρόπος που βρήκε η M$ να αντιμετωπίσει την πειρατεία, ήταν να βγάλει κονσόλες με ημερομηνία λήξεως και μάλιστα "ανάλωση κατά προτίμηση" (βλέπε πίσω) ενάμισι χρόνο!Εγώ την έχω στείλει ήδη μία φορά (την είχα ενάμιση χρόνο από τον Νοε 05) και ευτυχώς δεν την είχα φλασάρει και μου στείλανε άλλη. Βέβαια αυτή την έχω ξ?σκίσει στο flashing και αν καεί και αυτή τότε θα την πετάξω από το παράθυρο και άντε γεια M$. kai den eisai o monos.distixos ego tin flashara ton 2 mina tora pou pethane trexo na tin ftia3o.Vasika den itan mono mia fournia oi provlimatikes?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 enas filos mou pou to eixe protoparei apo 2005 xristougenna, tora apolambanei xbox360, alla stin >>4h<< konsola tou! xoris flasharisma, xoris tipota, tou exei idi xalasei 3 fores...!
polakis21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Εγώ απολαμβάνω την πρώτη μου κονσόλα με man. date 2/10/2005... Φλασαρισμένο και ξεσκισμένο...
stavrossak Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά πως κάνουμε αντιγραφή από ένα ήδη back up game? Έχω imgbrn και τα λοιπά καλούδια (σαμσουνγκ, pioneer) . Κατάφερα το δύσκολο (αντιγραφή από πρωτότυπο) και κόλλησα στη μ@@@@α! Κανένα link gia tutorial?
stavrossak Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 kanonika copy dvd Really? Νόμιζα ήθελε build image και τέτοιες ιστορίες. Άρα γίνεται και με nero?
exilecaptain Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 ola kala phra to xbox to flashara alla tora paixnidia pou tha bro ; an borei kapoios as voithisei me ena pm
enigmak Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Καλησπερα σε ολους! Ενδιαφερομαι για αγορα και modarisma ενος Xbox 360 και εχω μια απλη ερωτηση να σας κανω: Προτεινεται την εγκατασταση ενος chip για το Xbox (οπως το NME 360 v1.2 http://www.cheapmod.com/item--NME-360-v1-2--nme360 ), ή το flasharisma? Εχω ακουσει οτι σε περιπτωση που flashαρεις το Xbox, χρειαζεται ξανα flashαρισμα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα, λογω των update της Microsoft. Ισχυει κατι τετοιο? Με το Xbox Live τι ισχυει? Ευχαριστω για ολα!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 enigmak flashare to aplos..... exo exo to "flasharisma" 2.1, idi nomizo pos exoume ftasei sto 5.3 kai ola akoma kalos... oute update tis microsoft fobamai oute tipota
enigmak Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Και οσον αφορα το online play σε Xbox Live? Και εκει κανενα προβλημα?
Metroid Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δηλαδή εμένα που δε μου παίζει τα αντεγραμμένα πια , χρειάζεται αναβάθμιση το Φίρμγουέιρ ;
sargos Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δηλαδή εμένα που δε μου παίζει τα αντεγραμμένα πια , χρειάζεται αναβάθμιση το Φίρμγουέιρ ; Oxi, allagi to mati
stavrossak Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Για να σας πρήζω όλους με pm, κάποιος ήδη "ανηψιός" να στείλει και σε μένα τον υποψήφιο ένα pm με τις συντεταγμένες του θείου για να μπορέσω και εγώ να τον βρώ!!! Δεν λέει να κατεβάζω το τένις μια βδομάδα...(και ακόμη να είναι στο 50%). Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.