Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε fits διαβαζεις καθολου αυτα που σου γραφουμε;;;

Εγω πριν 2 σελιδες σου εδωσα links.Κατσε και διαβασε δηλαδη,πιο αναλυτικα απο εκει μεσα δεν θα βρεις...Αναλυτικο οδηγο,video tutorials δηλαδη τι αλλο θελεις;;;;Μασημενη τροφη εντελως...Και πληροφοριακα εγω το πολυ να εχω κανει 1-2 ερωτησεις εδω μεσα πανω στο θεμα.Εψαξα βρηκα τα tutorials και διαβασα...Κανε και εσυ το ιδιο δεν ειναι τοσο δυσκολο πια...

Και στην τελικη αφου βλεπεις οτι δεν το κατεχεις το αθλημα,πανε δωστο να στο κανουν να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Φιλικα παντα... :)

Δημοσ.
horseride.gif

Κάθε μέρα και χειρότερα...

Xaxaxa.Τρομερό. Που να σφίξουν και οι ζέστες. Θα πάρουμε τα βουνά και τα λαγκάδια όλοι μας με αυτά που βλέπουμε.

Δημοσ.

Milame exei ginei eleos h katastash...Alla sto telos vgainoume emeis kakoi...Kaname tosous mhnes na mazepsoume odhgies kai guides, ri3ame tosous kafedes enw diavazame kai ta 8elei o FITS13 etoima...Sto telos 8a 8elei na tou ftia3oume kai guide sta ellinika.....

Arxizei na kalokairiazei telika....

oyte kai to hitachi thelei connectivity kit, toylaxiston oxi aparaitita, mporeis na kaneis kallista ti doyleia kai me ena linux boot cd (slax)

Mporeis kalysta na to kaneis sto hitachi kai me to crossed wire trick arkei na mhn eisai skrapas se hlektronikes syndeseis kai peri anthstasewn gt 8a kapseis to 360....Gia kapoion pou 3erei einai pio aplo apo to slax cd ksessalonikie....

Δημοσ.

@fits13

Ρε παίδαρε αφού βλέπεις ότι δεν τη παλευεις να το φλασάρεις μόνος σου.

Καλοκαίρι έρχεται θα βάλεις κανένα φραγκάκι στην άκρη. Πήγαινε πλήρωσε να στο φλασάρουνε σε 10 λεπτα.

Δημοσ.

fits13 Αν είσαι τυχερός και μένεις Αμπελόκηπους η εκεί κοντά θα έρθω να στο φτιάξω εγώ.Θα έρθω την Τετάρτη το πρωί για ψώνια και θα φύγω το βράδυ η την πέμπτη.Δ'υσκολο να έχω χρόνο την τετάρτη αν φύγω την πέμπτη θα κανονίσουμε να έρθω.

Αλλά όχι ερωτήσεις θα έρθω να στο φτιάξω μην με πιάσει και το κεφάλι μου εντάξει?

Δημοσ.
fits13 Αν είσαι τυχερός και μένεις Αμπελόκηπους η εκεί κοντά θα έρθω να στο φτιάξω εγώ.Θα έρθω την Τετάρτη το πρωί για ψώνια και θα φύγω το βράδυ η την πέμπτη.Δ'υσκολο να έχω χρόνο την τετάρτη αν φύγω την πέμπτη θα κανονίσουμε να έρθω.

Αλλά όχι ερωτήσεις θα έρθω να στο φτιάξω μην με πιάσει και το κεφάλι μου εντάξει?

Μπραβο ρε φιλε εισαι συγκινητικος!:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...