Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε πέδες αν μένει κανείς Αθήνα και συγκεκριμένα κοντά περιστέρι ή Πετρούπολη ας μου μιλήσει prive που θέλω να τον ρωτήσω κάτι.

1. Έχει βρει κανείς βίντεο κλαμπ που να νοικιάζει xbox360 games? Αν ναι που και πόσο?

2. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει αντίγραφο ασφαλείας με κάποιον άλλο τρόπο εκτός από τον κλασικό(xbox backup creator 2.5 & clonecd 5.3.0.1) Αν ναι πως και με ποια προγράμματα??

3. Πως καταλαβαίνω αν ένα παιχνίδι που μου έφερε ο θειος είναι stealth ή όχι? Και όταν λέμε stealth τι ακριβώς εννοούμε??? Με το xbox backup creator 2.5 κάνεις stelath αντίγραφα ασφαλείας σωστά?

4. Τέλος υπάρχει περίπτωση με κάποιο update που κάνουν κάποια παιχνίδια για να μπορέσεις να τα παίξεις να μην παίζουν μετά το update αντίγραφα ασφαλείας σε ένα φλασαρισμενο 360??

Και jimaros τι εννοείς προσεκτικά???

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη για την πληθώρα ερωτήσεων.

Read and remember

1.Den menw a8hna, alla kai na emena exw 8eio apo sicago kai den me noiazoun ta dvd club..

2.Nai ginenetai kai me allo tropo.Me ton wxripper kai hotswap disk, an 8es mpes xbox-scene na deis...

3.Stealth einai ena antigrafo pou periexei olous tous sectors.(PFI,DMI,SS). An exeis fortwsei to ixtreme sto sammy sou tote einai programmatismeno na bootarei mono stealth antigrafa etsi wste na mhn anagnwrizontai apo to live.

4.Den 3erw an katalavaineis esy h kapoios allos ti leei ayth h erwthsh..:? :-|

Gia th dieykrinish ths dieykrinishs ------------>http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/514418

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν ναι που και πόσο?

Αν ναι πως και με ποια προγράμματα??

LOL

Θα σου απάνταγα και στην τελευταία ερώτηση quiz #4 αλλά βλέπω ότι το έχεις γυρίσει κι' εσύ στην πλάκα.

Δημοσ.

Απ'οτι εχω καταλαβει ο fits δεν ριχνει απλο αγκιστρι, σαλαγγιά ριχνει (οι ψαραδες ξερουν...) μπας και τσιμπησει κανενας.

Και ως επαγγελματιας απατεωνας που σεβομαι τον εαυτο μου ειμαι και λιγο καχυποπτος με κατι τετοια και τι μπορει να κρυβεται απο πισω...

Δημοσ.
Απ'οτι εχω καταλαβει ο fits δεν ριχνει απλο αγκιστρι, σαλαγγιά ριχνει (οι ψαραδες ξερουν...) μπας και τσιμπησει κανενας.

Και ως επαγγελματιας απατεωνας που σεβομαι τον εαυτο μου ειμαι και λιγο καχυποπτος με κατι τετοια και τι μπορει να κρυβεται απο πισω...

Λές να είναι undercover cop?:D:D:D

Δημοσ.

Simera to xbox mou arxise na kolaei. Stin arxi kolise eno epeza, ksanafortosa to paixnidi kai kolise stin eisagogi toy kai tora kolaei amesos molis bootarei. Den exei bgalei akoma kokkina lampakia. Lete na itan to telos tou? Exei to hitachi kai tou exo perasei to garyopa 2.1 firmware. Yparxei kati pou mporo na kano?

Δημοσ.

Oxi aplos salaggia alla kanei malagra kai se olh th gyrw perioxh...

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, αν και νομίζω ότι έχει απαντηθεί αλλά δεν βρίσκω το post. Έχω Xbox360, το έχω φλασάρει με το Maximus - FIRMWARE TOOLBOX V3.1B. Μπορώ να παίζω παιχνίδια απο το παλιό xbox αντιγραμμένα? Και πως μπορώ να αντιγράψω τα γνήσια παιχνίδια του παλιού xbox ώστε να τα παίζω στο καινούργιο xbox360?

Δημοσ.
re paidia to Transformers_The_Game_NTSC_XBOX360-CCCLX region free einai ontos free??? to katebase kaneis? leei??

File to katevasa gia pc gia na min paei kai xameno adika dl diskaki gia to 360 kai telika to paixnidaki einai apistefti rarapia.

Δημοσ.

XCM 360 Hot Rock Case Pictures

>> From Team Xtender:

Welcome to the XCM 360 HOT ROCK Case. This case combines the Crystal XCM 360 Case with the "HOT ROCK" electronics to all a color change display for different temperatures that the Xbox is experiancing:

Below 29℃ --- Orange light

30-31℃ --- Purple light

32-35℃ --- Light blue light

36-39℃ --- Green light

40-43℃ --- Blue light

44-47℃ --- Red light

Over 48℃ --- Red light flashing

XCM 360 Hot Rock Case

36020Chameleon20LED_A_s400.jpg

Δημοσ.

Χτες καταφερα να αναστησω ως αλλος Ιησους ενα 360-Λαζαρο ενος φιλου...

Η ανασταση εγινε πολυ απλα, αντικαθιστωντας τα xclamps με απλες βιδες και χρηση Artic Silver 5 (εχω ποσταρει tutorial πιο παλια)

Το προβλημα ειναι τα ιδια τα xclamps τα οποια λυγιζουν και σπρωχνουν τις GPU και CPU προς τα πανω, ξεκολλωντας τες απο τη βαση τους....

Το Xboxακι δουλευει πολλες ωρες απροβληματιστα απο τοτε....

Ηθικο διδαγμα : Πριν σκασετε 120-150 κερατιατικα ευρω, προσπαθηστε να αναστησετε και εσεις το πεθαμενο 360 σας με κοστος γυρω στα 7,5 ευρω (συμπεριλαμβανομενης και της AS5)

Δημοσ.
Χτες καταφερα να αναστησω ως αλλος Ιησους ενα 360-Λαζαρο ενος φιλου...

Η ανασταση εγινε πολυ απλα, αντικαθιστωντας τα xclamps με απλες βιδες και χρηση Artic Silver 5 (εχω ποσταρει tutorial πιο παλια)

Το προβλημα ειναι τα ιδια τα xclamps τα οποια λυγιζουν και σπρωχνουν τις GPU και CPU προς τα πανω, ξεκολλωντας τες απο τη βαση τους....

Το Xboxακι δουλευει πολλες ωρες απροβληματιστα απο τοτε....

Ηθικο διδαγμα : Πριν σκασετε 120-150 κερατιατικα ευρω, προσπαθηστε να αναστησετε και εσεις το πεθαμενο 360 σας με κοστος γυρω στα 7,5 ευρω (συμπεριλαμβανομενης και της AS5)

bravo bravo poli kalo post....:):):)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...