Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To Maximus-Garyopa XTRM HITACHI v2.3 Stealth έχω μέσα, χάλασα 3 cd για να γράψω το update με 3 διαφορετικούς τρόπους (Με το Nero σαν iso μια το φάκελο , μια το αρχείο μόνο του και μια όλο το zip αλλά καμμία επιτυχία).

Re gia to dashboard update tou aprilh de milas? H gia kapoio allo?

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό που λέει Spring update 5 - 2007, άσχετο: έχει παίξει κανείς το Vampire Rain, μου το στέλνει ο θειός αλλά διαβάζω πως είναι απαράδεκτο.

Δημοσ.

Ναι ρε, μην ασχολείστε με ό,τι σαβούρα βγαίνει, δόξω τω Θεώ τον τελευταίο καιρό βγήκε αρκετό καλό πράγμα για το 360 και έχουμε να παίζουμε. Αν και από τότε που τελείωσα το Darkness δεν έχω καταπιαστεί με τίποτα άλλο.

Περιμένω το ΜοΗ Airborne, αν και αυτό δυστυχώς θα αργήσει λίγο ακόμα, μέχρι τότε λογικά θα έχει βγει κι άλλο καλό πράγμα.

Δημοσ.
katevasa apo ton thio proti fora ti simeni afto?Stealth: ixtreme 1.2 Compatibleprepi na kano kati?thelo na to grapso...

Σημαινει οτι ειναι full stealth και υποστηριζει και τα ixtreme firmwares...καψτο

Δημοσ.

magkes pexte mpala... vrika ena kalo site oti vgeni tin epomeni to exi ,exo grammi 1024,to colin mcrae to exo 2 meres xoris na klisi to laptop kai katevase 2.22 g....opios theli as tili pm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...