Stormwatch Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 help paidia help apo kapion pou na asxolite.den mporo na vgalo akri .apo tis 3 i ora to paeuo.pliia boithia. Δοκιμασε το XDVDMulleter ( χωρις να ειμαι σιγουρος)
aggelos7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δοκιμασε το XDVDMulleter ( χωρις να ειμαι σιγουρος) αυτο του ειπα και εγω.
Pytzamarama Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ειχα πει οτι θα ανεβαζα φωτο απο τις βιδες...αλλα το ξεχασα
Ntemian Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να φλασάρω και εγώ το xbox360 μου?Έχει samsung ms28 drive,η μητρική μου είναι η asus p5wd2 premium και τρέχω vista.Τι προγράμματα θα χρειαστώ και κανένα tutorial αν γίνεται.Ξέρω ότι έχουν χιλιοειπωθεί αυτές οι ερωτήσεις για αυτο ζητάω συγνώμη προκαταβολικά.
Daredevil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 loipon dokimasa thn me8odo me ta xclamps se ena trodd dead 30 kai leitourghse apsoga:)
Pytzamarama Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 http://www.360mods.com/ Oι οδηγιες που εχει ειναι τοσα "λιανα" γραμμενες που μεχρι και η γιαγια μου θα μπορουσε να φλασαρει 360 @daredevil Απο οτι βλεπω εδω και στο Neogaf, εχει σχεδον 100% επιτυχια.Το εχω κανει προληπτικα...δεν ξερεις τι γινεται
Ntemian Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Από ότι διάβασα στο tutorial πρέπει να έχω via sata κάρτα στο pc για να φλασάρω το xbox.Πού μπορώ να την βρώ σε ελληνικό online κατάστημα?
pinakas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 ρώτησα σε συνοικιακό κονσολάδικο πόσο θέλουν για να μου φλασάρουν την κονσόλα και μου είπαν 80 ευρώ με ένα παιχνίδι. Τόσο πάει το μαλλί ή είναι πολλά ? Ξέρει πόσο παίρνουν οι grmods? Δυστυχώς είναι κλειστοί λόγω διακοπών. Αν ξέρει κανένας στην Αθήνα παρόμοιο κονσολάδικο ίσως πιο οικονιμικό ας μου στείλει pm. Μακάρι να το έκανα μόνος μου αλλα δεν έχω χρόνο και δεν έχω pc !!! Μόνο apple
andreas_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 file oi grmods theloun 60 eyro me 2 paixnidia doro!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 oi grmods prin dyo ebdomades pou imoun ekei piran apo kati paidia 80?, episis an einai "nea" ekdosi to 360 whatever that means, theloun 120?, emena tosa mou piran.
AWERAWER Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 filke mou i grmods emena mou piran 30 euro gia flash 1.2 stealth i xreme.
AWERAWER Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 re paidia dokimasa to mulleter alla pao na kano stealth to paixnidi me ta pach tou paaixnidiou mou pernai to ss mou pernai to dmi alla den mou pernai to pfi.den xero ti na kano.
aggelos7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 οι grmods το εχουν παρακανει νομιζω. δεν ειναι λογικο να ζητανε τοσα λεφτα για αυτη την εργασια. Στις κολλησεις δηλαδη τι θα ζητησουν??? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Pytzamarama Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Εχει καταφερει κανεις να παιξει το Guitar.Hero.II.PAL.XBOX360-DNL σε ixtreme 360???? Πριν επαιζε μια χαρα.Μετα την "αναβαθμιση" αρνειται πεισματικα Κατεβαζω τα απαιτουμενα αρχεια αλλα τρωω Invalid PIF file απο το xDVDMulleter
mike^^ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 re pedia mia aporia asxeti.den mou exi tixi akomi alla an fao ban meta pos tha mporo na kano ta updates pou tha mou zitaei?ektos apo to xbox live ginete kai allios?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.