Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να φλασάρω και εγώ το xbox360 μου?Έχει samsung ms28 drive,η μητρική μου είναι η asus p5wd2 premium και τρέχω vista.Τι προγράμματα θα χρειαστώ και κανένα tutorial αν γίνεται.Ξέρω ότι έχουν χιλιοειπωθεί αυτές οι ερωτήσεις για αυτο ζητάω συγνώμη προκαταβολικά.

Δημοσ.

http://www.360mods.com/

Oι οδηγιες που εχει ειναι τοσα "λιανα" γραμμενες που μεχρι και η γιαγια μου θα μπορουσε να φλασαρει 360 :D

@daredevil

Απο οτι βλεπω εδω και στο Neogaf, εχει σχεδον 100% επιτυχια.Το εχω κανει προληπτικα...δεν ξερεις τι γινεται

Δημοσ.

Από ότι διάβασα στο tutorial πρέπει να έχω via sata κάρτα στο pc για να φλασάρω το xbox.Πού μπορώ να την βρώ σε ελληνικό online κατάστημα?

Δημοσ.

ρώτησα σε συνοικιακό κονσολάδικο πόσο θέλουν για να μου φλασάρουν την κονσόλα και μου είπαν 80 ευρώ με ένα παιχνίδι.

Τόσο πάει το μαλλί ή είναι πολλά ? Ξέρει πόσο παίρνουν οι grmods? Δυστυχώς είναι κλειστοί λόγω διακοπών.

Αν ξέρει κανένας στην Αθήνα παρόμοιο κονσολάδικο ίσως πιο οικονιμικό ας μου στείλει pm.

Μακάρι να το έκανα μόνος μου αλλα δεν έχω χρόνο και δεν έχω pc !!! Μόνο apple

Δημοσ.

oi grmods prin dyo ebdomades pou imoun ekei piran apo kati paidia 80?, episis an einai "nea" ekdosi to 360 whatever that means, theloun 120?, emena tosa mou piran.

Δημοσ.

οι grmods το εχουν παρακανει νομιζω. δεν ειναι λογικο να ζητανε τοσα λεφτα για αυτη την εργασια. Στις κολλησεις δηλαδη τι θα ζητησουν??? ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Δημοσ.

Εχει καταφερει κανεις να παιξει το Guitar.Hero.II.PAL.XBOX360-DNL σε ixtreme 360????

Πριν επαιζε μια χαρα.Μετα την "αναβαθμιση" αρνειται πεισματικα :D

Κατεβαζω τα απαιτουμενα αρχεια αλλα τρωω Invalid PIF file απο το xDVDMulleter :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...