Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά αναλογικά με private trackers+torrents το να κατεβάζεις μέσω rapidshare παιχνίδια και με τον rapget download manager μου φαίνεται απίστευτα πιο γρήγορη φάση. Αρκεί να έχει premium account sto rapidshare.... γύρω στα 7 ευρώ το μήνα (και πληρώνεις και με paypal)

Τι λέτε ?

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Re paidia,thelodas na balo kai ego kapoio firmware sto xbox mou anoigodas to diapistosa pos to dvd drive einai samsung m28.Diabazodas kapoia tutorials eida oti thelei enan SATA controller me chipset VIA.iparxei kapoio elliniko katastima pou na exei tetoion controller?oso kai na epsaksa den brika kapoio

Δεν είναι ανάγκη να είναι PCI κάρτα. Βρες κάποιον φίλο σου με μητρική που να φοράει VIA chipset.

Ρε παιδιά αναλογικά με private trackers+torrents το να κατεβάζεις μέσω rapidshare παιχνίδια και με τον rapget download manager μου φαίνεται απίστευτα πιο γρήγορη φάση. Αρκεί να έχει premium account sto rapidshare.... γύρω στα 7 ευρώ το μήνα (και πληρώνεις και με paypal)

Τι λέτε ?

Στην εποχή του FROGSTICK αυτό ήταν η καλύτερη λύση. Πλέον όμως δεν θα βρεις εύκολα παιχνίδια στο rapidshare ή δεν θα προλάβεις να τα κατεβάσεις αφού η Microsoft τα βρίσκει και τα σβήνει αμέσως. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Bioshock, το οποίο δεν πρόλαβα να το κατεβάσω ολόκληρο απο rapidshare. Πάντως, επειδή καλό είναι το hacking αλλά και αυτοί που δουλεύουν πρέπει να πληρώνονται, ας αγοράζουμε και κανένα γνήσιο ρε παιδιά...

Δημοσ.

...το οποιο, απ' όσο κατάλαβα είναι ένα ελαφρώς βελτιωμένο Tiger Woods 07. Με λίγο καλύτερα γραφικά και μικροαλλαγές στο gameplay.

Είχα λιώσει την περσινή κυκλοφορία, ήταν εξαιρετικό παιχνίδι. Οπότε συνιστώ ανεπιφύλακτα το TWPT 08 σε όσους δεν είχαν ασχοληθεί με το 07. Για τους... υπόλοιπους επιφυλάσσομαι.

Προσωπικά πάντως δεν θα ασχοληθώ μαζί του, γιατί βρισκόμαστε σε περίοδο που έχουν βγει (και θα βγουν) πολλά άλλα αξιόλογα παιχνίδια.

Δημοσ.

Paides na rotisw, exw xbo360 baniarismeno me hitach drive. Yparxei epistrofh?

Na kanw downgrade kai meta na tou balw to i-xtreme (pou apo oti katalaba einai to new firmware) h prepei oposdipote gia na ksanampw live na allaksw motherboard? Paizei tipota neo? Flashara tin konsola monos mou alla apo tote pou efaga to ban ksenerwsa kai emeina piso. Thanks

Δημοσ.
Paides na rotisw, exw xbo360 baniarismeno me hitach drive. Yparxei epistrofh?

Na kanw downgrade kai meta na tou balw to i-xtreme (pou apo oti katalaba einai to new firmware) h prepei oposdipote gia na ksanampw live na allaksw motherboard? Paizei tipota neo? Flashara tin konsola monos mou alla apo tote pou efaga to ban ksenerwsa kai emeina piso. Thanks

noturningbacknl.jpg

Δημοσ.

Παιδιά , υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που παίζουν στο LIVE με i-xtreme χωρίς προβλήματα (BAN) ? Γιατί και το δικό μου έχει banαριστεί, και σκέφτομε να πάρω μια core για να παίζω Live, απλά είμαι σε δίλλημα αν θα την ξαναφλασάρω η θα την βγάζω με αυθεντικά δισκάκια ,φθινά από ebay:-D. Εσείς τι θα μου προτείνατε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...