Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia xara paidia meletisa ta posts se auto to topic kai eimai sto amin gia na kano epitelous to polipothito flasharisma.eimai katoxos enos 360 me hitachi rom 47d kai thelo na kano me to tropo me to braxikikloma.exo sindesei to rom me to pc me sata,kai apo to kalodio to allo dipla sto sata sto roma to aspro...exo bgalei to 9 kai to 0?ti na kano tora.episis blepo oti kikloforoune fola extreme flashs...ktlp exte kati na mou protinete gia tin parousa xroniki stigmi?kati sigkekrimeno?episis psaxno gia antigrafiko exo auti tin stigmi to nec 3520 dula layer...xreiazete na agoraso allo?akousa kati gia to nec to 111d?epsaxa sto eshop alla den to brika mallon den to dinoune pia...exete na protinete kapoio??episis pia cdakia na paro gia copies?euxaristo poli pisteuo na me boithisete gt edo kai 2 mines den brisko lisi!thnx again

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω ότι στο Hitachi 47d δεν είναι απαραίτητο να κάνεις το κόλπο με το βραχυκύκλωμα, εγώ τουλάχιστον που έχω κάτι παρόμοιο (αν όχι το ίδιο, δεν θυμάμαι πια!) δεν χρησιμοποιήσα καθόλου το κόλπο αυτό. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι στο PC σου έχεις SATA chipset συμβατό με των Hitachi... Δυστυχώς δεν θυμάμαι πώς ακριβώς γίνεται το κόλπο με τα crossed wires, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω, έχω όμως κάτι περσινούς οδηγούς που δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα (λογικά ισχύουν). Αν χρειαστεί, θα σε βοηθήσω.

Τα "fola extreme flashs" που λες (ό,τι κι αν εννοείς) θα σου χρησιμεύσουν μόνο αν σκοπεύεις να αλλάζεις το firmware του dvd κάθε τρεις και λίγο (είτε για να έχεις τη νεότερη έκδοση των πειραγμένων firmware, είτε για να παίζεις online κλπ). Θα σου πρότεινα να "φτιάξεις" πρώτα το 360 σου και αναλόγως πώς θα προχωρήσει η ενασχόλησή σου με την κονσόλα, να αποφασίσεις για την αγορά ενός τέτοιου add-on ή όχι.

Προσωπικά, φλάσαρα το 360 τη δεύτερη μέρα μετά που το αγόρασα (πριν 10 μήνες) και δεν ξανασχολήθηκα με firmware upgrades (δεν παίζω xbox live). Απλώς χρειάστηκε να το ανοίξω μερικές φορές ακόμα για... άλλους λόγους (το περίφημο rubber-band κόλπο κλπ, μην ρωτήσετε πάλι τι είναι αυτό!)

Μου φαίνεται ότι και το NEC 3520 γράφει παιχνίδια για το 360, αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι που κατάφεραν να γράψουν σωστά, ενώ άλλοι δεν έβγαλαν ποτέ άκρη με το 3520 και τελικά αγόρασαν το 111D.

Βέβαια δεν υπάρχει NEC 111D. Προφανώς αναφέρεσαι στο Pioneer 111D. Αυτό το έχουν πλέον ελάχιστα μαγαζιά (στο skroutz.gr το δείχνει μόνο σε ένα). Αλλά μπορείς να αγοράσεις το καινούριο Pioneer 112D, που το πουλάνε σχεδόν όλοι. Την ίδια -εγγυημένη- δουλειά θα σου κάνει. Τα +R dual layer δισκάκια είναι τόσο ακριβά, που μόνο για δοκιμές δεν είμαστε!

Για software αντιγραφής προτείνω το ImgBurn (μην ξεχάσεις να κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο Layer Break).

Από δισκάκια, αυτά που συνιστώνται από τους περισσότερους είναι τα Verbatim +R DL, έχω γράψει δεκάδες τέτοια (σε ταχύτητες 6x - 8x) και δεν μου έχει χαλάσει ποτέ κανένα. Υπάρχουν βέβαια και αρκετές άλλες +R DL μάρκες που μπορείς να κοιτάξεις (ακόμα και τα Intenso που είναι αρκετά δημοφιλή, λόγω Πλαισίου).

Επίσης αν σε ενδιαφέρει η περίπτωση να κρατάς κόπιες από original παιχνίδια (είτε δικά σου, είτε από κανένα video club) μπορείς να αγοράσεις και το Samsung SH-D162C (μπαίνει σε PC, με firmware του Kreon και διαβάζει τα original 360 δισκάκια για να φτιάξεις images).

Δημοσ.
geia xara paidia meletisa ta posts se auto to topic kai eimai sto amin gia na kano epitelous to polipothito flasharisma.eimai katoxos enos 360 me hitachi rom 47d kai thelo na kano me to tropo me to braxikikloma.exo sindesei to rom me to pc me sata,kai apo to kalodio to allo dipla sto sata sto roma to aspro...exo bgalei to 9 kai to 0?ti na kano tora.episis blepo oti kikloforoune fola extreme flashs...ktlp exte kati na mou protinete gia tin parousa xroniki stigmi?kati sigkekrimeno?episis psaxno gia antigrafiko exo auti tin stigmi to nec 3520 dula layer...xreiazete na agoraso allo?akousa kati gia to nec to 111d?epsaxa sto eshop alla den to brika mallon den to dinoune pia...exete na protinete kapoio??episis pia cdakia na paro gia copies?euxaristo poli pisteuo na me boithisete gt edo kai 2 mines den brisko lisi!thnx again

File egw exw kanei to kolpo me to vraxukuklwma kai etsi opws to eixa ftia3ei de dietrexe kanena kindyno to 360 m.Xreiazesai apla liges (elaxistes gi ayto) gnwseis hlektronikwn..An 8es leptomereies just P.M.

Δημοσ.
Medal_of_Honor_Airborne_NTSC_XBOX360-CCCLX.

Ayto ti leei ???To tsimpame h perimenoume mhn paei tsampa to diskaki?

Ap' oti eida sto arxeio egrafe "Region: NTSC/U Only - (not region free)"..:(:(:(:(:(:( Alh8eyei?:confused:

Δημοσ.

Παιδιά είμαι και εγώ στα πρόθυρα να αποκτήσω ένα 360, μέσω διαγωνισμού (αν η τύχη μου δουλέψει :D). Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το thread και αρκετά extra που βρήκα από δω και κει στο net.

Σε όσα tutorial έχω διαβάσει, λένε πως όταν ανοίξεις το 360 πρέπει να κάνει γείωση με το pc για να μην κάνει βραχυκύκλωμα. Ισχύει ή είναι υπερβολές?

Πως μπορώ να καταλάβω αν το frimware που πάω να βάλω είναι το σωστό? επειδή βλέπω πως κυκλοφορούν διάφοροι άσχετοι δικά τους frimware. Θα με προειδοποιήσει το flash utility για κάτι αντίστοιχο?

Επίσης να σας ρωτήσω κάτι χαζό? Ολα τα drives μπορούν να διαβάσουν τα verbatim? Είναι κομματάκι ακριβά και δεν θέλω να παν χαμένα..

Δημοσ.
Eimai ikanos na alla3w apo pal se ntsc to 360 m gia na to pai3w!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πιστευω οτι θα βγει σε PAL κανονικα αλλα θελει λιγη υπομονη.Δεν βλεπω τον λογω να μην "βγει" σε PAL αφου διατιθεται κανονικα στην ευρωπαικη αγορα.ΚΑι εγω το επαιξα το demo και μου αρεσε παρα πολυ ενω τα ειχα βαρεθει τα WW2 shooters και το περιμενω πως και πως

Δημοσ.
Σε όσα tutorial έχω διαβάσει, λένε πως όταν ανοίξεις το 360 πρέπει να κάνει γείωση με το pc για να μην κάνει βραχυκύκλωμα. Ισχύει ή είναι υπερβολές?

Ισχύει. Οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά δεν είναι μεγάλες, αλλά είναι υπολογίσιμες, οπότε μην το ρισκάρεις. Βρες τίποτα κροκοδειλάκια και γείωσε το σασί του PC με αυτό του 360.

Δημοσ.

Ερωτησεις:

Tα καινουρια Χ360 που θα εχουν θυρα hdmi,λογικα θα εχουν και τις καινουριες ψηκτρες ε;;;

Αυτα που κυκλοφορουν τωρα με τις νεες ψηκτρες τι drive εχουν;;Μπορουν να φλασαριστουν η οχι ακομα;;;

Αυτα :)

Δημοσ.

εχω modded 360 με firmware..η ερωτηση μου ειναι..οταν συνδεω το εθερνετ καλωδιο μερικες φορες, στο dashboard παει να κανει κατι updates.Αυτα τα αφηνω να τα κανει αφοβα ή εχω φοβο για ban?

Και κατι αλλο..ηθελα να το χρησιμοποιησω και σαν media center μεσω ethernet..αλλα αποτι βλεπω εχει παραπολλους περιορισμους.Υπαρχει τπτ για να γινει ενα σεβαστο media center?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...