klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Σε θεωρητική βάση τα ΧΒΟΧ που πωλούνται τώρα (με hdmi) είναι ΟΚ απο rrod έτσι; Σε ελεύθερη μετάφραση.. μπορούν να "πειραχθούν" κάπως πιο άφοβα έχοντας το βλέμμα στραμμένο στην υπερθέρμανση... Σωστά;
p3tran Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Σε θεωρητική βάση τα ΧΒΟΧ που πωλούνται τώρα (με hdmi) είναι ΟΚ απο rrod έτσι;Σε ελεύθερη μετάφραση.. μπορούν να "πειραχθούν" κάπως πιο άφοβα έχοντας το βλέμμα στραμμένο στην υπερθέρμανση... Σωστά; σε θεωρητικη βαση, ναι. η πραξη θα δειξει. οσο για το πμ που μου εστειλες george, εκανες μια τρυπα στο νερο. τα xclamps ειναι αυτα που ασκουν την πιεση στο mobo-gpu. πρεπει να τα ξηλωσεις και να τα αντικαταστησεις με βιδες και παξιμαδια.
Xbox360 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Kai poy vriskoyme vides kai paximadia poy na tairiazoyn stis psiktres toy xbox360?
frou-frou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 O Fits ποτέ δεν πεθαίνει. Welcome back.
p3tran Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Kai poy vriskoyme vides kai paximadia poy na tairiazoyn stis psiktres toy xbox360? πες μου οτι εισαι ο fits για να σου πω.
Blackjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ligo ektos topou kai xronou , alla na pw oti edw kai merikes vdomades meta apo tis allages pou ekana kai evgala to X clamps , paizw 360 merikes wres sxedon kathe mera kai akomi de kollise pouthena. Tis vides tis eixa valei me metallika paksimadia kai ena mikro kommati xarti anti gia plastiko paskimadi meta! An de parei fwtia kamia mera tyxeros tha eimai
p3tran Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 γιατι να μην παρει? μια χαρα προσαναμα εχεις βαλει
jimbrav Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ligo ektos topou kai xronou , alla na pw oti edw kai merikes vdomades meta apo tis allages pou ekana kai evgala to X clamps , paizw 360 merikes wres sxedon kathe mera kai akomi de kollise pouthena.Tis vides tis eixa valei me metallika paksimadia kai ena mikro kommati xarti anti gia plastiko paskimadi meta! An de parei fwtia kamia mera tyxeros tha eimai kai monotiki tainia mporoyses na valeis...
Blackjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 kai monotiki tainia mporoyses na valeis... Mallon auto tha kanw. γιατι να μην παρει? μια χαρα προσαναμα εχεις βαλειE na parei na isixasw , mas exei priksei me ta provlimata tou... :???:
Stormwatch Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως και εγω, οσα 360 επιδιορθωσα, περασαν τους καυσωνες εντελως απροβληματιστα....
GabrielConnor Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι αλλά αν διαρρεύσει πώς το Xbox σου ευθύνεται για τις μεγάλες φωτιές στην Ηλεία θα σου πώ εγώ! (ούπς, μου ξέφυγε!)
jimbrav Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι αλλά αν διαρρεύσει πώς το Xbox σου ευθύνεται για τις μεγάλες φωτιές στην Ηλεία θα σου πώ εγώ! (ούπς, μου ξέφυγε!) μην λες τετοια bil... :)
Blackjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι αλλά αν διαρρεύσει πώς το Xbox σου ευθύνεται για τις μεγάλες φωτιές στην Ηλεία θα σου πώ εγώ! (ούπς, μου ξέφυγε!) Gi auto anti gia plastikes rodeles piga pira enan pyrosvestira kai ton exw dipla sto 360 gia pan endexomeno :mrgreen:Gaming me asfaleia panw ap'ola
PanosVR1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 το 79 Hitachi τελικα φλασαρεται? και πόσο κοστίζει περίπου???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.