Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Maximus 1.3 Hitachi Firmware Stealth-Maker

This is a tool to take any hacked xtreme version for the hitachi and patch it to make 100% 'stealth firmware'.

quote:

WHAT IS NEW:

Added Support for 59B versions !!!

WHAT IS IT ?

It is a tool to take any hacked xtreme version for the hitachi and patch it to make 100% firmware stealth (appears like 100% original when you dump it) including the CHECKSUM !!!

The only way to know if it has the hack is de-soldering the flash chip and read with external programmer, so the console will dont know !!! (I hope)

It is NOT MEDIA-STEALTH yet, garyopa is already working on that side but when he finish that part he can implement this hack on his version.

I first do the stealth hack mannually, but then I realized that it is a pain in the ass to calculate the differences by hand, and when a new xtreme release appears it will need to be calculated again so instead of that I have done a tool that do the necessary calculations and patches to make it stealth

I have done the tests only on 46 and 47 drives but is the same principle for every others.

News Source: Xbins.org

Maximus-Garyopa Hitachi-LG Xtreme v2.2 Stealth 8in1

Maximus released a new version of the GaryOPA Xtreme Firmware package for the Hitachi-LG Xbox 360 DVD drive that includes his latest "Stealth Firmware" patch, Geremia's "Media Detection v2" patch and support for ROM VER. 59B:

Maximus-Garyopa_XTRM-HITACHI_v2_2_Stealth 8in1

MOST OF THE WORK IS FROM garyOPA, even most of this Readme File

TESTED MANY TIMES ON 46/47/59/59B, other versions not tested

FEATURES (my contribution on this release):

* Removed old media detection and replaced with better media detection (media detection ver 2) from Geremia.

* Incorporates Maximus Firmware Stealth (Full Firmware Stealth)

* Added support for 59b firmware (what a stupid fw)

* Not yet Media Stealth... I have not heard news on this topic

Three Commands (for flashing use only one: Flash15s or Flash22s, no both):

FLASH22S.BAT: Flashes your drive with 2.2 Fw Stealth (Media Detect 2, F900 core and Firwmare Stealth

FLASH15S.BAT: Flashes your drive with 1.5 Fw Stealth (Media Detect 2, and Firwmare Stealth, (NO F900 Core)

RESTORE.BAT: Return your drive to original State, even if you have firmware stealth in your drive

*RECOMENDATION: If you have flashed your drive in the past use RESTORE

first. If it is a brand new drive use directly the Flash command you

like. If you dont plan to use your drive to dump games use the

flash15s.bat

* ALL NEW XTREME V2.2 FIRMWARE FOR ALL BUILDS OF THE HITACHI DRIVES! [except the new 78FK of course]

* Now includes "Security Sector Extraction" for all Hitachi Drives

* Included media detection 2 from Geremia and Maximus Firmware Stealth, this release just supports SS Extraction within Windows without the need to re-flash your drive back and forth between PLAY & RIP!

Official Site: n/a (by Maximus, Garyopa and Geremia)

Download: n/a (could be illegal under DMCA/EUCD)

News-Source: xbins.org

Δημοσ.

mporei na mou pei kapios pos pername ena ss.bin me to xbox_backup_creator? den ehw katalavei. distihos to ss manager den mou anigei mou zitaei net framework , to katevasa ala kai auto den ginete install opote opios mporei as voithisei gia na perasw to ss.bin mesa sto comneded

Δημοσ.

Εμενα μπορει καποιος να μου πει στο live τι γινεται? Απ'οτι ξερω δεν εχει γινει ban κανενας. Οσοι μπαινετε παιζεται μονο με τα γνησια παιχνιδια ή μπορει και το back up να παιξει στο Live?

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει καλά, απ'όσα έχω διαβάσει, δεν έχει γίνει κανένας ban μέχρι στιγμής και μπορούμε να παίζουμε και με τα backup των original παιχνιδιών μας. Είναι βέβαιο ότι αν υπάρξει έστω και ένα ban θα γίνει χαμός και θα βουήξει όλο το internet.

Και αν θέλετε τη γνώμη μου θα είναι μεγάλη πατάτα της Microsoft αν βάλει τώρα κανένα dashboard update που να ανιχνεύει τα φλασαρισμένα 360, γιατί το ΧΒΟΧ έχει αρχίσει επιτέλους να αποκτά μεγάλη βάση χρηστών και θα πρέπει να ισχυροποιήσει την θέση του ακόμα περισσότερο εν αναμονή της έλευσης του PS3. Γι'αυτό και άρχισαν ήδη φημές για την μείωση της τιμής προς το τέλος του χρόνου.

Μου έφεραν χθες το Samsung 162 και δοκίμασα να κάνω backup το Kameo αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Φλάσαρα το sammy με το 0.81 fw του Kreon, ρίπαρα το δισκάκι με το xbox backup creator (σε κάποιο σημείο ανίχνευσε λάθος και άρχισε να γεμίζει μηδενικά, θέλω να ελπίζω ότι είναι φυσιολογικό αυτό) και το έγραψα με το imgburn σε ένα Intenso +R DL με 2.4x ταχύτητα. Αποτέλεσμα το 360 να το βλέπει σαν ταινία dvd ή κάτι τέτοιο. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν το image που φτιάχνει το xbox backup creator πρέπει να γίνει merge με το ss.bin ή το creator ενσωματώνει αυτόματα το ss μέσα στο iso. Η επόμενη δοκιμή μάλλον θα γίνει με isobuster και clonecd.

Διαβάζω τώρα κάποια tutorials και threads σχετικά με το xbox backup creator αλλά αν έχετε κάποια παρατήρηση να κάνετε θα ήταν ευπρόσδεκτη. Προς το παρόν έχω παγώσει τη διαδικασία μέχρι να περάσω το fw 8in1 v2.2 του garyopa, να μου φέρουν τα verbatim +R DL που παρήγγειλα και να τελειώσει και το εχμ, download του Dead Rising. Ώστε να ξέρω ότι έχω ένα iso που είναι σωστά ριπαρισμένο και να αρχίσω να απομονώνω τα λάθη μου στη διαδικασία μέχρι να το πετύχω.

edit: Τελικά τα λάθη που έβγαλε το xbox backup creator δεν είναι φυσιολογικά για το 360 αλλά μόνο για το ΧΒΟΧ one. Ίσως ήταν λερωμένο το original disc. Σημειωτεόν ότι βγήκε νέα έκδοση για το creator, η v2.1 b175. Επίσης το image που δημιουργεί είναι -θεωρητικά- έτοιμο για κάψιμο, δεν θέλει ούτε extraction το ss.bin, ούτε πείραγμα, ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Γίνεται, γιατί να μη γίνεται? Προκειμένου όμως να πρέπει να ανοίγουμε συνέχεια το 360 για να συνδέσουνε το hitachi με το pc μας, καλύτερα να πάρουμε το samsung SH-D162C με λιγότερα από 20 ευρώ και να κάνουμε το rip κατευθείαν από το pc. Γενικά πάντως το hitachi θεωρείται "δύσκολο" drive, τουλάχιστον αυτή η εντύπωση μου έχει δωθεί.

Τώρα το xbox backup creator μου κάνει άλλο κουλό, εκεί που δούλευε μια χαρά τώρα δεν πάει πέρα από το 3.51% του πρώτου partition.

Δημοσ.

Απ'ότι φαίνεται τα πιο διαδεδομένα πολύ μακράν είναι τα Verbatim +R DL (δεν είναι δύσκολο να τα βρεις, ακόμα και το e-shop τα έχει). Υπολόγισε 3.20-3.70 ευρώ το ένα. Βέβαια στο Αμέρικα οι τύποι τα αγοράζουν χύμα σε μπομπίνες και τους έρχονται τελικά $1,50 το ένα. Θα κάνω μια βόλτα από το κέντρο εντός της εβδομάδας μπας και εντοπίσω κανένα μαγαζί που να τα πουλάει χύμα.

Παρ'ολ'αυτά το πρώτο μου παιχνίδι (ναι, τα κατάφερα ρε!!! μόλις έγραψα το DOA4 και παίζει σούπερ ακόμα και online. Κατέβασε και update.) το έγραψα σε Intenso +R DL, γύρω στα 3,50 ευρώ από Πλαίσιο τα πήρα. Η διαφορά τους με τα Verbatim έγκειται στο ότι τα τελευταία είναι εγγυημένο ότι θα κρατήσουν πολύ καιρό ενώ τα Intenso δεν το έχουν σε τίποτα να πετάξουν κανένα Dirty Disc σε λίγες εβδομάδες.

Θα ξαναδοκιμάσω με το Kameo (την πρώτη φορά απέτυχα) μέχρι να ολοκληρωθεί η αποστολή του Dead Rising από τον θείο όλων.

Πληροφοριακά το combo μου αυτή τη στιγμή είναι :

• Hitachi 47DH φλασαρισμένο με το OPA-XTREME-HITACHI-7IN1-v2.1 και περασμένο από πάνω το Hitachi_StealthMaker 1.2 ενώ δεν έχω βάλει MediaCheck προς το παρόν.
  • Pioneer 111D με το μαμήσιο firmware του (δεν συνίσταται να το πειράζετε)
  • Samsung SH-D162C φλασαρισμένο με το Kreon 0.81 firmware
  • Intenso +R DL
  • XBOX Backup Creator 2.1 b175 για το ριπάρισμα (τα κάνει όλα αυτόματα). Συνήθως θέλει 20-30' για να ριπάρει ένα DVD.
  • Imgburn 2.1.0 για το κάψιμο. Χρειάζεται μόνο μία ρύθμιση για την αλλαγή του Layer Break και τίποτα άλλο. Θέλει 38-40' για να κάψει ένα DVD.

Πρακτικά έχω μαζέψει όλες τις εφαρμογές που κυκλοφορούν αλλά δεν χρειάστηκαν γιατί έχει αρχίσει να αυτοματοποιείται το πράγμα. Με την 2.2 έκδοση του garyopa για το Hitachi, το stealthmaker και το mediacheck μπαίνουν αυτόματα στο firmware του 360 drive και τα πράγματα απλοποιούνται ακόμα περισσότερο. Λογικά θα δοκιμάσω να περάσω στο 2.2 αύριο το πρωί. Τώρα είναι ώρα για ύπνο...

Δημοσ.

Πάει και το Kameo κύριοι, φαίνεται να δουλεύει μια χαρά. Έκανε update, έπαιξα καναδυο πίστες, κομπλέ. Στο XBL δεν μπορώ να μπω γιατί θέλει τα κλασικά addons. Δοκιμάζω να γράψω τώρα το Dead Rising από TheiosRelease.

(Τελικά μόνο για ύπνο δεν πήγα, ποιός ξυπνάει το πρωίιιιιιι, πωπω κάψιμο. Πού να βγουν και τα πραγματικά καλά παιχνίδια!)

(πρωινό edit: ) Πάει και το Dead Rising, τέλος κι αυτό, πάμε παρακάτω. Η υπόθεση προχωράει πέρα από κάθε προσδοκία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...