sironoui Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Σας παρακαλώ θέλω βοήθεια, έχω το jetspeed 520 για την σύνδεση μου στον ote(386/120) σήμερα πήγα να κάνω update στo λογισμικό για να μπορέσω να κάνω αλλαγές στο upun και αφού μετά απο κάποιες ώρες έκανα commit & reboot clean αμέσως μετά στο modem δεν μου άναβε το wan και δεν μπορώ να συνδεθώ με adsl καθόλου ούτε φυσικά να μπώ στο 192.168.1.1(έχω κάνει σύνδεση με ethernet)ξέρετε τι έχει πάθει? βοήθεια σας παρακαλώ.
mp3GR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι να εχεις ενα δευτερο modem USB εφεδρεια για να βγαζεις συμπερασμα τι φταιει....και φυσικα να μη μενεις χωρις internet!
manik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Σας παρακαλώ θέλω βοήθεια, έχω το jetspeed 520 για την σύνδεση μου στον ote(386/120) σήμερα πήγα να κάνω update στo λογισμικό για να μπορέσω να κάνω αλλαγές στο upun και αφού μετά απο κάποιες ώρες έκανα commit & reboot clean αμέσως μετά στο modem δεν μου άναβε το wan και δεν μπορώ να συνδεθώ με adsl καθόλου ούτε φυσικά να μπώ στο 192.168.1.1(έχω κάνει σύνδεση με ethernet)ξέρετε τι έχει πάθει? βοήθεια σας παρακαλώ. Ποιό firmware έβαλες; Στο Site της Intracom σου λέει ότι άλλη έκδοση firmware είναι για τα jetspeed που έχουν το λογότυπο του πOTE πάνω και άλλη για αυτά που έχουν το λογότυπο της Ιntracom. Μήπως έβαλες το λάθος; Kάνε ένα reset από το κουμπάκι (θα χρειαστείς ένα στυλό) που έχει πίσω από το router εκεί που είναι και οι άλλες υποδοχές για τα βύσματα και λογικά θα είσαι οκ.Αλλιώς βγάλτο από την πρίζα και ξαναβάλτο. Όταν μπει στο web interface, θα χρειαστεί να ξαναβάλεις τις ρυθμίσεις (username - password) που είχες βάλει την πρώτη φορά για να μπεις στο Internet ξανά.
sironoui Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ποιό firmware έβαλες;Στο Site της Intracom σου λέει ότι άλλη έκδοση firmware είναι για τα jetspeed που έχουν το λογότυπο του πOTE πάνω και άλλη για αυτά που έχουν το λογότυπο της Ιntracom. Μήπως έβαλες το λάθος; Kάνε ένα reset από το κουμπάκι (θα χρειαστείς ένα στυλό) που έχει πίσω από το router εκεί που είναι και οι άλλες υποδοχές για τα βύσματα και λογικά θα είσαι οκ.Αλλιώς βγάλτο από την πρίζα και ξαναβάλτο. Όταν μπει στο web interface' date=' θα χρειαστεί να ξαναβάλεις τις ρυθμίσεις (username - password) που είχες βάλει την πρώτη φορά για να μπεις στο Internet ξανά.[/quote'] Σε ποίο σημείο τοποθετό τον στυλό?σε ποιά θύρα κοντά του modem πρέπει να πιέσω?έβαλα την σωστή firmware(αυτή του πΟΤΕ για jetspeed 520).Aπό την πρίζα το έχω βγάλει για το όλο το βράδυ, μόλις γυρίσω απο την δουλεία θα το τσεκάρω και θα σας πώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.