Προς το περιεχόμενο

Linksys WAG354G και ασύρματο δίκτυο με laptop. (help)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έβαλα και εγώ επιτέλους DSL, όλα δουλέυουν ρολόι στο desktop, αλλά θέλω να μπαίνω και από το laptop (χωρίς καλώδιο). Εννοείται πως έχει 802.11b/g.

Αφού λοιπόν το ενεργοποιώ, κάνω αναζήτηση ασύρματων δικτύων από το laptop αλλά τίποτα. Πείραξα λίγο τις ρυθμίσεις εκεί πέρα αλλά τίποτα...

Υποψιάζομαι ότι είναι κάτι απλό που εγώ λόγω ασχετοσύνης με τα δίκτυα δεν ξέρω, οπότε μπορεί κάποιος να με βοηθήσει plz!

Thx in advance

Δημοσ.
Καλημέρα' date=' έβαλα και εγώ επιτέλους DSL, όλα δουλέυουν ρολόι στο desktop, αλλά θέλω να μπαίνω και από το laptop (χωρίς καλώδιο). Εννοείται πως έχει 802.11b/g.

Αφού λοιπόν το ενεργοποιώ, κάνω αναζήτηση ασύρματων δικτύων από το laptop αλλά τίποτα. Πείραξα λίγο τις ρυθμίσεις εκεί πέρα αλλά τίποτα...

Υποψιάζομαι ότι είναι κάτι απλό που εγώ λόγω ασχετοσύνης με τα δίκτυα δεν ξέρω, οπότε μπορεί κάποιος να με βοηθήσει plz!

Thx in advance[/quote']

efoson den exeis exoteriki kerea to kapaki tis kereas tha to exeis klisto gia na pexei i esoteriki.b.pigene sto linksys stin kartela wireless kai des kai apo ekei ti ginetia.mporeis na tou peis na pexei px mono se mode b.kai kati allo giati tin exoun patisei poloi.se ipervolika pola laptop iparxei diakoptis pou anigei to wireless kai se kapoia sony vaio prepei na pas se ena ikonidio kato dexia stin ora pou tou les an tha pezei kai bluetooth kai wireless i mono to ena apo ta 2.kanonika sto linksys apo default to wireless einai anixto opote to deutero me ton diakopti ipopsiazomai sto laptop sou.

Δημοσ.

(thx για την γρήγορη απάντηση)

Πήγα να το κάνω αλλά μου προέκυψε new problem.

Αλλαξα το pass tou modem και τώρα δεν μπαίνει ούτε με το default Ούτε με το καινούριο. Είμαι σίγουρος ότι το έχω σωστό γιατί το έγραψα κιόλας...

Δημοσ.
Ego pedeytika simera me enos filoy to laptop me to sygkekrimeno linksys.

Me to kalodio exei internet.

Me to wifi to brike to modem (ekseretiko sima)' date=' alla den exei internet.

Se opoia selida kai an mpo den me bazei. Kapoia boi8eia?[/quote']

dokimaseis apo dos ping se ip px ping 194.219.227.2 na deis an exeis reply kai meta se domain px ping http://www.forthnet.gr.an den sou kanei ping se kanena kati exei ginei an sou kanei ping sto proto oxi sto deutero ine provlima dns.me ipconfig /all mporeis na deis an exei parei ip ti ip exei parei ktl ktl.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...