pseudonymo Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Γεια σας παιδιά. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια.Ελπίζω να βοηθήσει το link που βρήκα:http://xengineering.blogspot.com/2007/03/divx.html
geronik Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα, έχω κατεβάσει από το rapidshare 8 αρχεία και οι υπότιτλοι που έχω είναι δυο αρχεία srt, πως μπορώ να κάνω συγχώνευση των avi αρχείων, σημειωτέων για την μετατροπή από AVI σε DVD χρησιμοποιώ το ConvertXtoDvd
trustfm Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 geronik asxeto me to topik ... Ymarton !!!
domianos Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 δυστυχως ακομα δεν δωθηκε καποια συγκεκριμενη λυση. περιμενουμε... προς το παρόν χρησιμοποιω για αυτα τα αρχεια ή το virtualdub ή το nunduβ και τα δυο(αν δε τα ξερεις ηδη) καθως και οδηγους θα βρεις στο site του kastel: http://www.kastel.gr και με τα δυο γινεται η διαδικασια με reencoding και χανουμε σε ποιοτητα. Παιδιά κάνοντας την διαδικασία me to avidemux που περιγράφει ο φίλος Samarita sto http://xengineering.blogspot.com/2007/03/divx.html (δεν παίρνει παραπάνω από ένα λεπτό) το τελικό avi δεν δημιουργεί πρόβλημα στο avisub και το divx είναι κανονικό και όχι 40ΜΒ.
greeneye Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 greeneye diabase edw : http://www.trustfm.net/divx/GuideSynchronizeSubs.html to apotelesma bgike telio !!! eyxaristo poly... omos exo akoma thn aporia...giati i olikh epeksergasia pernei toses ores? yparxei tropos na ginetai se 1 ora peripou ? tosh kanei to winavi alla bebea einai entelos problhmatiko se kapoies tainies. kai den xero kai posa ligotera pragmata kanei se antistixia me to diko sou. elpizo na mhn exei anaferthei se allo athro alla exo diabasei hdh arketa kai den mporo na psaxno allo!
Byzantinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 παιδιά μου έστειλε ο θείος το chicago αλλά οι υπότιτλοι δεν είναι συγχρονισμένοι. η ταινία είναι σε μορφή MP4. προσπάθησα να τους συγχρονίσω με το AviSub αλλά δεν διαβάζει αρχεία μορφής MP4. Θέλω να συγχρονίσω τους υπότιτλους και το κάνωDVD. Μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ.
ilianna Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Λοιπόν,εχω καποιες αποριες και ελπιζω να με βοηθησετε... 1ον:Έχω 1 φορητο dvd-player FUNAI που όμως δεν παιζει divx αρχεια,αλλα mpg.Γίνεται αφού ενσοματώσω τους υποτιτλους στο avi να το μετατρεψω σε mpg?Εννοώ,οι υποτιτλοι θα φαινονται; 2ον:Δοκίμασα να κάνω μια ταινια στον υπολογιστη,εγινε,μου εγραψε done,αλλα το αρχειο βγηκε μονο 40 MB.Επίσης οταν πατουσα να ανοιξει δεν ανοιγε,παρολο που εχω εγκαταστησει τους τελευταιους codecs. Αν μπορειτε,βοηθηστε με!
powersky Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα καιρό τώρα και το μοναδικό του ελλάτωμα είναι η αδυναμία του να μπορέσει να μετατρέψει κάποιες συγκεκριμένες εκδόσεις (πχ lol, xor) και να παράγει το αρχείο *.divx. Άλλωστε έχουν αναφερθεί στο συγκεκριμένο thread πολλές απορίες και προβληματάκια τέτοιου είδους. Ψάχνοντας, βρήκα και χρησιμοποίησα ένα παρόμοιο προγραμματάκι, που μέχρι στιγμής έχει δουλέψει με ότι αρχείο του έχω βάλει, το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο και το βασικότερο κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά σε χρόνο απίστευτα πιο γρήγορο. Ο δημιουργός του προγράμματος είναι χρήστης του insomnia και έχει το παρακάτω thread, στο οποίο μπορείται να βρείτε και να κατεβάσετε το πρόγραμμα. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=188674
pchristofidis Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 λοιπόν!!!πρώτα συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ στόν trust!!!!έχω διαβάσει καί τίς 37 σελίδες του thread!!!καί έχω κάνει αρκετό beta testing ;άρα θα ήθελα να συνοψίσω τίς εμπειρίες μου και τα συμπεράσματα μου.έχω την έκδοση 2.1 και το μοναδικό μεγάλο πρόβλημα που συνάντησα ήταν σε κάποια επισ.lost.Π.χ. το 314 και το 315 και τα δύο με vbr ήχο στόν ίδιο φάκελο στο desktop και απλά γραμμένα χωρίς κενά καί .hdtv κλπ.στο 314 όλα οκ στο 315 όπως έχουν πεί καί άλλοι στό δεύτερο γέμισμα τής μπάρας μετά 2-3 κουτάκια finish με ένα αρχείο κάπου 40mb πού δέν παίζει.τα τσέκαρα στο gspot και όπως ο φίλος στήν σελίδα 33 #489 μας δίνει,οι μόνες διαφορές που βρήκα είναι ότι πάνω δεξιά στο codec 314 δείχνει Xvid ενώ στο 315 XVID καί επίσης στό stream type δεύτερο κουτάκι αριστερά στό 314 open DMl AVI ενώ στό 315 σχέτα AVI.το πρόβλημα μπόρεσα καί το έλυσα χάρη στόν φίλο στο post 540 στήν σελίδα 36(respect)!!!Πιστεύω πώς όλα αυτά πού έγραψα να βοηθήσουν τόν φίλο trust να βρεί μιά λύση πού θα είναι ενσωματομένη στο καταπληκτικό πρόγραμμα του καθώς και τούς υπόλοιπους που δεν έχουν τον χρόνο ή την υπομονή να διαβάσουν 37 σελίδες.
pchristofidis Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 επίσης φίλε trust κάποια δευτερεύοντα προβληματάκια.το αρχείο *.divx που παράγεται όταν το παίζω στο dvd player(ενα phillips 630) στήν αρχή η εικόνα μού κάνει σπασίματα σαν να είναι μασημένη βιντεοκασέτα,πράγμα που λύνεται κάνοντας fast forward ή rewind και μετά play.επίσης ένα άλλο πρόβλημα που βρήκα είναι ότι στούς 3 υπότιτλους πού μπορείς να χρησιμοποιήσεις ενώ μπορείς να βάλεις άλλο χρώμα και άλλο font size δέν μπορείς να διαφοροποιήσεις το offset.δηλ. αν στόν πρώτο sub βάλω 40 offset και στόν δεύτερο 100 στο τελικό αποτέλεσμα και ο δεύτερος θα έχει 40.θα με βοηθούσε να φτιαχτεί γιατί θέλω να κάνω άλλες ρυθμίσεις γιά την 32΄16/9 τηλεοράση πού έχει αυτόματη οθόνη καί άλλες γιά την 14΄ 4/3.ευχαριστώ προκαταβολίκα.In TRUST we trust.keep on going.RESPECT!!!!!!!
phycho Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 trust ευχαριστώ για τις πληροφοριες σχετικα με την ενσωμάτωση υπότιτλων,αλλά μου δημιουργήθηκαν δύο προβλήματα χρησιμοποιώντας το Avi2dvd.Ενώ ενσωματώθηκαν κανονικά οι υπότιτλοι στην ταινία,το video έχει χάσει εντελώς την ποιότητα και την ευκρίνεια του σε τέτοιο σημείο όπου κάποια στιγμή έδειχνε πολύ μικρά τετραγωνάκια.Και το άλλο πρόβλημα είναι πως στον φάκελο Avi2dvd_temp δεν μου έχει εμφανίσει το CD_Image_File_CD1 και το CD_Image_File_CD2 όπου χρειάζομαι για να κάψω το cd.
galil Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Σε μένα πάντως ενώ δείχνει οτι όλα έγιναν κανονικά, όταν ανοίγω το .avi να παίξει δε δείχνει καθόλου υπότιτλους.
laokratwr Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 μου βγαζει το ερορ :seems that divxmux cannot handle this avi...sorry!τι παιζει ρε παιδια το βγαζει σε ολα...
WolfBack Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα παιδιά... Εμένα το πρόβλημα με το AviSub συνεχίζεται, και για μέρες τώρα δεν έχω βρει ακόμα κάποια λύση. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μου παράγει εικόνα το .divx αρχείο, παρόλο που ο ήχος και οι υπότιτλοι είναι OK. Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει τους encoders του Divx6 αρκετές φορές (μήπως το πρόβλημα οφειλόταν εκεί) αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Στον Divx Player η εικόνα μου είναι μόνιμα πράσινη (subs & ήχος είναι οκ) Στον Windows Media η εικόνα είναι μαύρη... Στον home player (Pioneer DV380) ήχος και subs εντάξει αλλά καθόλου εικόνα. Μήπως γνωρίζεται τι φταίει και πως μπορώ να βγω από αυτό το αδιέξοδο; Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.