Προς το περιεχόμενο

AviSub - Ενσωμάτωση subs σε AVI χωρίς reencoding

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφορουμητες λιγη βοηθεια αν ειναι δυνατόν.. κανω τη διαδικασια με το avisub και παιζουν ολα καλα στο pc αλλα στο standalone dvd δεν παιζουν. εχω το samsung hd860. Εψαξα και στο φορουμ του avisub και δοκιμασα τις αλλαγες που ανεφεραν καποιοι σε παρομοιο προβλημα αλλα ακρη δε βρήκα..

• Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλλον το πρόγραμμα δεν δουλεύει...

Όσες προσπάθειες και αν έκανα ήταν ανεπιτυχείς.

Μήπως υπάρχει τίποτα άλλο που να κάνει απλά hardcoded τους subs σε ένα αρχείο χωρίς φυσικά επανασυμπίεση;

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα το avisub αλλα ο srt υπότιτλος δεν φορτώθηκε στο avi αρχείο παρόλο που φαίνεται το avisub να τον διαβάζει κανονικά.

Έχω το avisub 2.2

Δημοσ.

Μπορει καποιος να με βοηθησει να ενσωματωσω υποτιτλους σε avi χωρις να το μετατρεψω σε divx και να χρειαζεται να τους ενεργοποιω απο το dvd player.Δηλαδη να παραμεινει avi μετα το muxing.τωρα το βιντεο ειναι σε avi και οι υποτιτλοι σε srt. Θελω να φαινονται παντα. εχω δοκιμασει το sub2divx και το AVIAddXSub και το avisub του Trustfm αλλα δεν ειναι αυτα που χρειαζομαι. ευχαριστω

Δημοσ.

νομιζω το virtualdub mp3 εχει τη δυνατοτητα να βαζει υποτιτλους και χωρις να το μετατρεπει σε divx. αλλα θα σου πιανει πολύ χωρο.δες και στο site του kastel

Δημοσ.

μπορειτε να μου πειτε κανενα αλλο site για να κατεβαζω ελληνικους υποτιτλους εκτος απο το greeksubs.com και greektvsubs?Συγκεκριμενα ψαχνω για το the bucket list σ'αυτα δεν υπαρχουν

Δημοσ.

γεια σας παιδια. εχω ενα LG DVDPLAYER το οποιο παιζει divx και εχει θυρα usb. εβαλα να δω την ταινια κανονικα αλλα τουσ υποτιτλους τους επαιζε σε γραμματοσειρα μη ελληνικη με λιγα λογια κατι σαν ρωσικα μου φανηκαν... ( η ταινια ηταν σε στικακι). ξερετε τι μπορει να φταιει? ευχαριστω!

Δημοσ.

εχω το εξης προβλημα.μετετρεψα μια ταινια σε dvd και ενω πριν ηταν μια χαρα στο dvd αργει ο ηχος.για να το πω απλα πρτωτα κουνανε το στομα τουσ και μετα ακουγονται τα λογια.τι μπορει να φταιει?εχω μετατρεψει πολλες ταινιες μονο σαυτη εγινε αυτο.Μπορει να με βοηθησει κανεις?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απαντηση για τα 2προηγουμενα μηνυματα

Στο LG DVDPLAYER πρεπει να αλλαξεις την γραμματοσειρα Αυτο γινεται πατωντας για 3 sec το κουμπι subtitles και αλλαζωντας το νουμερο που σου βγαζει σε 1253 η 1254 δεν θυμαμε καλα

Για το δευτερο κοιταξε μην εχει προβλημα το αρχικο αρχειο

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΡΤΩΝΩ ΤΟ AVI ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ. ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ GENERATE SUBED AVI ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ POP UP ΠΑΡΘΥΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ERROR ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ COULDN T EXECUTE THE APPLICATION.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ Η ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;

ΕΧΩ WIN XP PRO, KAI ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ACE MEGA CODECS

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα !

Σήμερα κατέβασα την πρώτη μου ταινία ( Flesh and Blood) σε μορφή .avi από το internet. Θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να την περάσω σε ένα dvd και να της προσθέσω κι ελληνικούς υπότιτλους ώστε να μπορώ να τη δώ στο dvd player μου.

Υποθέτω ότι το ερώτημα αυτό έχει απαντηθεί κάπου μέσα στο forum, αλλά δε μπόρεσα να το εντοπίσω. Μήπως μπορεί κάποιος να μου υποδείξει πού θα το βρώ;

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

dimitris1972 αν καταλαβα καλα αυτο που 8ες να κανεις ειναι να μετατρεψεις την ταινια απο .avi σε .MPEG2 (DVD) και να τη δεις απο επιτραπεζιο dvd. Eνας τροπος υπαρχει ΕΔΩ και αρκετους αλλουε θα βρεις κανοντας μια αναζητηση στο google 'avi to dvd'

Aν το επιτραπεζιο dvd σου παιζει αρχεια .ανι τοτε δοκιμασε εδω http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAviSub.php?b2=1 για να ενσωματωσεις του υποτιτλους στο αρχειο avi

Παιδια υπαρχει καμια λιστα με players που υποστηριζουν ελληνικους υποτιλτους .srt ?

To LG J10HD τους υποστηριζει? Το εχει κανεις?

Αν καποιος το εχει, "πιανει" σε αυτο το μοντελο το ΑviSub?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...