Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε, τοτε ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ οι game critics. καλυτερο ητανε το duck hunt.

τουλαχιστον αμα εχεις και μια ηλικια, κατευθειαν σου ξυπνα αναμνησεις..

απο εκεινο το tennis που δεν κουνας τους παιχτες, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ TABLE TENNIS στο 360!!!

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλύτερο sports game για μένα ήταν το nba2K7 φαίνεται πολλά υποσχόμενο ακόμα και η παρουσίαση του nba live μου φάνηκε ενδιαφέρουσα.

για το WII είναι σίγουρο ότι θα το πάρω αλλά αυτά τα sports game θέλουν πολύ δουλεία λες και βγήκαν απο το mode 7 του snes

Δημοσ.
ε' date=' καλα τωρα...

στο τελος θα μας πεις ρε πανθηρα οτι το wii ειναι καλυτερο απο το 360..

τρομαζω στην ιδεα οτι καποιοι GAMERS θα μπορουσαν να σκεφτουν να τη βγαλουνε μονο με WII για 2-3-4 χρονια.

[/quote']

Κατ'εμέ το Wii είναι έτη φωτός καλύτερο από το XBOX360, μιάς και τα παιχνίδια που κυκλοφορούν σε αυτή τη κονσόλα τα έχει βαρεθεί η ψυχή μου.

Στο Wii έχω βάλει τις τελευταίες μου ελπίδες για να μή παρατήσω το gaming γενικά.

Οπότε για να σου απαντήσω, εγώ, σκληροπυρηνικός PC-gamer από το 90', με άπειρα ατέλειωτα μερόνυχτα μπροστά από τον υπολογιστή, που έχω φάει τα διάφορα genres με το κουταλάκι, σκέφτομαι να τη βγάλω μόνο με το Wii τα υπόλοιπα 2-3-4 χρόνια, εκτός και αν μου τη βαρέσει και πάρω και PS3. Αν μου τη βαρέσει υπερβολικά πολύ, ίσως το σκεφτώ να πάρω XBOX360.

Ίσως να μετατρέπομαι σιγά σιγά σε casual. Ποιός ξέρει?

saturn re kai ta myala sta kagela :P re pan8hra kai c ti 3 ti 4 ti 14 kai o aggelopoulos exei pareii xrysh sfera alla den nomizw na pe8aineis gia to ergo tou ;) en anti8esh se kobw na xeis dei to kill bill pou xei parei ta 3 mou 2-3 fores toulaxiston

Κοίτα, το "Μιά αιωνιότητα και μιά μέρα" που το είδα, στην αρχή ήταν λίγο βαρετό.

Μετά κοιμήθηκα.

Δημοσ.

Xbox 360: The Official Console of the FIFA World Cup

From the press release:

With the FIFA World Cup eight days away, Xbox 360, the next generation video game and entertainment system from Microsoft, has found the back of the net with exclusive FIFA World Cup promotions.

First to score is the limited edition Xbox 360 - 2006 FIFA World Cup bundle, which includes the Core System console, an exclusively designed FIFA World Cup face plate, a copy of the 2006 FIFA World Cup game by EA and a replica of the official World Cup match ball to kick around in the park. The exclusive bundle is available now for £259.99.

Download England's official World Cup anthem - 'World at your Feet,' by chart toppers Embrace. The world exclusive of the video is available to download at Xbox Live until the 2nd June. The FA's official band will be hoping for the number one spot when the single is released on the 5th June.

The combined strikeforce of Xbox and Britvic have teamed up to create the soft drink firm's biggest ever single focus campaign for Pepsi football. The 'What's in your Locker?' campaign will see an Xbox 360 given away every 90 minutes for the duration of the FIFA World Cup.

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο p3tran

ε, καλα τωρα...

στο τελος θα μας πεις ρε πανθηρα οτι το wii ειναι καλυτερο απο το 360..

τρομαζω στην ιδεα οτι καποιοι GAMERS θα μπορουσαν να σκεφτουν να τη βγαλουνε μονο με WII για 2-3-4 χρονια.

Κατ'εμέ το Wii είναι έτη φωτός καλύτερο από το XBOX360' date=' μιάς και τα παιχνίδια που κυκλοφορούν σε αυτή τη κονσόλα τα έχει βαρεθεί η ψυχή μου.

Στο Wii έχω βάλει τις τελευταίες μου ελπίδες για να μή παρατήσω το gaming γενικά.

Οπότε για να σου απαντήσω, εγώ, σκληροπυρηνικός PC-gamer από το 90', με άπειρα ατέλειωτα μερόνυχτα μπροστά από τον υπολογιστή, που έχω φάει τα διάφορα genres με το κουταλάκι, σκέφτομαι να τη βγάλω μόνο με το Wii τα υπόλοιπα 2-3-4 χρόνια, εκτός και αν μου τη βαρέσει και πάρω και PS3. Αν μου τη βαρέσει υπερβολικά πολύ, ίσως το σκεφτώ να πάρω XBOX360.

Ίσως να μετατρέπομαι σιγά σιγά σε casual. Ποιός ξέρει?

[/quote']

ετη φωτος καλυτερο απο το 360? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

τα παιχνιδια του 360 τα εχει βαρεθει η ψυχη σου? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

που τα βαρεθηκες? στον υπνο σου?

και δηλαδη προτιμας το wii sports απο το oblivion? απο το gears of war? απο το mass effect?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

να σου πω σε τι μετατρεπεσαι, για να μην ψαχνεσαι..

εχεις ΗΔΗ μεταλαχτει σε microsoft hater.

το να μου λες οτι εισαι gamer που ΔΕΝ εχει παρει μια γαματη next gen κονσολα που κυκλοφορει τοσο καιρο και εχει ηδη αρκετους γαματους τιτλους που ΟΛΟΙ θα κατσουνε να παιξουνε,

αλλα θα παρεις τις αλλες δυο που δεν εχεις δει ακομα και δεν εχουνε βγει ακομα,

δεν αφηνει κανενα περιθωριο να σκεφτει κατι αλλο οποιοσδηποτε.

δικαιωμα σου βεβαια, αλλα οτι <<το wii ειναι ετη φωτος μπροστα απο το 360>> ειναι το καλυτερο ανεκδοτο που εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο. :mrgreen:

σεβαστο ομως σαν αποψη.

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ με τον Panther ... ένα replay με λίγο καλύτερα γραφικά μου μοιάζει γενικά το 360, και γιαυτό πιστεύω πήρε τόσους ψήφους από τα Αμερικανάκια το Wii ...

Μπορεί να μην φαίνεται δυνατό και να αποδειχτεί αποτυχία, αλλά τουλάχιστον δείχνει να έχει κάποιο ενδιαφέρον.

Δημοσ.
kala esy eisai sfinas den peirazei

Και το βραβείο για την πιο Κιτσ, παύλα σαχλαμάρα προσωπική επίθεση πάει στον .......

.

.

.

Ντουπ- ντουπ- ντουπ

.

.

.

(άσε να το σκεφτώ λίγο ακόμα, υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι.)

ΥΓ

Και μην ανησυχείτε, μόλις γυρίσουν οι mod θα τα σβήσουν όλα σε αυτό το topic των ειδήσεων ... δεν είναι σαν του ps3 που τα αφήνουν.

Δημοσ.
Και το βραβείο για την πιο Κιτσ' date=' παύλα σαχλαμάρα προσωπική επίθεση πάει στον .......

.

.

.

Ντουπ- ντουπ- ντουπ

.

.

.

(άσε να το σκεφτώ λίγο ακόμα, υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι.)

ΥΓ

Και μην ανησυχείτε, μόλις γυρίσουν οι mod θα τα σβήσουν όλα σε αυτό το topic των ειδήσεων ... δεν είναι σαν του ps3 που τα αφήνουν.[/quote']

nai i mod se peiraksan.oxi na mi skefteis.na peis xrest.mi kwliesai na ta les.an matheis na les swsta pramata thamai o prwtos pou tha sou pw mbravo gia kati.alla sou ksanalew antres eimaste opote na ta les eleuthera..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...