Exoskeletor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 ετη φωτος καλυτερο απο το 360? :mrgreen: :mrgreen: τα παιχνιδια του 360 τα εχει βαρεθει η ψυχη σου? :mrgreen: που τα βαρεθηκες? στον υπνο σου? . Giati esy exeis peksh to tennis tou wii h kapoio allo game?
privateer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Next Oblivion add-on detailed For a fee, players will be able to explore the largest dungeon in the game and earn a Daedric artifact that can kill enemies instantly. Mehrunes' Razor will be the most expensive download yet, coming in at $2.99 for PC users (there's no price yet for the Xbox Marketplace edition, but previous Oblivion downloads have sold for roughly the same amount on PC and Xbox 360). For that fee, players will get to explore a dungeon larger than any in the regular game and earn the Razor itself. The quest will also add 17 new magic items and a dozen new books, notes, and journals to read. http://www.gamespot.com/news/6152158.html
p3tran Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 exoskeletor δεν μπορει καποιος να ισχυριστει οτι <<εχει βαρεθει η ψυχη του>> κατι με το οποιο δεν εχει ασχοληθει. το να <φανταζεται> καποιος κατι, δεν παει να πει οτι προσεγγιζει την πραγματικοτητα κιολας. επισης το wii δεν υπαρχει, το 360 υπαρχει. ειναι διαφορετικη περιπτωση οπως καταλαβαινεις, οποτε ακυρο το σχολιο σου. αλλα παμε και παρακατω το tennis του wii απο οτι ειδα και διαβασα, θα εχει τα εξης χαρακτηριστικα: δεν ελεγχεις καν τον παιχτη, αυτος κουνιεται μονος του και εσυ απλως κουνας το τηλεκοντρολ για να προσομιωσεις το χτυπημα. (για μωρα παιδια) τα γραφικα ειναι εντελως απλα και αστεια (υδροκεφαλα καρτουνακια) για τα δικα μου στανταρντς. (επισης για μωρα παιδια) υποθετω οτι θα ασχολιομουνα μαζι του λιγο, και αποκλειστικα λογω του νεοτερισμου στο χειρισμο. σαν τις στημενες φωτογραφιες του παππου στο περιπτερο της nintendo στην Ε3. ποση ωρα ομως θα χαμογελαγα βλεποντας πως μετατρεπεται η κινηση του χεριου μου σε κινηση στην τιβι, οπως αυτοι στις φωτογραφιες? μιση ωρα? μια? δυο? ..μετα τι?? δεν ειμαι ουτε τοσο παππους, ουτε τοσο μικρος που να χρειαζομαι ενα απλοϊκο τροπο χειρισμου για να μπορεσω να παιξω ενα game. ξαναλεω λοιπον οτι βρισκω εκατο φορες πιο ενδιαφερον το -επισης απλο σε concept- table tennis. παρ'ολα αυτα δεν απαξιωσα το wii, ουτε ειπα οτι δεν με ενδιαφερει η αγορα του. ΟΜΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ οτι μιλαμε παντα για ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ και οχι ΒΑΣΗ. οποιος λεει οτι το wii ειναι βαση για αυτον, απλα ειναι πολυ μακρια απο τα δικα μου γουστα. για να το πω και πιο απλα, αν ο μιγιαμοτο αυριο ελεγε "απο δω και μπρος θα βγαζω αποκλειστικα games για xbox1", δεν φανταζομαι οτι αυτο θα με εκανε ποτε να πω οτι το xbox1 ειναι καλυτερο απο το 360, ουτε βεβαια οτι θα με εκανε να ξοδευω το χρονο της ψυχαγωγιας μου περισσοτερο στο xbox1 απο οτι στο 360. αυτα..
privateer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Xploder Media Centre coming to Xbox 360 Fire International Ltd. has announced the release of the Xploder Media Centre for the Xbox 360 - a desktop utility allowing you to stream all digital movies and convert and stream music files from your PC for playback. The Media Centre is supposed to help people who have built up a collection of digital movies and are "frustrated by the Xbox 360ʼs inability to cope with non-Microsoft-standard file types". http://xbox360.qj.net/Xploder-Media-Centre-coming-to-Xbox-360/pg/49/aid/49402
BlizardBill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 δεν ειμαι ουτε τοσο παππους' date=' ουτε τοσο μικρος που να χρειαζομαι ενα απλοϊκο τροπο χειρισμου για να μπορεσω να παιξω ενα game.[/quote'] Που ξέρεις ότι είναι απλοϊκός ? αν είναι καλό το χειριστήριο θα μπορεί να κάνει πράγματα που ούτε να ονειρευτείς δεν μπορείς με αυτό του xbox . (εγώ θα σκάσω αν δεν δοκιμάσω ... ελπίζω να το έχει κανάς φίλος , γιατί με το ps3 και 1080p Tv-monitor δεν θα περισσεύουν)
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 και δηλαδη προτιμας το wii sports απο το oblivion? απο το gears of war? απο το mass effect? poio gears of war........... poio mass effect? που ΔΕΝ εχει παρει μια γαματη next gen κονσολα που κυκλοφορει τοσο καιρο και εχει ηδη αρκετους γαματους τιτλους που ΟΛΟΙ θα κατσουνε να παιξουνε' date=' [/quote'] ama itan toso gamatoi i titloi ..........to x360 tha eixe kanei treles pwliseis kai stin ellada ....right? [kai min mou pei kaneis oti kati nba 25000000007 kai kati istories tetoies einai treloi titloi.....] ειναι το καλυτερο ανεκδοτο που εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο. to joke einai na tin les nextgen consola otan xrisimopoiei current-gen optiko protipo filika panta......
p3tran Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 poio gears of war........... poio mass effect? viper αν δεν τα ειδες αυτα τα games, σου προτεινω να τα δεις. ama itan toso gamatoi i titloi ..........to x360 tha eixe kanei treles pwliseis kai stin ellada ....right? δεν μπορω να καταλαβω το συλλογισμο σου. το 360 εχει κανει περιπου 4-5 εκ. πωλησεις απο τοτε που βγηκε. καθολου ασχημα μπορω να πω. επισης οι πωλησεις games ειναι παραπανω απο καλες. δηλ. επειδη στην ιαπωνια ή στο ταμ-τουμ παει χαλια, παει να πει κατι για το μηχανημα? αν παλι νομιζεις οτι απο τα games που ηδη κυκλοφορουν για το 360, το nba live ειναι αυτο που ξεχωριζει... τοτε ψαξε λιγο μονος σου, αυτα τα εχουμε απαριθμησει δεκαδες φορες εδω μεσα. τελος σχετικα με το dvd, ξαναλεω οτι το oblivion ειναι 4gb, και συμφωνα με τα απολογιστικα στοιχεια του παρελθοντος, τα games απο γενια σε γενια αυξανονται σε μεγεθος το πολυ κατα 77% το oblivion ειναι αρκετα μεγαλο game, οποτε νομιζω ειμαστε καλυμενοι. ΑΝ φτασουν τα πραγματα να μην χωρανε τα games(πολυ αμφιβαλλω), τοτε μπορουν ευκολα οι "εξαιρεσεις" να βγουν σε 2 δισκακια, ενω παντα η microsoft μπορει να δωσει το ok να βγαινουνε σε hd-dvd (αν φτασουμε ποτε εκει σε αυτη τη γενια - πολυ αμφιβαλλω), ή να προωθησει καποια αλλη λυση. εκτος κι αν νομιζεις οτι η microsoft δεν εχει λυσεις :D εκτος απο το dvd (το οποιο ΜΟΝΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ), τι αλλο μπορει να πει κανεις για το 360? ξαφνικα επειδη μια εταιρια που φτιαχνει ταινιες, στην υστατη προσπαθεια της να ξελασπωσει, θελει να προωθησει για πολλοστη φορα ενα νεο, αβεβαιο, δικο της φορμα και στο φορτωνει στην πλατη με το ζορι, (και πληρωτο κιολας) δεν παει να πει οτι ειναι joke το industry standard dvd αντιθετα θα ελεγα οτι ειναι joke οσοι δεν αντιλαμβανονται αυτο το κολπο που παει να παιξει η sony στις πλατες τους.
BlizardBill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 τελος σχετικα με το dvd' date=' ξαναλεω οτι το oblivion ειναι 4gb, και συμφωνα με τα απολογιστικα στοιχεια του παρελθοντος, τα games απο γενια σε γενια αυξανονται σε μεγεθος το πολυ κατα 77%[/quote'] Ούτε για γενιά xbox κονσόλας δεν είναι τόσο λίγο. Κοίταξα πρόσφατα games του 99 που δεν ξεπερνούσαν τα 500 mb install σε pc, και έχουν φτάσει τα 6gb πολύ καιρό. Αν μετράμε με 5-6 χρόνια για την γενιά, βάλε 600% για να είσαι μέσα.
p3tran Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 ρε μπιλ, λες ολο βλακιες και μετα αμα σε προσβαλλω μου παραπονιεσαι κι'ολας. τι μου λες "κοιταξα", που ειναι εμφανες οτι δεν βλεπεις περα απο τη μυτη σου.. διαλεξε.. και η πιτα-πιτα, και ο σκυλος χορτατος δεν γινεται. ή δεν θα λες ΣΥΝΕΧΕΙΑ βλακιες, ή θα τα ακους που και που. ειδικα οταν επαναλαμβανεσαι. μαθε λοιπον οτι το pc εχει HIGH DEFINITION graphics εδω και αρκετο καιρο. πολυ πριν το 360 ή το ps3. τα μεγεθη λοιπον που κοιταξες, εχουνε να κανουνε με hd content, οπως αυτο που ΘΑ εχει το ps3 σου. αει ψαξε καμια στατιστικη ουσιας, και να σκεφτεσαι κι ολας λιγο πριν γραφεις, και οχι μονο να αντιγραφεις οτιδηποτε σου <<φαινεται>> πιο θετικο για το ps3. και ξαναλεω.. νομιζει κανεις οτι ΑΝ ποτε φτασουμε στο να μην χωρανε τα games σε ενα dvd, η microsoft δεν θα εχει λυσεις? ανεκδοτο εχετε καταντησει μερικοι..
ababapanos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 re petro sovara twra perimeneis na vgaleis akri mazi tou?
p3tran Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 μα ρε πανο, ειναι τωρα ερωτηση αυτη που μου κανεις ρε φιλε? :D
BlizardBill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Όταν λέω κοίταξα, το έκανα από το gamespot και στις πληροφορίες για κάθε game ... Τα παιχνίδια πιάνουν 6 φορές περισσότερο όγκο μετά από 5-6 χρόνια, που σημαίνει 600% και όχι 77% που άκουσε ο pstran από τον εαυτό του. Απλά μαθηματικά και σύγκριση είναι, όποιος δεν βγάζει άκρη δεν του φταίω εγώ.
Braveheart1980 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Το ps3 ειναι κλασεις κατωτερο και ακριβοτερο του 360 Μια φτηνη αντιγραφη το χειριστηριο του,ολο μουφες και ψεμματα η προπαγανδα του. Θυμα της οποιας εισαι εσυ Bill Μη το ξεχνα ποτε αυτο.Σκεψου οτι καποιος που δεν εχει κεφι να διαβασει 360 χλμ απο ποστ τιγκα στις ανακριβειες που σε ταϊζει η μαμα Sony και τις αναπαραγεις σαν καλο παιδακι,μπορει να σε πιστεψει και ετσι να τον παρεις στο λαιμο σου Επειδη ειναι περασμενη ωρα θα σου δωσω αυριο το λινκ που λεει οτι το dvd μεχρι το 2010-2012 θα ζει και θα βασιλευει. Αντε γιατι αυτη τη καραμελα με το οπτικο μεσο πολυ την πιπιλας και θα σου χαλασει τα δοντακια...
privateer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Xbox Games Grew 77% Over System Life-Cycle, Suggests 360 DVDs Are (Mostly) Big Enough for Next-Generation http://www.gamesfirst.com/index.php?id=1132
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.