Predatorkill Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδη θες να μου πεις οτι η Στουρναρη δεν αποτελει αντιπροσοπευτικο παραδειγμα?Μιλαμε ισως για τη καρδια του εμποριου υπολογιστων στην Ελλαδα,και μην φερεις αντιρηση σε αυτο. Και μην μιλησω για το service της Sony,που παει απο το κακο στο χειροτερο.Οταν λεει η Sony,α,καηκε το lazer?Φερτο μας και ελα σε 20 μερες να το παρεις.ΤΟΤΕ ειναι που θα παει ο κατοχος της κονσολας στο "μικρο" μαγαζακι να το φτιαξει και να το παρει σε 1-2 μερες,συν του αν του χαλασει ξανα θα εχει και μια εγγυηση απο το "μικρο" μαγαζακι.Αστο φιλε,το service τους ειναι για κλαματα...Ειτε μιλαμε για TV,ειτε μιλαμε για DVD,ειτε μιλαμε για οτιδηποτε εχει σχεση με αυτους.Ελπιζω να συμφωνεις σε αυτο.Κανε μια γυρα σε αυτα τα μικρα μαγαζακια που εσυ γνωριζεις,και ρωτα ποσα τους ερχονται για επισκευη.Εγω μολις πηρα 2 τετοια μαγαζια και μου ειπανε πανω κατω τα ιδια που εγραψα πιο πανω.- Στη Microsoft αν σου χαλασει η κονσολα,ερχεται κουριερ σπιτι σου,σου δινει ειδικη συσκευασια το βαζεις μεσα,δε πληρωνεις τιποτα και το στελνεις.Σε 7 μερες το πολυ το εχεις πισω,ή επισκευασμενο ή πληρως αντικατεστημενο(πραγμα που ΔΕΝ κανει η Sony).
xrest Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δηλαδη θες να μου πεις οτι η Στουρναρη δεν αποτελει αντιπροσοπευτικο παραδειγμα?Μιλαμε ισως για τη καρδια του εμποριου υπολογιστων στην Ελλαδα' date='και μην φερεις αντιρηση σε αυτο. Και μην μιλησω για το service της Sony,που παει απο το κακο στο χειροτερο.Οταν λεει η Sony,α,καηκε το lazer?Φερτο μας και ελα σε 20 μερες να το παρεις.ΤΟΤΕ ειναι που θα παει ο κατοχος της κονσολας στο "μικρο" μαγαζακι να το φτιαξει και να το παρει σε 1-2 μερες,συν του αν του χαλασει ξανα θα εχει και μια εγγυηση απο το "μικρο" μαγαζακι.Αστο φιλε,το service τους ειναι για κλαματα...Ειτε μιλαμε για TV,ειτε μιλαμε για DVD,ειτε μιλαμε για οτιδηποτε εχει σχεση με αυτους.Ελπιζω να συμφωνεις σε αυτο.Κανε μια γυρα σε αυτα τα μικρα μαγαζακια που εσυ γνωριζεις,και ρωτα ποσα τους ερχονται για επισκευη.Εγω μολις πηρα 2 τετοια μαγαζια και μου ειπανε πανω κατω τα ιδια που εγραψα πιο πανω.- Στη Microsoft αν σου χαλασει η κονσολα,ερχεται κουριερ σπιτι σου,σου δινει ειδικη συσκευασια το βαζεις μεσα,δε πληρωνεις τιποτα και το στελνεις.Σε 7 μερες το πολυ το εχεις πισω,ή επισκευασμενο ή πληρως αντικατεστημενο(πραγμα που ΔΕΝ κανει η Sony).[/quote'] egw pira to sabb til stin ms k simera irthe o courier k to pire kiolas kateuthian.se 2 meres moupan tha xw kainourgio.gamw file!
verrasod Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 An asxolise me driving simulators kai oxi arcade...ela sto GT LEGENDS na fas merikous gyrous...A..eki exi kai entono synagonismo..den einai san to PGR 3 pou oloi oi Newbies pane sto Heroes Channel:) Φίλε HomoR, ο Πέτρος είναι πανγρήγορος στο PGR3, είναι πανγρήγορος στο Forza Motorsport (το οποίο είναι driving simulator), αλλά το κυριότερο είναι πανγρήγορος και στην πραγματικότητα με το super SKODΑ SUPERB του.
telegamesvg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Αντε βρε Xrest μπραβο.....επιτελους το εστειλες... Αντε να λυθει το προβλημα που σε ταλαιπωρησε και να ευχαριστηθεις παιχνιδι ..!! Οσο για το θεμα Xbox vs Ps2 στο θεμα των βλαβων , σιγουρα παιζει τον ρολο του οτι εχουν πουληθει περισσοτερα PS2 αλλα εκτος αυτου ειναι γνωστο σε οοολαα τα μαγαζια που κανουν service οτι τα ps2 βγαζουν περισσοτερα προβληματα... Απο εκει και περα εγω ειχα πελατη που ειχε αλλαξει 2 laser σε εναν χρονο και αλλον που κρατησε το μηχανημα 3 χρονια με το ιδιο laser.... Παντως οι περισσοτεροι χρηστες Ps2 καποια στιγμη , αλλαξαν Laser ανεξαρτητα αν ειχαν τοποθετησει chip η οχι...
jimbrav Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 egw pira to sabb til stin ms k simera irthe o courier k to pire kiolas kateuthian.se 2 meres moupan tha xw kainourgio.gamw file! e...olo kai kati tha vrethi na poyn kai gia ayto !!!!!!!
xrest Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Αντε βρε Xrest μπραβο.....επιτελους το εστειλες...Αντε να λυθει το προβλημα που σε ταλαιπωρησε και να ευχαριστηθεις παιχνιδι ..!! Οσο για το θεμα Xbox vs Ps2 στο θεμα των βλαβων ' date=' σιγουρα παιζει τον ρολο του οτι εχουν πουληθει περισσοτερα PS2 αλλα εκτος αυτου ειναι γνωστο σε οοολαα τα μαγαζια που κανουν service οτι τα ps2 βγαζουν περισσοτερα προβληματα... Απο εκει και περα εγω ειχα πελατη που ειχε αλλαξει 2 laser σε εναν χρονο και αλλον που κρατησε το μηχανημα 3 χρονια με το ιδιο laser.... Παντως οι περισσοτεροι χρηστες Ps2 καποια στιγμη , αλλαξαν Laser ανεξαρτητα αν ειχαν τοποθετησει chip η οχι...[/quote'] egw eixa k xbox k ps2 k cube.to xbox k me tsipaki to xcuter tote k to ps2 episis me chip de kserw pio mou bgikan skilia.bebaia to ps2 toxa jp k xalase to laser sept tou 2005!!!bebaia eixe xasei propolou tin dinatotita na diabazei dvd alla k authentika!!to xbox bebaia tpt.thirio..bebaia kserw oti oi pio polli me ta ps2 trexoun..
HomoR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Φίλε HomoR, ο Πέτρος είναι πανγρήγορος στο PGR3, είναι πανγρήγορος στο Forza Motorsport (το οποίο είναι driving simulator), αλλά το κυριότερο είναι πανγρήγορος και στην πραγματικότητα με το super SKODΑ SUPERB του. To Forza Motorsport den einai sim..lypame:)
johnnywalker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Εδώ θα διαφωνήσω φίλε Homor διότι το Forza Motorsport είναι το καλύτερο simulator που κυκλοφόρησε ποτέ για Xbox
GordonFreeman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 CALL OF DUTY 2 PATCH UNDERWAY Infinity Ward to repair multiplayer mode http://xbox360.ign.com/articles/680/680576p1.html
privateer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Top Spin 2 Screenshots http://games.teamxbox.com/xbox-360/1193/Top-Spin-2/
p3tran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 An asxolise me driving simulators kai oxi arcade...ela sto GT LEGENDS na fas merikous gyrous...A..eki exi kai entono synagonismo..den einai san to PGR 3 pou oloi oi Newbies pane sto Heroes Channel:) αντι να γυρισω εγω πισω στο παρελθον(χλωμο)' date=' παρε εσυ ενα 360 κι ελα να μου ριξεις οτι θες αν εχει καννας φιλος σου 360 και live, ριξε μια ματια πως δουλευει το world ladder και μετα ελα ξαναπεσμου περι συναγωνισμου στο gtl μεχρι τοτε, αν εχεις χρονο και διαθεση να μαθεις, ριξε μια ματια στο γενικο παγκοσμιο ranking system του live, και οχι στο εξειδικευμενο του forza ή του gotham3 How Trueskill works How ELO works τα παραπανω ειναι να φτιαχνεις ενα καφεδακο και να τα μελετας με την ησυχια σου.. αλλιως μην τα κλικαρεις καν. το gotham heroes channel απλα κανει broadcast τον αγωνα σου σε ολους που εχουνε live. σαν αξιοθεατο. ουτε σε βαθμολογει, ουτε σου δινει rank, kudos, points, skill.. τιποτα! ο τροπος συναγωνισμου για ενα παιχνιδι που πχ δεν εχει damage ειναι αδιανοητος.. αν θες να ανεβεις, θα τρεχεις συνεχεια μονο με γραμμες και θα φροντιζεις παντα οχι απλα να μην ακουμπας εσυ κανεναν, αλλα να μην σε ακουμπαει και κανεις.. αλλιως θα εισαι συνεχεια καπου αναμεσα στη 12.000 και 16.000 θεση.. οχι και πολυ καλα, ε? επισης -εχοντας γινει master στα παραπανω- για να ανεβεις κι'αλλο, θα πρεπει εκτος των ανωθι να φροντιζεις να κανεις και θεαματικη οδηγηση ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με drifts, πλασε, και αλλα κολπα ΧΩΡΙΣ να ριχνεις το χρονο σου.. try that for a challenge.. αυτοι που ειναι στο rank1 (στην πρωτη χιλιαδα) ειμαι σιγουρος πως εχουνε βαλει εξτρα αγχη στη ζωη τους! :mrgreen: :mrgreen: σου προτεινω να ασχοληθεις καμια βδομαδα, για να καταλαβεις περι τινος προκειται.. μετα αν επειμενεις, να ξανακανω install το gtl να παιξουμε εκει περα (flintstones κι ετσι, παρελθον ) α, και βεβαια, να μην ξεχασω να τονισω οτι ολα αυτα συμβαινουνε ενω παιζεις ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ GAME ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, CONTROL και ΓΡΑΦΙΚΑ που υπαρχει σε οτιδηποτε ηλεκτρονικη μορφη.. και αυτο ειναι μονο ενα πρωτο release... ενα racing παιχνιδι που βγηκε βιαστικα, στη μεση αν θες, προκειμενου να παραδωθει μαζι με τις νεες κονσολες... το τι θα κανει το forza2 πχ το αφηνω στη φαντασια σου..
Wolfidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 p3tran to PGR3 k to FM mprosta sto GTL moiazoyn arcade... to gtl einai oti pio diskolo yparxei (katantaei spastiko) se odigisi...
p3tran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 wolfidi το ξερω το gtl εχω ΚΑΙ pc, remember? μηπως σου δινει την αισθηση οτι τρεχεις οπως στο gotham? μηπως καπου εχουνε σχεση τα γραφικα? εστω σε ενα σημειο! ή μηπως στο gotham μπορεις να κανεις πολλα πραγματα αν δεν λειτουργεις σαν να παιζεις gtl ή καποιο αλλο to the limit sim? ΑΥΤΗ ειναι η μαγκεια κατ'εμε του gotham.. φτιαξανε οι μαγκες ενα game, που μπορει να το πιασει το ανιψακι μου και να χαιρεται κοπανωντας στους τοιχους, και μετα μπορει να το πιασει ο Χ HomoR και να κανει παπαδες. χωρις να αλλαξει ουτε ενα setting.. edit: επισης ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ οτι ο predator ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ με τα games γενικα. εχει απ'ολες τις κονσολες, και σε αρκετα τεμαχια την καθεμια, και μου εκανε τρομερη εντυπωση οταν, κοτζαμ μαντραχαλος, εβαλε ΒΥΣΜΑ για να παρει το ps portable πριν κυκλοφορησει.. μιλαμε για τελειωμενο, αρρωστο ανθρωπο.. :) το να τον πει καποιος "κολλημενο με το xbox μονο" ειναι σαν να λεει στον πελε οτι ειναι κολλημενος μονο με τα γκολ. δηλαδη μπαλα δεν ξερει ο ανθρωπας?? ε??
Wolfidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Symfwnoi... An eisai toso kalos oso les ela na se pe3w sto kalytero sim racing toy kosmoy "GENERALLY" !!!!!
p3tran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Symfwnoi... An eisai toso kalos oso les ela na se pe3w sto kalytero sim racing toy kosmoy "GENERALLY" !!!!! μονο gotham wolfidi.. αντε παρε 360 λεμε!! αργεις χαρακτηριστικα!!!:twisted: το GeneRally μοιαζει πιο συνθετο κι απτο... gtl :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.