p3tran Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 xenera me tin RARE einai krima mia tosi kali kai axiopisti etairia na pigainei ston bronto..elpizw to banjo kazzoie na vgei kalo omws to perimenw pws kai pws auto to game... οταν αγοραστηκε η rare χοντρικα ειχε ~300 ατομα προσωπικο. απο τοτε φυγανε καμια πενηνταρια, μπηκανε καποιοι αλλοι, και τωρα φυγανε δυο απο τους αρχικους δημιουργους. δεν νομιζω να επηρεαστει η rare σε κατι, αντιθετα η κινηση αυτη θυμιζει κινηση αλλαγης υπουργου μετα απο διπλωματικη αποτυχια (το pinata αν και γαμω τα games, δεν πουλησε μεχρι στιγμης οσο επρεπε)
nzeppos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Πείτε με όπως θέλετε αλλά εγώ προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τη λογική του να παίζουμε 2d platform arcade παιχνίδια σε nextgen κονσόλα εν έτει 2007...
asmilon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Αν εχει πλακα και ειναι καταπληκτικο παιχνιδι φιλε nzeppos τι σχεση εχει σε ποσες διαστασεις ειναι τα γραφικα του? Αλλωστε στο XBOX Live ειναι, δε πας να σκασεις 70? για να το αγορασεις...
Freakster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Λογω της τιμης τους και της απλοτητας στο gameplay? Just 4 fun?
Exoskeletor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 De perimena tetoia erothsh apo sena.. Amiga+High Definition= A Dream To Live About It
nzeppos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εντάξει, κι εγώ φανατικός ήμουν, καλή η Amiga, αλλά πριν από 15-20 χρόνια... τελοσπάντων, απλώς μου φαίνεται περίεργο, αυτό είναι όλο, δεν τυχαίνει να πολυασχολούμαι με τέτοια παιχνίδια πλέον, μάλλον με πήραν τα χρόνια...
Exoskeletor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ego pera apo ta grafika den blepo kati pou tha eprepe na me enoxli. ta kala games eine k tha eine diaxronika
Braveheart1980 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ego pera apo ta grafika den blepo kati pou tha eprepe na me enoxli. ta kala games eine k tha eine diaxronika Συμφωνω απολυτα!
damis72 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ego pera apo ta grafika den blepo kati pou tha eprepe na me enoxli. ta kala games eine k tha eine diaxronika +1 ... όπως το Worms ... με καλή παρέα μπορείς να παίζεις/γελάς forever
p3tran Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 νομιζω οτι τα γραφικα θα ειναι εκπληξη... απο οτι ξερω ολο το animation εχει γινει "στο χερι". ολο ομως. το game αυτο ητανε απο τα πρωτα games που στηθηκαν πανω στο xna. θα δουμε. ετσι κι αλλιως, τσαμπα ειναι το download και η δοκιμη. oσο για το ερωτημα "που αποσκοπουνε τα απλα games?" η απαντηση ειναι απλη: τα ΚΑΛΑ απλα games, προσφερουν καλη απλη διασκεδαση. τα ΜΑΠΑ απλα games, ειναι μια προσπαθεια για αρπαχτη με minimum effort. παντως αν το galaga στο 360 μου ειχε συνολικο χρονομετρο οπως το oblivion, θα ητανε μια ωραια φωτογραφια να ποσταρω...
privateer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Microsoft's Achievement Points Yield 'Nerd Cred' http://biz.gamedaily.com/industry/feature/?id=14866
xrest Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 The second Xbox 360 revealed: codename Zephyr Ever wonder why Microsoft hasn't released an HDMI cable for the Xbox 360, or whether the AV port was really capable of digital out? Well, here's your answer: we landed pictures of what appears to be the second Xbox 360 -- the Xbox 360 v2, if you will -- codenamed Zephyr. (The original Xbox 360, if you recall, was codenamed Xenon.) The long rumored about and awaited update to the console won't just feature a new, cooler 65nm processor, it's also finally added an HDMI port for full digital 1080p pleasure, as well as a 120GB drive, just what the doctor ordered. The 120GB drive may or may not come bundled with the kit, we don't yet know, just as we also don't yet know how much a Zephyr 360 is going to run (we imagine it'll go for the same price as currently so they can keep up a little on their expanding margin). But our very kind Xbox insider seemed happy to let us know we'd be able to get them "soon."
xrest Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Elder Scrolls IV: Shivering Isles Announced Revealed in the latest edition of PC Zone magazine, word is that the expansion will offer 30-plus hours of new adventuring, features new quests, monsters, expanded freeform gameplay - quest lines that branch more than before, for example - and a new land "that you can watch change according to your vital life-or-death decisions". e na mi bgei k gia 360 auto to diamanti expansion??
damis72 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 The second Xbox 360 revealed: codename Zephyr Χμμμμ .... δεν ξέρω αν είναι τόσο καλά νέα ή κακά νέα ... για εμάς που το έχουμε ήδη ... για τους υποψήφιους αγοραστές βέβαια θα είναι κορυφή! Για να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει πλέον και τόσο πολύ το HDMI όσο η φασαρία του (θα δω και σήμερα το Νέο μου 360 και θα σας πω). Από τη στιγμή που βλέπω να βγαίνουν όλο και περισσότερες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν 1080p μέσω Component δεν είναι πλέον πρόβλημα. Αραγε να έχει ενσωματωμένο HD-DVD ?? Τώρα που το σκέφτομαι .... Δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να φτιάξει ένα τέτοιο 360 λίγο πιο ακριβό π.χ. 450-500 ? (σαν το Multimedia PS3) που να περιέχει και HD-Drive* και μεγαλύτερο Δίσκο και HDMI και τίποτα Card-Readers (like Ps3) ή Wi-Fi ... Φαντάζεστε Head2Head σύγκριση ... δεν θα μείνει τίποτα υπέρ του PS3 μετά (εκτός από τα Exclusives). *Τα παιχνίδια βέβαια θα εξακολουθούσαν να είναι DVD-9...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.