Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

blizzard says

Το κλασικό ... σε βγάζουν ψεύτη στην αρχή και σε προσβάλουν μέχρι να τους δώσεις τα link.

Kαι μετά αντί να πουν συγνώμη, μάλλον σε δουλεύουν που έκανες κόπο να ασχοληθείς στα σοβαρά.

xaxaxaxaxa λιωνω μα πιος μπορει να ασχοληθει με αυτον σοβαρα?:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Juiced 2

44.jpg

juiced.JPG

juiced2.JPG

juiced2.JPG

- Release September, on PC, PS2, PS3, X360, PSP

- Developers listened to the complains about the first one being too advanced, so they've "mainstreamed" this one.

- "Looks great, better lighting than in PGR3"

- Has the official Hot Import Nights license

- Choosing competitions works like in PGR3, you have a bunch of options and can play whatever race you want, until you go to the next level

- Dragracing removed, Showdown mode removed. Drift races added.

- 93 licensed cars, 10 000 licensed components to add to your car, from BuddyClub, Wings, Greddy, Rays Wheels, Stilen and Mugen plus more.

- Has Driver DNA, similar to Forza's Drivatar. Remembers how you drive and makes a bot out of it.

- No more fictional city, this time real cities (but not as detailed as PGR3, they say). Rome, London, Paris, San Francisco, Sydney plus another 6. Each track (do they mean city?) has three different routes.

- Awesome physics.

Δημοσ.
ellada den exw brei.mono play exw parei

Xmmm..τα Mediamarkt εχουν μονο BR ταινιες δηλαδη ε ?? χμμμ...

Οποτε και σημερα να το παρουμε δεν θα δουμε τιποτα ......κλαψ !!

Δημοσ.
Juiced 2

....................................

το juiced1 ητανε μεγαλη πατατα. και εδω λενε οτι ητανε πολυ <<complex>> και το κανανε πιο <<mainstream>>:-? (βλακες :mrgreen:)

ελπιζω να βγει καλο το juiced2, μιας και τετοια games ειναι τα αγαπημενα μου.

καθε συγκριση ομως με pgr φευγει απο το παραθυρο.

φτιαχτε πρωτα κατι που να πλησιαζει το gotham στο 20% εστω, και μετα τo βαζετε στο στομα σας για συγκρισεις.:evil:

οι αναφορες σε PGR και FORZA μοιαζουν πολυ ηλιθιες αυτη τη στιγμη..

σαν να βγει αυτος που φτιαχει το KONG 2 και να το συγκρινει σαν fps με halo και gears.. ασε ρε! :D

Δημοσ.

αγαπητε spown οπως ισως ξερεις, εχω ηδη 360.

αναλογως τα revision που θα βγουν, θα δω τι θα κανω.

παρ'ολα αυτα, ενα μαυρο 360 εξακολουθει να μου φαινεται πολυ πιο καλη αγορα απο ενα ps3, κι ας εχω ηδη. :0

Δημοσ.

@ spown. Ρε φιλε, ειλικρινα, προσωπικη ζωη δεν εχεις; Ελεος, ignored και πολυ αργησε.:?

EDIT: Ερωτηση στον ιδιο, γιατι δε βαζεις στην υπογραφη σου το gamertag που χρησιμοποιεις στο xbox live, την υπηρεσια της ms που πληρωσες και χρησιμοποιεις καθε βραδυ; Υποκριτης power ftw.

Δημοσ.
Ρε παιδες για ποιο HD DVD αναφέρεστε??? Για εκείνο το πράγμα που τοποθετείται δίπλα στο ΧΒΟΧ και υπάρχει μόνο για να πιάνει όγκο……Εδώ παίρνεις BLUE RAY με 600 και θα δώσω 200 για το ξεστοκαρισμα της Microsoft (και ακομη μια παλιοκασελα), που άσε και αυτό θα καίγεται στο λεπτό!!!!!

Εδω εισαι εσυ ?? δεν εφυγες τριημερο ??

Nομιζα οτι θα εφευγες γιατι ετσι κ αλλιως μεχρι τις 23 Μαρτη δεν θα εχεις τι να κανεις , οπως φυσικα εδω κ εναμιση χρονο ...αλλα ξερεις εσυ "it is worth the waiting" ...για την "Αιχμη" της τεχνολογιας ...πουλ πουλ πουλ ....

Δημοσ.

Καλα παντως χαιρομαι πραγματικα που οι ατακες μου εχουν γινει μοδα!!!! Αντε επιστροφη στην πραγματικοτητα!!!

Πουλ....Πουλ....Πουλ....

ΑΑΑΑ P3tran πριν και μετα απο το καθε πουλ πουλ θελω τεσσερις τελειες......οταν αντιγραφεις να αντιγραφεις σωστα!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...