Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Ειδήσεις {News Topic}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
προσεχε τα λογια σου αγγελιοφορε!!

ΤΗΙS IS KONAAAMI:evil:

:P :p :P

lool

Kala , exeis ton seabass gia Λεοναϊντας? :P :p

Pame re EA na patisoume tous 300 giapwnezous :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Pantws pera apo tin plaka , an ontws to 08 einai kyriws megali veltiwsi panw sto gameplay , egw to ksanalew oti ta pswmia tis KONAMI/spartis einai teleiwmena.

To UCL esteile to minima alla polloi de to lavate :twisted::twisted::twisted:

Kai klassika mexri kai ton avgousto de nomizw na exoume info gia PES7. Typical , etsi? :P :p

• Απαντ. 14,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
lool

Kala , exeis ton seabass gia Λεοναϊντας? :P :p

Pame re EA na patisoume tous 300 giapwnezous :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:-D

Kai klassika mexri kai ton avgousto de nomizw na exoume info gia PES7. Typical , etsi? :P :p

παντως πολυ μυστικότητα επικρατει και δεν ξερω γιατι.

τις τελευταιες φημες τις ποσταρα εδω.http://www.ps3forums.gr/forum/viewtopic.php?t=66

και αν βγουν αληθiνες...το πρωταπριλιάτικο αστειο που τοσο ευκολα εφαγα αμάσητο δεν θα απέχει και πολυ απο την πραγματικότητα τουλαχιστον για το μεθεπόμενο pes.:razz:

Δημοσ.
Kala to Forza einai poli pisw apo ton orismo e3omoiwtis autokinitou. Kamia sxesi me RBR GTR GTL k LFS..... Poio poli fernei sta TOCA kai idiaietera sto TOCA3. Einai omws kalitero? ..... ?

Epeisi i elipsi eswterikis cameras einai aparadekti. An einai dinaton ena paixnidi pou 8elei na perasei gia sim na min exei in car camera!!!!!

Ta grafika einai metria ( To AA einai apenergopoiimeno? Eleos) kai o ixos twn mixanwn arketa xamilos.

Oson afora tis zimies ktl sto demo oso kai an trakareis oso kai an liwseis ta lastixa den xalaei tipota (emfanisiaka mono) etsi den mporeis na deis pws simperiferetai to ama3i px me f8armena lastixa....

Αυτό έλειπε να υπήρχε ραλάκι στις κονσόλες που να μπορεί συγκριθεί με τους εξομοιωτές στα PC. Tόσα χρόνια το καλύτερο ήταν μακράν το...Gran Turismo (που δεν είχε καν damage model). Μέχρι που βγήκε το Forza και κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση.

Έγραψα κάμποσους γύρους ακόμα και κάπως καλύτερο μου φάνηκε αλλά κι εγώ θα συμφωνήσω ότι πιο πολύ για TOCA μου κάνει παρά για GTR. Ας ελπίσουμε ότι το simulation mode θα έχει διαφορές σε σχέση με το arcade mode του demo (και όχι μόνο το damage των εξαρτημάτων).

Το ΑΑ κι εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν είναι ενεργοποιημένο. Δεν με χαλάει ιδιαίτερα, αφού η ουσία των racing simulators δεν είναι τα γραφικά. Όμως αν είναι να διαφημίζουμε next-gen γραφικά, ας τα βλέπουμε κιόλας.

Όσο για την έλλειψη της in-car κάμερας, εντάξει, το γνωρίζαμε ήδη (και κράζουμε εδώ και μήνες). Εδώ είχε το McRae το 1 και δεν έχει το Forza του 2007... (ποιό McRae, ακόμα και το Test Drive του 1987 είχε in-car!)

Αυτός είναι και ο καλύτερος λόγος για να μην ασχοληθώ καν με το παιχνίδι. Μας έφαγαν τα 7.000 αυτοκίνητα βλέπετε και δεν μπορούσαν να φτιάξουν τόσα πολλά interiors οι devs. Χίλιες φορές καλύτερα να είχε 40-50 αυτοκίνητα και σωστή κάμερα.

Τελοσπάντων, δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε, γιατί δόξα τω θεώ υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Εις αναμονή της τελικής έκδοσης του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Ενω στο PC εχεις 60 fps και καλυτερα γραφικα? (δεν εξεταζω το physics modeling διοτι εκει ειναι πιο υποκειμενικα τα πραγματα και αναλογα του τι εχεις οδηγησει και στη κανονικη σου ζωη)

Δημοσ.

Στο PC συνήθως έχω 60 fps, καλύτερα γραφικά όμως δεν υπάρχουν πουθενά, αυτό το τόνισα και στο πρώτο μήνυμα που έγραψα για το FM2. Τα γραφικά είναι φοβερά και ελπίζω στην τελική έκδοση να έχουμε και περισσότερο ΑΑ. Φυσικά όπως γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις, τα γραφικά αναδεικνύονται περισσότερα στα replay παρά στον αγώνα. Κάπου είχα διαβάσει όμως ότι στα replay θα έχουμε 4xAA και στον αγώνα 2xAA, οπότε δεν θα αλλάξει τίποτα.

Στην πραγματική μου ζωή δεν έχω οδηγήσει τέτοια πράγματα, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν τα physics πλησιάζουν την πραγματικότητα, τα συγκρίνω απλώς με αυτά των άλλων simulators και ειδικότερα με του LFS, που κατά γενική ομολογία έχει την καλύτερη physics engine αυτή τη στιγμή (παρατήρηση: αν είχα οδηγήσει τέτοια αμάξια IRL, θα ήμουν έξω στο δρόμο τώρα, δεν θα καθόμουν να ασχολούμαι με racing sims :mrgreen: ).

Όσο κι αν προσπάθησα πάντως, tyre deformation δεν είδα...

Για τα physics και τον έλεγχο του αμαξιού πραγματικά δεν μπορώ να πω τίποτα, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει με τιμονιέρα.

Κοιτάω απόψεις σε ξένα forums και οι κριτικές είναι γενικά διθυραμβικές (ειδικά από όσους έχουν τιμόνι). Αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, δεν θυμάμαι το FM1 να είχε ξεκινήσει τόσο δυνατά. Το αστείο όμως είναι ότι οι περισσότεροι το συγκρίνουν με το...PGR3. Οπωσδήποτε φαίνεται καλύτερο από το FM1.

Και φυσικά είναι μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει σε racing sim στις κονσόλες.

Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει μέχρι πόσα αυτοκίνητα ανά αγώνα θα υποστηρίζονται στο Xbox Live, το έχω απορία αυτό.

Δημοσ.

To είδα κι εγώ το video του Halo 3. Βασικά τα γραφικά είναι πολύ κατώτερα του GeOW, αλλά είναι επόμενο, μιάς και το περιβάλλον είναι 10-πλάσσιο.

Και για αυτούς που θα βιαστούν να πούν ότι φταίει ότι είναι Beta, να διευκρινήσω ότι τα γραφικά του HALO 3 είναι χειρότερα από τα Beta βίντεο του GeOW, όπως και το ότι είναι χειρότερα και από το Bioshock.

Φυσικά, η φύση του Halo είναι τέτοια, που σιγά να μή προσέχεις τη λεπτομέρεια των γραφικών όταν θα παίζεις.

Αυτό απλώς που λέω είναι ότι από άποψη γραφικών, το XBOX360 έχει δείξει πολύ ανώτερα πράγματα.

Και επαναδιευκρινίζω: Σε καμία περίπτωση τα γραφικά του δεν είναι άσχημα. Απλώς έχουμε δεί πολύ καλύτερα σε αυτή τη κονσόλα.

Δημοσ.
......

Και φυσικά είναι μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει σε racing sim γενικότερα.

Fixed :mrgreen:
Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει μέχρι πόσα αυτοκίνητα ανά αγώνα θα υποστηρίζονται στο Xbox Live, το έχω απορία αυτό.

8

Δημοσ.
Fixed :mrgreen:

Mmm.. Ok.. Whatever.. It's your opinion afterall

Στο PC συνήθως έχω 60 fps, καλύτερα γραφικά όμως δεν υπάρχουν πουθενά, αυτό το τόνισα και στο πρώτο μήνυμα που έγραψα για το FM2. Τα γραφικά είναι φοβερά και ελπίζω στην τελική έκδοση να έχουμε και περισσότερο ΑΑ. Φυσικά όπως γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις, τα γραφικά αναδεικνύονται περισσότερα στα replay παρά στον αγώνα. Κάπου είχα διαβάσει όμως ότι στα replay θα έχουμε 4xAA και στον αγώνα 2xAA, οπότε δεν θα αλλάξει τίποτα.

Αν αυτο ειναι δειγματα εξομαλυνσης εγω ειμαι ο παπας της Ρωμης.. Παντως προσωπικα δεν ειδα τπτ τρομερα γραφικα.. Σιγουρα το CM Dirt αν και απαραδεκτο σαν gameplay θα ειναι ανωτερο γραφικα..

Δημοσ.

Soltrio Solitaire comes to XBLA!

Soltrio Solitaire will be available worldwide – with the exception of Korea – for 800 Microsoft Points on Wednesday, May 16th, and is rated E for Everyone.

Here are some of the game features:

Two-player multiplayer via system link or over Xbox LIVE

Xbox LIVE Vision camera support, making multiplayer solitaire an engaging social experience

In two-player mode, two games take place at the same time, and both players share the same foundation piles, prompting a fight over the piles in the race to win the game

In co-op mode, players work together to attempt to finish the game with the best score possible, and players also have the ability to pass cards to each other

Create new cards when you unlock card elements, show them off to your friends and customize your own decks!

Earn up to 12 Achievements and 200 Gamerscore points

More information can be found in our media alert and at http://www.xbox.com/games/livearcade.

Δημοσ.

Ρε παίδες μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει ''beta''? Την έχω διαβάσει πολλές φορές που την γράφετε αλλά δεν έχω καταλάβει τί είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...