privateer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Arcade: Banjo-Kazooie Content: Banjo-Kazooie Price: 1200 points Availability: All Xbox LIVE regions Dash Text: [ESRB: E (EVERYONE)] HD (High Definition). The bear and bird's first ever outing available in full. Loads of rollicking fun to be had here and with the legendary Stop N Swop feature reinstated. You’ll never look the same again at a jigsaw. There are no refunds for this item. For more information, see http://www.xbox.com/live/accounts.
privateer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Mirror´s Edge DLC http://vimeo.com/2425217
privateer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Race Pro gameplay videos http://www.gamersyde.com/news_7381_en.html
privateer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Xbox enjoys biggest sales month ever European November sales up 124 per cent on 2007; PS3 rises three per cent and Wii 43 per cent Microsoft is beating its chest this morning following the news that the Xbox brand last month enjoyed its biggest ever sales month in its six year history in Europe. Hardware sales for November were up 124 per cent on the same month last year. In contrast, Microsoft claims that European sales of PS3 improved on its 2007 showing by just three per cent, whilst Wii sales climbed 43 per cent. The platform holder had recently claimed to have enjoyed its biggest ever week in Europe, and also claimed to have seen a record breaking Black Friday in the US. “November was a very significant milestone for Xbox – we sold the most consoles ever in our history in Europe, and are outselling PS3 week-on-week across Europe,” the regional VP of Interactive Entertainment Business EMEA at Microsoft Chris Lewis stated. “Since the reduction in the Xbox 360 ERP in September, bringing the entry-level price point for Xbox 360 down to £129.99, consumers have responded enthusiastically to the Xbox 360 offering. Our strong partnerships with retail and with publishers have played a big role in this success – we are working closely with retail to ensure a steady supply of consoles throughout the Christmas season, and third-party games have been selling well on the Xbox 360 platform and providing great choice for consumers. “In the current economic conditions, consumers are more cautious than ever and looking for more value for their entertainment spend. Xbox 360 delivers that value – we’re now the best-value next-gen console on the market and this positive momentum indicates Xbox 360 is offering the right blend of gaming and entertainment experiences at the right price.”
S2Katana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Με τέτοιες τιμές, πως να μην πουλάει σαν τρελό!
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ένα μεγάλο μυστικό των πωλήσεων του 360 (αλλά και του πρώτου Xbox που, τουλάχιστον στην Αμερική, πήγε μια χαρά) διαφαίνεται από το παρακάτω: “Since the reduction in the Xbox 360 ERP in September, bringing the entry-level price point for Xbox 360 down to £129.99, consumers have responded enthusiastically to the Xbox 360 offering. Our strong partnerships with retail and with publishers have played a big role in this success – we are working closely with retail to ensure a steady supply of consoles throughout the Christmas season, and third-party games have been selling well on the Xbox 360 platform and providing great choice for consumers." Με λίγα λόγια, η Microsoft το έχει πιάσει το νόημα. Αναγκάστηκαν (κυρίως λόγω κακού ονόματος στην... πιάτσα) να πιάσουν από κοντά τους developers, τους retailers, τους manufacturers, τους publishers και φυσικά τους ίδιους τους πελάτες και να τους συμπεριφερθούν όπως τους αρμόζει. Πρόκειται για μια πολιτική σχεδόν πρωτόγνωρη για τη Microsoft, η οποια οφείλεται σε μεγάλη βαθμό στους πρωτεργάτες του πρώτου Xbox (ελάχιστοι από τους οποιους εργάζονται ακόμα για την MS). Με το 360 απλώς ωρίμασε η ίδια η MS, ωρίμασε και η αγορά και έχουμε τα αποτελέσματα που αναφέρει η παραπάνω ανακοίνωση. Αντίθετα η $ony συνεχίζει να κάνει τα δικά της. Θεωρεί εαυτόν περίπου μονοπώλιο σε consumer electronics και κονσόλες (ειδικά στην Ιαπωνία), έχει σφαχτεί με πολλούς developers (ειδικά με τα ντόπια studios) και γενικά δεν τους σώζει τίποτα. Μόνο μια τεράστια μείωση της τιμής, η οποια θα αυξήσει τις πωλήσεις του PS3 αλλά και τη χασούρα της εταιρίας. Ίσως να γλιτώσουν με το κλασικό razorblade μοντέλο, αφού το PS3 δεν έχει σπάσει ακόμα, οπότε ελλείψει πειρατείας τα παιχνίδια αποτελούν σταθερό revenue για την εταιρία. Πώς όμως γίνεται το -χακαρισμένο- 360 να έχει πολύ μεγαλύτερη αναλογία original-games/console από το PS3?
Socratis_g Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πώς όμως γίνεται το -χακαρισμένο- 360 να έχει πολύ μεγαλύτερη αναλογία original-games/console από το PS3? Η λογική λέει ότι έχει πουλήσει τόσες πόλλές κονσόλες, έτσι ώστε και οι λίγοι χρήστες του χ360 που αγοράζουνε αυθεντικά παιχνίδια ξεπερνούνε όλη τη δύναμη του PS3!!
The_Sheep Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 υποτιθεται οτι σημερα θα βγει το demo RE5 στην ιαπωνια...να δουμε...φανταζομαι αν βγει μεσα στο σ/κ θα μπορεσουμε να το κατεβασουμε και εμεις απο καποιο μερος... update: βγηκε στην ιαπωνια...αντε να δουμε να και το link http://www.mediafire.com/?sharekey=fdf4f1773666296791b20cc0d07ba4d2e66f2dcbbe596359 αφου ειναι ενα ντεμο δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα για το link !??
MiltoZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Αντίθετα η $ony συνεχίζει να κάνει τα δικά της. Θεωρεί εαυτόν περίπου μονοπώλιο σε consumer electronics και κονσόλες (ειδικά στην Ιαπωνία), έχει σφαχτεί με πολλούς developers (ειδικά με τα ντόπια studios) και γενικά δεν τους σώζει τίποτα. Μόνο μια τεράστια μείωση της τιμής, η οποια θα αυξήσει τις πωλήσεις του PS3 αλλά και τη χασούρα της εταιρίας. Ίσως να γλιτώσουν με το κλασικό razorblade μοντέλο, αφού το PS3 δεν έχει σπάσει ακόμα, οπότε ελλείψει πειρατείας τα παιχνίδια αποτελούν σταθερό revenue για την εταιρία. Νομίζω ότι τώρα προσπαθεί να μαζέψει λίγο τα πράγματα αλλά το κακό έχει γίνει. Δημιούργησε άσχημη εντύπωση με την υψηλή τιμή, τον δύσκολο προγραμματισμό και με τις δηλώσεις αλαζονείας αλλά το βασικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Φαίνεται σε αυτή τη φάση να προτιμάει να βγάζει λεφτά παρά να κερδίζει έδαφος κάτι που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχει αποδεχθεί την τρίτη θέση. Θα ρίξει κι άλλο την τιμή με τον καιρό και θα τελιώσει αξιοπρεπώς και χωρίς να έχει χάσει πολλά λεφτά ή ακόμα και με κέρδος αλλά θα έχει χάσει ένα τεράστιο μερίδιο της αγοράς και από την Νιντέντο και από την ΜS. Θα προσπαθήσει να πάρει ένα μέρος του πίσω με το ps4 που αν υποθέσουμε ότι θα έχει μάθει από τα λάθη της θα είναι πιο φτηνό, πιο εύκολο στον προγραμματισμό και γενικότερα πιο ζυγισμένο και cost effective. Από την άλλη η MS έχει μπει πλέον για τα καλά στο παιχνίδι.
neXTgen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά, βλέπω στο πλαίσιο λ.χ. αρκετές εκδόσεις της κονσόλας (και σε bundle) με μια απ' τις πιο πλούσιες αυτή : Microsoft XBOX360 Pro 60 GB & Gears of War 2 (XBOX360) & Microsoft Wireless Controller [# 289,02 €] μπορείτε να μου πείτε στα πόσα nm είναι η GPU και η CPU αυτής της έκδοσης, καθώς και σε τι βαθμό έχουν μειωθεί τα RROD σε σχέση με τις παλιότερες εκδόσεις .
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μου φαίνεται ότι αυτά που πουλάει το Πλαίσιο (όπως και τα περισσότερα ελληνικά μαγαζιά) είναι πλέον τα Falcon, κατασκευής καλοκαιριού 2008. Τώρα αν έχεις τη δυνατότητα να δεις το LOT number της κονσόλας, πριν την αγοράσεις (φαίνεται στη ράχη του κουτιού συσκευασίας, δεν χρειάζεται να ανοίξεις τίποτα) ακόμα καλύτερα. Για το Falcon οι τιμές των CPU/GPU που σε ενδιαφέρουν είναι: IBM 65 nm CPU ATI 90 nm GPU Τώρα για το RROD rate δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να μιλήσει με σαφή νούμερα. Είναι βέβαιο ότι τα ποσοστά βλαβών του παρελθόντος έχουν εκλείψει, αλλά αν αυτή τη στιγμή είναι στο 5% (αποδεκτό) ή στο... 15% θα σε γελάσω. Προσωπική μου εκτίμηση είναι να μην φοβάσαι και να προχωρήσεις στην αγορά άφοβα, εκτός κι αν θέλεις να περιμένεις λίγο ακόμα για τα Jasper (τα οποια όμως από τον Αύγουστο υποτίθεται ότι τα περιμένουμε κι ακόμα να τα δούμε στην Ελλάδα). Μια παρατήρηση δική μου, σχετικά με το RROD και την εγγύηση. Έχω την εντύπωση ότι όλοι οι ντόπιοι retailers δίνουν στο 360 εγγύηση ένα χρόνο. Και ότι η Microsoft, λόγω των πολλών αστοχιών, ανανέωσε μονομερώς την υποστήριξή της στα 2 χρόνια. Δεν υπάρχει ευρωπαϊκή νομοθεσία (ενσωματωμένη στο ελληνικό δίκαιο) που να επιβάλει διετή εγγύηση σε όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα του είδους? Το ρωτάω γιατί ένας φίλος μου αγόρασε πρόσφατα ένα 360 (μετά την πλύση εγκεφάλου που του έκανα!) και του έδωσαν εγγύηση ενός χρόνου, προτρέποντάς τον να προχωρήσει σε επέκταση εγγύησης για άλλον ένα με 60-70 ευρώ παραπάνω. Φυσικά δεν τα έδωσε και εγώ δεν πρόλαβα να το ψάξω το θέμα, γι' αυτό ζητάω τη γνώμη σας. ---------------------------- edit-> Άκυρο, τώρα είδα αυτό το άκρως διαφωτιστικό post του paredwse: Η εγγύηση δεν είναι διετής. Το δικαίωμα της επιστροφής είναι διετές. Η εγγύηση ισχύει έναντι της εταιρείας κατασκευής Το δικαίωμα της επιστροφής ισχύει έναντι του πωλητή. Άρα όταν λέμε ότι ο πωλητής σου λέει "σκάσε άλλα χχχ ευρώ για επέκταση εγγύησης/υποστήριξης/δεν-ξέρω-κι-εγώ-τι", τι ακριβώς εννοεί? Με ποιόν θα έχουμε να κάνουμε μετά το πέραν του 1 χρόνου εγγύησης? (και καλύτερα να μη ρωτήσω τι γίνεται τότε με την ανανεώση εγγύησης...)
neXTgen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστώ φίλε nzeppos ! εκ' νέου 2 ερωτήσεις : 1) το διετές δικαίωμα της επιστροφής προϊόντος έναντι του πωλητή (που επισυνάπτεις) αφορά μόνο σε κονσόλες xbox360 ή γενικά όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα του είδους όπως περιγράφεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία πλέον ? 2) Jasper είναι τα κατασκευασμένα από πότε και μετά ? θα περάσω από Πλαίσιο απόψε και θα επανέλθω με update...
Storm1672 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Αναφέρθηκε ότι ειδώθηκαν κάποια κομμάτια bundle με το Lips (παιχνίδι) και ότι είναι με Jasper. Νομίζω νούμερο 845 και πάνω. Δεν είμαι σίγουρος. Στο Public όλα αυτά. Αν πάει κάποιος και δει Team/Lot ας ενημερώσει.... Πάντως για την εγγύηση έχω την εντύπωση ότι από 1 χρόνο, η MS στα 360, την έκανε 3ετή....
thief7710 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 υποτιθεται οτι σημερα θα βγει το demo RE5 στην ιαπωνια...να δουμε...φανταζομαι αν βγει μεσα στο σ/κ θα μπορεσουμε να το κατεβασουμε και εμεις απο καποιο μερος... update: βγηκε στην ιαπωνια...αντε να δουμε να και το link http://www.mediafire.com/?sharekey=fdf4f1773666296791b20cc0d07ba4d2e66f2dcbbe596359 αφου ειναι ενα ντεμο δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα για το link !?? Να ρωτησω κατι...Το demo το κατεβαζω το βαζω σε ενα flashaki και το κανω εγκατασταση? Πρεπει να ειναι πειραγμενη η κονσολα?Ειναι νομιμο η θα φαμε κανενα πακετο?(δλδ να το βγαλω απο το live οση ωρα δοκιμαζω το demo?)
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο παραβιάζει τους όρους χρήσης της κονσόλας. Αλλά ακόμα και να τους παραβίαζε, πάλι πολύ χλωμό το βλέπω η MS να μπανάρει για τέτοιο λόγο. Προσωπικά θα το δοκίμαζα άφοβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.