tony_pap3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο freeware antivirus για δικτυακή χρήση; (εγκατάσταση το server κομμάτι σε έναν υπολογιστή και τα client κομμάτια στους υπόλοιπους υπολογιστές του δικτύου, κεντρική διαχείριση κλπ) Και λόγω των ημερών: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Zookeeper84 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 το avast home edition στην αρχη ειναι για καποιες μερες και μετα σου λεει να κανεις εγγραφη για να παρεις serial που κραταει για ενα χρονο. θα πρεπει να παιρνεις κανουργιο κωδικο καθε χρονο. δεν εχει και σημαντικες διαφορες απο την pro εκδοση.
vagos789 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Για δες αν σου κανει αυτο: http://www.clamwin.com/
random Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 το Avast free δεν το βλέπω να εχει κεντρικη διαχείρηση (τυπου symantec corporate). μπορεις βεβαια να το σεταρεις σε ολα τα pc, και μετα να τους βαλεις password και να μην μπορουν να το απενεργοποιήσουν ή να τις αλλαξουν. εγω αυτο εχω σε desktop και laptop μου, αλλα δεν ειμαι admin για να φροντιζω αλλονών την ασφάλεια To clamwin ειναι πολυ φτωχό, ειδικα για αρχάριους χρηστες που δεν ξερεις που θα σερφαρουν και τι θα κατεβασουν. δες "Please note that ClamWin Free Antivirus does not include an on-access real-time scanner, that is, you need to manually scan a file in order to detect a virus or spyware" δηλ, δεν σκαναρει μονο του οτι κατεβασεις και οτι τρέξεις. Μονο manual scan on demand. Αν θελεις κανονικό client server with centralized control, και εισαι σε εταιρεία με πολλά pc, καλυτερα να πληρώσετε για κανονική έκδοση corporate σε commercial antivirus.
Bougas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 me ligo psaksimo ola freeware einai,panda platinum 2006!
random Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Ευτυχώς που εχουμε και τον Πλανητάρχη να μας ανοίγει τα μάτια. me ton George exeis kamia syggeneia?
Bougas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Ευτυχώς που εχουμε και τον Πλανητάρχη να μας ανοίγει τα μάτια. me ton George exeis kamia syggeneia? mporei.tha rotiso kai tha sou po!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.