Προς το περιεχόμενο

RAM - 3 mhnes HOL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επικοινώνησα με hol και μου είπαν ότι δεν μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου, το γεγονός ότι εξακολουθούμε να έχουμε dsl πρόσβαση είναι πρόβλημα που ελέγχουν!

Δημοσ.

Εμένα βασικά αν και έχει λήξει μου κάνει αποσύνδεση μόνη της κάθε 10-20 λεπτά και μετά ξανασυνδέεται μόνο του. Πήρα demo forthnet και όλα καλά μέχρι τώρα.

Δημοσ.
Δεν είναι αορίστου!!! Απλά λήγει κάποιες μέρες μετά, ώσπου να αλλάξει η ip βασικά!
Δεν πρέπει να ισχύει αυτό που λες με την αλλαγή της ip, εμένα που έληγε κανονικά στις 3 Γενάρη, από τις 23/12 έλειπα για διακοπές και ξαναμπήκα στις 4/1 το βράδυ. Μετά την λήξη δλδ, με νέα ip, οπότε... :mrgreen:

Αν μάθει κάποιος τι παίζει ας ενημερώσει γιατί εγώ ο μλκς έβαλα αληθινά στοιχεία... :-?

Δημοσ.

Εμένα πάντως ήταν να λήξει στις 13 Δεκεμβρίου και στις 14 το μεσήμερι δεν είχα πλέον σύνδεση! Αλλά βλέπω ότι για ακόμα μια φορά είμαι τυχερή :evil: ! Σε εσάς έχει λήξει και έχετε ακόμα δωρεάν, ενώ εγώ πληρώνω συνδρομή (το καλό είναι βέβαια ότι επέστρεψα στη forthnet :P)!!!! Hugelacky, εάν συνεχίσεις να έχεις σύνδεση και μετά από κάποιες μέρες, καλύτερα να τους κάνεις ένα τηλεφώνημα για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Εγώ είχα βάλει πάντως την τρίμηνη του ram με σύνδεση pstn (μιας και δεν υπήρχε adsl στη περιοχή μου, τώρα έχω πάρει το πακέτο της forthnet και περιμένω) η οποία έληξε τα ξημερώματα. Κατόπιν πήγα να συνδεθώ, και ενώ έγινε η σύνδεση κανονικά, δεν μπορούσα να μπω πουθενά, παρά έβγαινε αυτόματα σε μία σελίδα στο site της Hol που μου έλεγε ότι έχει λήξει η συνδρομή και αν θέλω να συνεχίσω πρέπει να πάρω κάποιο από τα πακέτα που μου προτείνει, μπλα, μπλα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...