Προς το περιεχόμενο

day of defeat source

foeli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχει παιξει κανεις το day of defeat source? Εγω επαιζα cs:source , εχω δει και το cs:1,6 (το επαιξα για λιγο) αλλα μετα το day of defeat source ολα τα αλλα ειναι κατωτερα .το day of defeat source εχει τα γραφικα του cs:source - half life 2 , αλλα εκει που δινει ρεστα ειναι στο gameplay.

Δημοσ.

Αγόρασα πριν λίγες ημέρες το CS:source και είχε μέσα και αυτό DoDS. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι και το CSS kai to DoDS είναι πολύ κατώτερα από το gameplay του call of duty 2.

Άκουγα τόσο καιρό για το CSS ότι είναι απο τα καλύτερα multiplayer και πήγα και το πήρα αλλά είναι πολύ cartoonistiko ρε παιδι μου αν έχεις συνηθίσει BF2 και CoD2. Και το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το Day of defeat source.

Παράδειγμα στο Day of defeat κάνει μία ώρα για να βάλει το όπλο στον ώμο και να στοχεύσεις ένω στο CoD2 είναι πιο ρεαλιστικό.

Άλλο παράδειγμα, στο CSS δεν μπορείς να βγάλεις μόνο το κεφάλι πίσω απο γωνίες πρέπει να βγείς ολόκληρως ενώ στο CoD2 έχεις μεγαλύτερη ποικιλία κινήσεων.

Το μόνο σημαντικό μειονέκτημα στο CoD2 είναι ότι δεν έχει προστασία και το 90% είναι cheaters.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

To Day of Defeat Source Einai to kalitero polemiko game deyterou pagkosmiou polemou kai itan to proto pou bgike kai ekane patago se olo to eksoteriko mi koitate poy pezoume teleuteoi ta game oi europe einai poli mprosta katarxeinto game to sugkekrimeno pezetai online kai oxi singe player kai den to gnorizoun polu,gia auto magkes osoi exoun internet as to dokimasoun den ta xasoun to internet polu piso afti otan pezane Day of Defeat Source kai emeis perimename adsl ayti eidi pezane ta game 2 xronia ,kai telos oso gia to CoD2 BF2 kai MOH e ti na kanoume einai deytera trita kai tetarta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...