Προς το περιεχόμενο

Κλείδωμα φακέλων

boutsism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα με το οποίο θα κλειδώνω συγκεκριμένους φακέλους του υπολογιστή μου και θα μπορεί να εισέλθει σε αυτούς κάποιος,μόνο αν εισάγει τον σωστο κωδικό.Έχετε τίποτα υπόψιν σας;ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Προτείνω το hide folder. Από όσα έχω δοκιμάσει είναι το καλύτερο. Αν θέλεις δωρεάν μπορείς να αλλάξεις κατηγορία και να πας σε κρυπτογράφηση φακέλων (ασφαλέστερο από την απλή απόκρυψη) κατεβάζοντας το True Crypt.

Δημοσ.

glykatzhs gia mena to kalytero einai to FileSecurer me ena aplo dexsi klik klkeideneis kai xsekleidwneis ton fakelo pou theleis bazontas ton kwdiko.

An den mporeseis na to breis kane mou ena pm...

Δημοσ.
glykatzhs gia mena to kalytero einai to FileSecurer me ena aplo dexsi klik klkeideneis kai xsekleidwneis ton fakelo pou theleis bazontas ton kwdiko.

An den mporeseis na to breis kane mou ena pm...

Kai εγω θα το ηθελα......αλλα εχω κατι τετοιο νομιζω. Δηλαδη οταν παω σε ενα αρχειο ή φακελο και κανω δεξι κλικ μου βγαζει και δυο επιλογες : encrypt & Decrypt και νομιζω κατι τετοιο ειναι αλλα δεν ξερω πωσ λειτουργεί

Δημοσ.

vasika me ola auta ta programata (pou ta perisotera einai tou k*lou) na prosexeis giati to pio pithano einai telika na mhn exeis prosvash stous fakelous pou thes na kleidwseis gia tous allous, apo proswpikh empeiria o kaliteros tropos einai kati politimo na to vazoume h se .pdf me password h se .zip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...