Προς το περιεχόμενο

ADSL 384 η 512?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, γιατι εισαι σε αλλο κυκλωμα.

Ομως ετσι οπως ειναι τα πράγματα ΟΛΟΙ οσοι ειχαμε 384 πηγαμε σε 1024, αφου με τις προσφορές μας βγαινει ακριβως το ίδιο, και πλέον οι καινούριες συνδέσεις ειναι στην συντριπτικη πλειοψηφια 512... Αυτο μου το ειπε πωλητης σε μεγαλη αλυσιδα, οπότε το βλεπω το 512 να γονατίζει στα πιγμενα DSLAM οπως γονατισμένο ηταν το 384 στα ιδια, ειναι θέμα μηνών..

Απλα οι καινούριοι πάνε ολοι σε 512, και οι παλιοι δεν ασχολούνται με το 512 και πανε κατευθείαν 1024. Εγω αυτο που ελπιζω ειναι να αντεξουν oi ISPs, γιατι σαν πολλές συνδέσεις μαζεύτηκαν, μεχρι και κατι ασχετες φίλες μου πηραν 512άρι πακέτο και κατεβάζουν Sex & the City & Desperate Housewives απο P2P.........!!!!!!!!!!

Δημοσ.

mia einai h lysh. leased line 2 mbit. exoume sthn douleia alla dystyxos einai kleidomenh gia p2p.

:(

An ftasei kana 50ariko h 1024 tote axizei.Os tote 2 xronia poly tous ekana plousious me 70-80 euro to mhna gia 384.

Δημοσ.

Μια άσχετη ερώτηση.. Πως κάνετε τις εικόνες τόσο μικρές? Θέλω να βάλω ενα πόστ με εικόνα αλλά μου βγαίνει μεγάλη σε μέγεθος.. Πως θα την κάνω μικρότερη των 20 Κb??? Photoshop δοκιμασα και μου τα κάνει μέχρι 50 Κb μονο.. :-s

Δημοσ.
Μια άσχετη ερώτηση.. Πως κάνετε τις εικόνες τόσο μικρές? Θέλω να βάλω ενα πόστ με εικόνα αλλά μου βγαίνει μεγάλη σε μέγεθος.. Πως θα την κάνω μικρότερη των 20 Κb??? Photoshop δοκιμασα και μου τα κάνει μέχρι 50 Κb μονο.. :-s

me to Photoshop tin ekana . tin ekana prota crop kai meta save se jpg

telika simera to router mou deixnei 512 alla den eida kammia diafora stin taxitita.

me vlepo na allazo kai sindromi apo 384 se 512.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...