Anexann Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Καλά τα λες S2K. Μάυρη πέτρα ρε παιδί μου. Προσωπικά τις καθημερινές ούτε που προλαβαίνω να ανοίξω το PS2. Τα τελευταία weekends έχουν τύχει εκδρομούλες (όπως και το επερχόμενο) και επομένως δεν κάνω σχεδόν τίποτα. Πάντως από Απρίλιο θα μπω ξανά στο... πρόγραμμα!
S2Katana Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Ενταξει, καταλαβαινω/ουμε.Αρκει να μην κλεισει αδοξα το thread ''μας''.Τοσο αγωνα(κυριολεκτικα!) εχουμε δωσει!!!
sagalk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 loipon S2KATANA pame oi 2 mas afou teleytaia mono emeis mpainoume. 1. CITTA DI ARIA alfa romeo gtv3.0 v6 24v '01 (By anexann) lancia integrale mazda 787b (xamhloteros xronos) 2. SEATLE dialekse esu 2 amaxia ena mesaio kai ena gia ton kalutero xrono pou mporeis. to vradu tha anevasw xronous.
S2Katana Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Κατσε, θα ειμαστε στο carreer mode ετσι?Αρα τα φτιαχνουμε στο maximum.Ας δουμε πρωτα την CITTA DI ARIA με τα αμαξια που διαλεξες και μετα θα σου πω και για το Seattle.
sagalk Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 s2katana pou xathhkes ? eipame na kontraristoume oi 2 mas kai exafanisthkes kai esu
S2Katana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Oχι ρε συ, καθε μερα παρακολουθω το τοπικ ''μας''.Απλα πιεζομαι στη σχολη κ δεν προλαβα να κανουν χρονους.Ας κρατησουμε το carreer mode, τουλαχιστον μεταξυ μας.Θα προσπαθησω να στειλω χρονους αυριο.
S2Katana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Ειναι που εχω πεσει σε περιοδο δηλωσεων μαθηματων και πρεπει να τρεχω να παιρνω τα συγγραματα.Αλλα μην ανησυχεις, δεν ξεχναω το thread ''μας'' GT4 Rulez
Anexann Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δε ξέρω αλλά μου φαίνεται πως το "αυστηρό" structure του topic έχει χαθεί πια... Θα δοκιμάσω κάποιους χρόνους σήμερα και θα κάνω post μέχρι Παρασκευή βράδυ. Δεν έχει ακόμα τα black cars οπότε μην περιμένετε τρελούς χρόνους.
S2Katana Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Eγω οταν συζητησα με τον sagalk εκανα προσωρινα αποδεκτη την προταση του και με την επιφυλαξη της συμφωνιας ολων των υπολοιπων συν-αγωνιστων!Πιστευω πως το προηγουμενο μοτιβο ειναι πιο ταιριαστο και σαφως πιο ελεγχομενο.Το νεο απαιτει και πολυ πολυ χρονο απο ολους μας, οποτε και χανει λιγο το χαρακτηρα της διασκεδασης.
elteo Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά ρώτησα και στο γενικό ....αλλά απάντηση δεν πήρα. Πώς μπορώ να βλέπω το στροφόμετρο αναλογικό και όχι ηλεκτρονικό κατα την διάρκεια του αγώνα; Το έχω στο mode που φαίνεται το αμάξι από πίσω.
Anexann Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δυστυχώς elteo δεν έχω υπ'όψη μου πως αλλάζει. Πρέπει να υπάρχει κάποιο κρυφό setting, αλλά ίσως και να το μπερδεύω με κάποιο άλλο παιχνίδι. Όσον αφορά το είδος του ανταγωνισμού και σε ποιο επίπεδο θα πρέπει να γίνεται, μάλλον θα πρέπει να μείνουμε στο arcade. Προσωπικά ο επόμενος μήνας θα είναι λίγο δύσκολος για εμένα αφού μετακομίζω και στο νέο μου σπίτι μάλλον δεν υπάρχουν ADSL ports. Θα μπαίνω μέσω dial-up και είδωμεν... Πάντως όποιες προτάσεις γίνουν εδώ μέσα θα δοκιμαστούν ASAP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.