panosvlass Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Count me in guys.. Αλλα 1-2 ερωτησεις: Οι αγωνες θα γίνονται σε Arcade Mode με μαμα τα αυτοκινητα.Σωστα? Το mini tune-up που εχει στο arcade mode μπορουμε να το πειραζουμε?? @s2katana το type V εννοεις το s2k του 99? οσο για το Ζ Ζ-tune μαλλον ειναι κλειδωμενο και πρεπει να το ξεκλειδωσω γιατι εκτος απο το κλασσικο Ζ εχω ενα Z LM car.Nα υποθεσω πως ειναι πολυ καλυτερο απο το Ζ-tune?
S2Katana Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 1.Ακριβως οπως τα ειπες. 2.Θα κανεις tuning full στην ιπποδυναμη(δε θυμαμαι αν ειναι +10% ή +20%) και θα μειωσεις στο full το βαρος(παλι δε θυμαμαι αν ειναι -10% ή -20%) 3.Ναι εννοω το S που λες, αν και σε εμενα εχει ενα S2000 και ενα S2000 Type V, αλλα βασικα ειναι τα ιδια. 4.Αν εχεις προβλημα με το Ζ-tune, ας πουμε ενα ''απλο'' Nissan 350Ζ.
S2Katana Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 kai gia pasxalino dwraki opoios thelei as mou steilei e-mail na tou steilw arxeio me oles tis pistes tou gt 4 gia to google earth!!! Aν θες στειλτο μου στο email που φαινεται κατω απο το avatar μου.Eιναι [email protected]
Anexann Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 @Αnexann αν θελεις θυμισε μου ποιες πιστες προτιμας ιδιαιτερα. Δεν υπάρχει θέμα. Ας προτείνει ο καθένας τι προτιμάει και θα προσπαθώ να τρέξω ό' date='τι μπορώ. Twin Ring Motegi East Short Course(World Circuits)--> TVR Tuscan Speed 6 Apricot Hill(Original Circuits)-->Nismo Fairlady Z Z-Tune Special Stage 5(City Courses)-->Honda S2000 Type V Άντε καλή αρχή.
S2Katana Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Οκ, ξεκιναμε guys.Αντι για το Nismo Fairlady Z Z-Tune βαζουμε το Nissan 350Z που το εχουν ολοι. Καλη συνεχεια
Anexann Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Προσωπικά έχω κάνει κάποιους χρόνους και δε βλέπω να τους κατεβάζω πάρα πολύ μέχρι τα μέσα της βδομάδος όπου και αρχίζει μια περίοδος αποτοξίνωσης από Internet. Ό,τι καλύτερο έχω καταφέρει θα το postάρω μέχρι αύριο το βράδυ. Περισσότερες κόντρες από τα μέσα Μαΐου πια οπότε και ευελπιστώ να έχω και πάλι ADSL.
S2Katana Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Οκ Anexann.Μηπως θες να κανω πρωτα εγω post τους δικους μου?Οχι τιποτα αλλο, απλα για ειναι δικαιο για εσας αφου εγω ειχα νικησει στο προηγουμενο challenge.
panosvlass Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ειχα πολυ καιρο να παιξω GT4 μεχρι που ειπα να συμμετεχω στο challenge που οργανωνετε.Το ειχα αφησει αρκετο καιρο στο 66%.Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω συγκρισιμες τιμες για τους χρονους που περιπου ειναι καλοι.Γιατι μπορει καποιος χρονος για μενα να ειναι super αλλα να ειναι 3sec πιο αργος απο τους δικους σας.πχ σε ενα προχειρο test drive με to S2k στην Special 5 εκανα 1'41.521 περνει πολυ βελτιωση ακομα αλλα αν μου πειτε οτι κανετε πχ 1'38.... ε δεν νομιζω οτι μπορω να το κατεβασω τοσο πολυ.... Κανενα site με χρονους δεν υπαρχει? Στο gtplanet που εμπαινα και παλια για κανα setup το thread me τους χρονους φαινετε κλειστο. Ενα αλλο θεμα τωρα πιο σοβαρο απο το παραπανω.Οταν παω να βαλω to GT4 να παιξω αργει πολυ να το διαβασει σε φαση που κανω 6-7 reset για να το δει το παιχνιδι και συνηθως με πεταει στο browser.Το παιχνιδι ειναι original το ps2 εχει chip. οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι ειτε αυθεντικο ειτε κοπια το διαβαζει με την μια μονο το GT4 τρωει κολλημα.τι φταιει? Τωρα που κερδισε και ο μιχαλακης και εκανε ανασταση η ομαδα και εχω και λιγο free time ελπιζω να ριξω αρκετους γυρους..........
S2Katana Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μη σκας!Ολοι πιθανολογουμε οτι εχουμε κανει ενα καλο χρονο.Σημασια εχει η προσπαθεια. Για αυτο που λες, το ιδιο προβλημα εχω κ εγω.Μονο μεσω Action Replay φορτωνει αμεσα.Και εμενα ειναι αυθεντικο το GT4 και το PS2 τσιπαρισμενο.
Anexann Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δεν πειράζει για τους χρόνους S2K. Προσωπικά το PS2 το έχω αποχωριστεί και τους χρόνους που έχω φωτογραφίσει με το κινητό θα τους κάνω upload μέσα στο weekend.
S2Katana Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 S2Katana SS Route 5 - Honda S2000 Apricot Hill Raceway - Nissan 350Z Twin Ring Motegi East Short Course - TVR Tuscan Speed 6 Anexann SS Route 5 - Honda S2000 Twin Ring Motegi East Short Course - TVR Tuscan Speed 6
Anexann Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Εδώ είμαι και εγώ με τους χρόνους. Μπόρεσα και έτρεξα μόνο 2 από τις τρεις πίστες πριν από καμιά βδομάδα. Ξανά το PS2 θα το έχω μαζί μου μετά τις 10/5. Μέχρι τότε δε μπορώ να συμμετέχω σε κάποιο matchup. SS Route 5 - Honda S2000 Twin Ring Motegi East Short Course - TVR Tuscan Speed 6 ΥΓ Κάποιες διαφορές στο S2000 μερικών ίππων και κιλών τις αποδίδω καθαρά στο ότι δεν έτρεξα ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.