S2Katana Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Α ναι, το ειχα δει και εγω αυτο, οταν μετα ετρεξα με το αλλο S2000.Ε δεν εγινε και τιποτα, 2-3 αλογα παραπανω ειναι.Ρε συ πως εκανες τετοιο χρονο με το TVR?Βασικα εγω το βρηκα πολυ υποστροφικο...Καμια σχεση με το 350Ζ ή το S.Αυτα υπακουνε σε καθε εντολη. Υ.Γ. Σε ευχαριστω για τη συμμετοχη σου Anexann!
Anexann Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Ρε συ πως εκανες τετοιο χρονο με το TVR?Βασικα εγω το βρηκα πολυ υποστροφικο... Εγώ να δεις πλάκα που έπαθα μόλις είδα το χρόνο σου. Νόμιζα πως θα ήμουν πάρα πολύ πίσω... Θα κοιτάξω το επόμενο δεκαήμερο μέχρι να πάρω το PS2 στα χέρια μου να σκεφτώ 2-3 νέα matchups. Εις το επανειδήν!
Anexann Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 We're back in business S2K! Τα πάντα δουλεύουν ξανά: νέα ADSL σύνδεση και το PS2 ξαναβρυχάται. Λοιπόν μέχρι το τέλος της βδομάδας θα προτείνω 2-3 matchups και συμμετέχει όποιος θέλει. Τώρα πια έχω προχωρήσει λίγο το παιχνίδι (26%) και έχω ενδιαφέροντα αυτοκινητάκια να διαλέξω.
S2Katana Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Καλησπερα φιλε μου!Glad to hear from you!Οποτε, περιμενω απο εσενα τις προτασεις ετσι?
Anexann Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Πάμε λοιπόν με πολύ τρέλα και μετά από λίγους πειραματισμούς κατέληξα στους παρακάτω 3 συνδυασμούς: - Trial Mountain Circuit > Nissan Fairlady Z Concept LM Race - Costa di Amalfi > Lancia Delta S4 Rally Car '85 - Tsukuba Circuit (Wet) > Callaway C12 '03 Καλούς χρόνους σε όσους συμμετάσχουν. S2K τι λες να το κάνουμε το διάστημα για τα 3 αυτά καναδυό βδομάδες; Να πούμε posting έως 28/5; Έτσι να το ξετινάξουμε το θέμα... Α και να μη ξεχάσω, οι επιλογές έγιναν με ακριβώς τη σειρά που αναφέρονται πιο πάνω.
S2Katana Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Καλογουστο σε βρισκω!!! Ναι καλα ειναι μεχρι 28/5.Μιας και ειχαμε ισοπαλια στο προηγουμενο Cup, θα κανουμε παραλληλα τις δημοσιευσεις των χρονων μας ε? PS. Eχει να πεσει τρελη υποστροφη στην βρεγμενη Tsukuba!!!
Anexann Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Καλησπέρα S2K. Λοιπόν μέχρι αύριο το απόγευμα θα έχω postάρει τους χρόνους μου (ίσως και λίγο νωρίτερα). Την πρώτη πίστα νομίζω ότι εκεί που την έχω φτάσει δεν πρόκειτα να κάνω γρηγορότερο χρόνο. Τώρα για τις άλλες 2, πολλά μπορούν να γίνουν αλλά δε μου κάθονται όλα μαζί στον ίδιο γύρο. Τα λέμε αύριο με τους χρόνους μας.
S2Katana Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Και εγω αυριο το απογευμα θα κανω post, αφου ακομη δεν προλαβα να τρεξω!Σορρυ!
Anexann Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δεν υπάρχει θέμα. Εγώ πάντως κάνω post τώρα που έχω χρόνο αφού αύριο δε νομίζω να βρω χρόνο να τρέξω λίγο ακόμα, πόσο μάλλον να κάνω καλύτερο χρόνο. Ορίστε λοιπόν οι καλύτεροι μου χρόνοι:
S2Katana Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μα καλα τι χρονος ηταν αυτος που εκανες στην Costa Di Amafi?Υποκλινομαι μεγιστε Anexann!
Anexann Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μα καλα τι χρονος ηταν αυτος που εκανες στην Costa Di Amafi?Υποκλινομαι μεγιστε Anexann! Είναι μια από τις καλύτερες πίστες μου. Πάντως στα άλλα 2 ζευγάρια μου έριξες στα αυτιά! Κρίμα γιατί είχα high hopes για το Fairlady... Περιμένω τις επόμενες προτάσεις σου για next fortnight.
S2Katana Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Τις εχω ετοιμες: Ιnfineon Raceway(Sports Car Course)--> Honda Sports Coupe(HSC) El Capitan--> RUF CTR Yellow Bird'85 Tokyo R246--> BMW M3 GTR'03 Aν διαφωνεις σε κατι, φυσικα και μπορουμε να το αλλαξουμε. Ποτε να οριστει η προθεσμια?
Anexann Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δε θα το πιστέψεις αλλά δεν έχω κανένα από τα τρία αμάξια που περιγράφεις. Είμαι βλέπεις μόνο στο 26% του παιχνιδιού ακόμα...
S2Katana Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Nαι σωστα.Δεν το σκεφτηκα αυτο.Θες μηπως να κρατησουμε τις ιδιες πιστες αλλα να διαλεξεις εσυ τα αμαξια? Ας εχουμε παντως ενα Jap car.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.