xpapias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Γειά χαρά! Χρησιμοποιώ τον Opera καιρό, αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω το encoding ωστε να βλέπω όλες τις σελίδες χωρίς πρόβλημα. Κάποιες σελίδες (ευτυχώς είναι λίγες σχετικά) φαίνονται έτσι: δηλ. αντί για χαρακτήρες υπάρχουν κουτάκια. Εχω δοκιμάσει στο encoding τα automatic selection - Greek Iso και Greek Windows αλλά δεν έχω πετυχει συμβατότητα με όλες τις σελίδες. Τι πρέπει να κάνω - είναι κρίμα να αναγκάζομαι να ανοίγω κάποιες σελίδες με τον explorer... (Να πω ότι λύσεις του στυλ "Βάλε Mozilla" κλπ απορρίπτονται εξ'αρχής! )
naftis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 πήγαινε: tools\preferences\languages, δάλεξε Greek μετά details, και βάλε στο Preferred languages for web pages Greek & μετά English. Μετά βάλε στο encoding.... iso-8859-7. Νομίζω θα δουλέψει. Naftis
mikaha Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Σε μένα τουλάχιστον δουλεύει.. Είχα κυρίως πρόβλημα με το mail του yahoo. Thanx.
xpapias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Το δοκίμασα αλλά δεν δουλεύει... πχ το http://www.xo.gr/productXA.jsp μου βγάζει πάλι τα μισό κείμενο κανονικό, το άλλο μισό με τετραγωνάκια...
επισκέπτη VChris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Στο "Automatic Selection" μου δουλευει μια χαρα το παραπανω λινκ.
nimik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Στο "Automatic Selection" μου δουλευει μια χαρα το παραπανω λινκ. Σωστο,παντα στο auto!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.