Προς το περιεχόμενο

Αχ θεοί των συνδέσεων!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού τα dslam έχουν γονατίσει,κρίνω προσωπικά από τη δικιά μου σύνδεση(384 forthnet)και τη μέρα κατεβάζω σαν να χω ISDN 128(και είμαι και ευχαριστημένη!),επειδή είναι ώρες αιχμής σύμφωνα με την αρμόδια τεχνική υποστήριξη,(δηλαδή 16 ώρες την ημέρα είναι ώρες αιχμής άμα δεν καταλάβατε, ποιος μίλησε για την Κηφησίας;:-D ),γιατί συνεχιζουν να φορτώνουν τα δίκτυα με νέους χρήστες?Μα για τα λεφτά,το ξέρω,ήταν ρητορική η ερώτηση.:razz: Έτσι,λοιπόν απολαμβάνω η καημένη την 384 μία βδομάδα τα Χρσιτούγεννα,μια το Πάσχα,άντε και κανά εορταστικό τριήμερο:-D ,νόμιζω ότι παίρνω δώρο δηλαδή:-D :-D :-D , αλλά μάλλον δεν είναι δώρο:( :( :( , είναι αυτο που κανονικά θα έπρεπε να έχω και τις υπόλοιπες 365-7-7-31=320 μέρες του χρόνου:twisted: :twisted: :twisted: (αφαίρεσα και τον Αύγουστο που επίσης λείπει ο μισός πληθυσμος).Και δε φτάνει που χω πρόβλημα με τη σύνδεση και τσαντίζομαι και κλείνω το pc,έχω πρόβλημα ΚΑΙ με την τηλεόραση!Όχι βρε παιδια δεν είναι χαμηλή η ταχύτητα των ηλεκτρομαγνητικων,με παρεξηγήσατε :razz: ! Απλώς, έχετε δει ότι τα 3/4 των διαφημίσεων είναι πια για κινητά/συνδέσεις/adsl/υπολογιστές. Αχ, όταν ακούω για τις "απίστευτες" ταχύτητες internet,με πιάνουν κάτι απίστευτα γέλια μέχρι δακρύων,γιατί η κατάσταση είναι όντως για κλάμματα!:?

Δημοσ.

Μπανανια ειμαστε, απαραδεκτες τιμες, απαραδεκτα χαμηλες συνδεσεις, τρομακτικη ελλειψη τεχνογνωσιας, για να μην αρχισω τα μπινελικια για τα τμηματα εξυπηρετησης πελατων[που ειναι η πυρηνικη οταν τη χρειαζεσαι?]

Καμια προσφορα απολυτως δεν κανουν οι εταιρειες, τα εχουμε ολα προπληρωσει, ναι και τους 6 μηνες δωρο.

Καταριεμαι την ωρα και τη στιγμη που αφησα την Αγγλια, σε αυτη τη φαση παιζει 8χιλιαρη broadband με 30 λιρακια το μηνα. [και δεν εχουνε νταβα την ΒΤ=τον πΟΤΕτους]

Δημοσ.
Αφού τα dslam έχουν γονατίσει,κρίνω προσωπικά από τη δικιά μου σύνδεση(384 forthnet)και τη μέρα κατεβάζω σαν να χω ISDN 128(και είμαι και ευχαριστημένη!),επειδή είναι ώρες αιχμής σύμφωνα με την αρμόδια τεχνική υποστήριξη,(δηλαδή 16 ώρες την ημέρα είναι ώρες αιχμής άμα δεν καταλάβατε, ποιος μίλησε για την Κηφησίας;:-D ),γιατί συνεχιζουν να φορτώνουν τα δίκτυα με νέους χρήστες?Μα για τα λεφτά,το ξέρω,ήταν ρητορική η ερώτηση.:razz: Έτσι,λοιπόν απολαμβάνω η καημένη την 384 μία βδομάδα τα Χρσιτούγεννα,μια το Πάσχα,άντε και κανά εορταστικό τριήμερο:-D ,νόμιζω ότι παίρνω δώρο δηλαδή:-D :-D :-D , αλλά μάλλον δεν είναι δώρο:( :( :( , είναι αυτο που κανονικά θα έπρεπε να έχω και τις υπόλοιπες 365-7-7-31=320 μέρες του χρόνου:twisted: :twisted: :twisted: (αφαίρεσα και τον Αύγουστο που επίσης λείπει ο μισός πληθυσμος).Και δε φτάνει που χω πρόβλημα με τη σύνδεση και τσαντίζομαι και κλείνω το pc,έχω πρόβλημα ΚΑΙ με την τηλεόραση!Όχι βρε παιδια δεν είναι χαμηλή η ταχύτητα των ηλεκτρομαγνητικων,με παρεξηγήσατε :razz: ! Απλώς, έχετε δει ότι τα 3/4 των διαφημίσεων είναι πια για κινητά/συνδέσεις/adsl/υπολογιστές. Αχ, όταν ακούω για τις "απίστευτες" ταχύτητες internet,με πιάνουν κάτι απίστευτα γέλια μέχρι δακρύων,γιατί η κατάσταση είναι όντως για κλάμματα!:?

KALOS irthes sto forum oso gia to adsl kalos irthes stin ellada.ego pantos se dslam siemens2 pou pefto stin penteli katevazo me 40-42

Δημοσ.

BIAP mou fainetai esy eisai pio tsantismenos apo mena :-P kai logiko einai exeis dei ti paizei ekswteriko.... fantasou na rthei kanas souidos edw kai na dei tis "apisteutes taxytites", nomizw oti tha ginoume prwto thema sta jokes sto antistoixo insomnia tis souidias!

Δημοσ.

Αστα να πανε!

Εγω εβαλα μια 512dsl του τεε. Μετα το πανυγηρι τον εορτων που ειδα καπως ανεβασμενες ταχυτητες [τσουλουσε σχετικα αξιοπρεπως], τις 2 τελευταιες ημερες εχει πεσει αισθητα. Το δε τραγελαφικο, ειναι πως εκτος της γελοιας εξηγησης του οτι γυρισαν απο διακοπες οι χρηστες [κλαμα, οδυρμος, κλαυσιγελος], βρεχει λεει!!!! Νταξ, εχασα το φως μου...

[p.s τσατισμεν-η]

Δημοσ.

sorry gia to -os BIAP :) Theodore Tsi synadelfe!!!!!!!!! kala auto to logw vroxis den to eixa ksanaakousei :-D.paidia paw na grapsw dvd giati me tis astronomikes taxitites gemizei synexeia o trakosaris den prolavainw!

Δημοσ.
γιατί συνεχιζουν να φορτώνουν τα δίκτυα με νέους χρήστες?

Έτσι' date='λοιπόν απολαμβάνω η καημένη την 384 μία βδομάδα τα Χρσιτούγεννα,μια το Πάσχα,άντε και κανά εορταστικό τριήμερο[/quote']

Νομιζω οτι απλά υπερβάλεις.

Mε 384 πιάνουμε ενα ταπεινό 35-39 kb/s. ε... ναι, δεν ειναι τέλειο, ουτε ειναι 384 kbps.

Aλλα οποτε θελεις μπορεις να αναβαθμιστείς σε pstn, που και εγγυημένα 6 Kb/s και πιο φτηνή ειναι.

Και έλεος πια μ αυτους τους νεους χρήστες :) καλα δεν ηταν το 2003 με 1.000 χρηστες, και το 2004 με 10.000 χρηστες dsl?

μπορεί να περίμενες τοτε 3-8 μηνες για την ενεργοποίηση, αλλα οταν αναβε το λαμπακι, πηγαινες με 40-50 σταθερά!!

τωρα,... χάλασε ο κόσμος. εβαλε και η πλέμπα, η κουτσή Μαρία dsl, και πρεπει να μοιραστούμε. να αρκεστουμε στα 35. αίσχος! :evil::twisted:

και... αμα "ερθει εδώ κανενας Σουηδός", σιγα μην ασχοληθεί με το ιντερνετ.τι να μας πουν οι "κρύοι" :), εδω ειναι Mπάνια, Πιοτί και Φοροδιαφυγή.

Δημοσ.
Νομιζω οτι απλά υπερβάλεις.

Mε 384 πιάνουμε ενα ταπεινό 35-39 kb/s. ε... ναι' date=' δεν ειναι τέλειο, ουτε ειναι 384 kbps.

Aλλα οποτε θελεις μπορεις να αναβαθμιστείς σε pstn, που και [b']εγγυημένα[/b] 6 Kb/s και πιο φτηνή ειναι.

Και έλεος πια μ αυτους τους νεους χρήστες :) καλα δεν ηταν το 2003 με 1.000 χρηστες, και το 2004 με 10.000 χρηστες dsl?

μπορεί να περίμενες τοτε 3-8 μηνες για την ενεργοποίηση, αλλα οταν αναβε το λαμπακι, πηγαινες με 40-50 σταθερά!!

τωρα,... χάλασε ο κόσμος. εβαλε και η πλέμπα, η κουτσή Μαρία dsl, και πρεπει να μοιραστούμε. να αρκεστουμε στα 35. αίσχος! :evil::twisted:

και... αμα "ερθει εδώ κανενας Σουηδός", σιγα μην ασχοληθεί με το ιντερνετ.τι να μας πουν οι "κρύοι" :), εδω ειναι Mπάνια, Πιοτί και Φοροδιαφυγή.

na ta kai 35 me 39 den tha kanan parapono.edo milame gia atoma pou bgazoun 25 kai o ote den to theorei kan provlima auto.leei otan ginei anabathmisi.kai ego pantos 1024 na pezei 1024 den exo dei.megisto 900.oute i pstn einai 6 kb/s.ixa mia fili pano se feresixno(pcm)( kai sindeotan sta 9000.opote katalaveneis.den ine to provlima oti ebale kai i koutsi maria.oles oi eteries einai normal na theloun adsl gia na min plironoun isdn oli tin imera kai oloi spiti theloume na anigoun oi selides kai na katevazoume san anthropoi.i koutsi maria tha itan ama zitagame t3.me isdn den mporeis na anixeis kan selida me ola ta flash kai ola auta pou exoun mpei.oute gia foto apo psifiaki den einai na katevaseis me mail.epidi exei tixei na exo kanei kai egkatastasi se atoma pou exoun erthei apo to exoteriko kai na exo milisei mazi tous apla lene ine oti kalitero exei i ellada kai auto bazoume.apla blepeis kapos mia ekfrasi apogoiteuesis.kaneis den kanei parapona giati xeroun to xali mas.sou lene oti exo epezan me ta misa lefta alla to exoun dextei oti den tha allaxei antitheta me emeis kai eidika kapoioious pou nomizoun oti os dia mageias me parapona i grammi tha pexei 384.tora oso gia to giati gemizoun to dslam apla gia ena logo.giati otan kapoios einai monopolio kai xerei oti oti kai na kaneis tha pareis tin grammi apo auton sta tetoia tou na tin anabathmisei.ama den ftiaxnoun dslam apo allous auto tha ginetai.ama ftiaxtoun dslam alla se poles perioxes apo enan isp na deis pos tha trexei o ote kathe mera gia anabathmisi kai pos tha figoun oloi xafnika.

Δημοσ.

random kalytera esy na les kamia proseuxi pou katevazeis me 35 egw tis 18 apo tis 24 wres tis imeras, diladi tis wres aixmis, katevazw apo 14 ews 25(sta trela kefia). ta xristougenna gia prwti fora eida 35 kai 40.ama thes to pisteueis.paizei megalo rolo mallon iperioxikai to slam.esy eisai apo tous tyxerous, giauto ase autous pou einai ligotero tyxeroi na lene ta strava kai ta anapoda mpas kai allaksei pote kati sauti ti xwra.

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι με πόσο κατεβάζει ο καθένας, αλλά το πόσο θεωρεί ο ακατανόμαστος ως "σωστό", ως "ιδανικό" να κατεβάζει η κάθε σύνδεση.

Δημοσ.

opoios ine pano apo 30 na euxaristei ton theo kai ton ote.oi pio poloi pezoun pio xamila.ego px euxaristo ton theo pou epesa se simenes 2 dslam kai katevazo sto spiti me 42.OXIDEN EXO CONNE STON OTE.TO normal tha itan na katevaze mia 384 me 40-45 alla auto merikes fores einai oneiro apatilo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...