Jiakomo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Α... το γνωστό φαινόμενο πίτα (γύρο-απ' όλα) dslam.. Πολλές φορές μια αναβάθμιση γραμμής σε 512 είναι σωτήρια (γραμμής, όχι απαραίτητα και σύνδεσης - δηλ. 5€ το μήνα παραπάνω).
psyhakias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 "ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ" ΜΕ ΤΙΜΗ ΟΤΕ
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 kalo psyxakias.nai zitame auto pou plironoume toso ftina e toso akriva
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Α... το γνωστό φαινόμενο πίτα (γύρο-απ' όλα) dslam.. Πολλές φορές μια αναβάθμιση γραμμής σε 512 είναι σωτήρια (γραμμής' date=' όχι απαραίτητα και σύνδεσης - δηλ. 5€ το μήνα παραπάνω).[/quote'] an pexeis 384 sindesi me 512 grammi nai giati kai ta 512 gemisan me tin mikri diafora.
Cromb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Yparxei tropos na exeis megaluteres taxythtes (h mallon tis taxuthtes pou tha prepe na exeis) : bazeis ftera sto kefali sou, vafeis kokkino to swma sou kai xoreveis gumnos gurw gurw apo to pc sou. To kanane kati sofoi palia! Paidia de kanw plaka!!!! pianei!!!!
PavelX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Egw pali, (thessaloniki) eimai ikanopoiimenos miaaaaaaaaaaaaa xara. Zw stis dutikes sinoikies kai mporw na pw oti monimws pianw ta 38-40. Ftou ftou ftou min to matiaksw vevaia ps. An pa8ei otidipote i syndesi mou, 8a katarastw ta pc sas. Filika kai me agapi Pavel, KAI KALH XRONIA !
random Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Με συγκεκριμένες FTP, ξεκινημα με 20, κορυφές σε 39-40, μεσο όρο σε συνεχή σύνδεση 8 ωρών, 1:00-9:00 ΠΡΩΙ, θα παει Μ.Ο. 34-37. Αυτά. Μετρηση πανω στο ρουτερ, δηλ περιλαμβανεται το overhead. Αν τα νουμερα που αναφέρεις ειναι απο torrent, kazaa, emule, DC++ ή απο στιγμιαίες μετρήσεις dsl speed σε σελιδες ISP, σε διάφορες ώρες τις ημέρας, Δεν εχουμε καμιά διαφωνία, γιατι συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια κι εγω torrent πιάνω απο 2 kb/s έως 25 !! Το να βγάλω μ.ο. (25+2)/2 = 13.5 ειναι απλα λάθος. αρα συμφωνούμε: πΟτέ εισαι αίσχος!!! σάλτα παραιτήσου!!! (Γιατι κι εγώ πληρώνω για 45 kb/s )
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 apo p2p den mporeis na metriseis taxitita.apo kana kalo http i ftp server.opoios katevazei pano apo 35 na min to leei oute tou papa.
theoritikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 apo p2p den mporeis na metriseis taxitita.apo kana kalo http i ftp server.opoios katevazei pano apo 35 na min to leei oute tou papa. Δηλαδή εγώ που κατεβάζω σχεδόν πάντα απο 35-40 είμαι απο τους λίγους τυχερούς,και μένω στο Παγκράτι που θεωριτικά είναι φίσκα τα dslam,αλλά κάθε φορά που βλέπω την διαφήμιση του Χατζιγιάννη σκέφτομαι πως μας δουλεύει ο ΟΤΕ ή του έχουν καμιά μισθωμένη γραμμή. Stroumf κάνε υπομονή. Κάποτε θα λήξει το μονοπώλιο του ΟΤΕ...
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 ama zoume mexri na lixei to monopolio.nai ise apo tous tixerous.kai ego apo ta idia.40 -43 katevazma all day sxedon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.