Biull Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Έχει κανένας την εν λόγω κάρτα και εγκατεστημένο τ Smartdoctor???? Ποιές είναι οι ρυθμίσεις για να έχω καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια?????? Επίσης δεν μου εμφανίζει το Smartdoctor τις θερμοκρασίες και τις στροφές του ανεμιστήρα και όλες τις άλλες λειτουργίες! Το μόνο που μου εμφανίζει είναι τα engine και memory clock! Επίσης μέχρι πόσο μπορώ να βάλω τις δύο αυτές ρυθμίσεις χωρίς να έχω πρόβλημα.......με ασφάλεια....!
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Kαι σε εμενα μονο αυτες τις δυο ρυθμισεις μου βγαζει...Δοκιμασε το utility της Nvidia.Αυξησε τις κατα 10% και εισαι ανετος.Κ εγω στις 2 6600GT μου εκει τις εχω παει.
Giannnni Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 emena mou vgazei oles tis litourgies alla kanonika thelei na valeis tous enhanced drivers ths asus panw stou drivers ths nvidia gia na energopoihthoun kapoies extra leitourgies.
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Α δλδ πρωτα βαζεις τους Nvidia και μετα τους enhanced ε?
Biull Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Kαι σε εμενα μονο αυτες τις δυο ρυθμισεις μου βγαζει...Δοκιμασε το utility της Nvidia.Αυξησε τις κατα 10% και εισαι ανετος.Κ εγω στις 2 6600GT μου εκει τις εχω παει. Όταν λες 10% τι εννοείς;;;;;;;550;;;;;; Πάρα πολύ είναι εμένα μέχρι 526 φτάνει και όταν πάς να πατήσεις το Set Clock βγάζει μήνυμα και λέει οτι το σύστημα θα είναι Unstable κοινώς σου λέει οτι αν το βάλεις εκεί και καεί η κάρτα ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, κοινώς πάλι χάνεις την εγγύηση........ Όσον αφορά τους drivers κατέβασέ τους από: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
Biull Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Εγκατέστησα τους Enchanced Drivers της ASUS αλλά τίποτα πάλι το ίδιο παράθυρο βγαίνει..........
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Όταν λες 10% τι εννοείς;;;;;;;550;;;;;;Πάρα πολύ είναι εμένα μέχρι 526 φτάνει και όταν πάς να πατήσεις το Set Clock βγάζει μήνυμα και λέει οτι το σύστημα θα είναι Unstable κοινώς σου λέει οτι αν το βάλεις εκεί και καεί η κάρτα ουδέν λάθος αναγνωρίζεται' date=' κοινώς πάλι χάνεις την εγγύηση........ Όσον αφορά τους drivers κατέβασέ τους από: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us Ναι 550 εννοω και 1.10 αντιστοιχα.Οπως σου ειπα χρησιμοποιω το προγραμμα της Nvidia και με την αυξηση ειδα +5fps(βεβαια εχω 2 καρτες, εσυ που εχεις μια δεν ξερω αν αξιζει να τη ζορισεις, δεν ειμαι σιγουρος αν θα δεις ορατη βελτιωση!)
Biull Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 S2Katana τι έκανες με τους enchanced drivers της ASUS;Όλα καλά;Εμένα πάλ τα ίδια μου βγάζει!Το ίδιο παράθυρο,ούτε στροφές του fan ούτε τίποτα.....
giorgos th. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 afiste re auto to smart doctor..tou diavolou pramata einai auta........
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 S2Katana τι έκανες με τους enchanced drivers της ASUS;Όλα καλά;Εμένα πάλ τα ίδια μου βγάζει!Το ίδιο παράθυρο,ούτε στροφές του fan ούτε τίποτα..... Και σε εμενα, μηδεν αποτελεσμα.Δεν ειδα καποια αλλαγη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.