Προς το περιεχόμενο

ASUS Smartdoctor και Ν6600GT...

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανένας την εν λόγω κάρτα και εγκατεστημένο τ Smartdoctor????

Ποιές είναι οι ρυθμίσεις για να έχω καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια??????

Επίσης δεν μου εμφανίζει το Smartdoctor τις θερμοκρασίες και τις στροφές του ανεμιστήρα και όλες τις άλλες λειτουργίες!

Το μόνο που μου εμφανίζει είναι τα engine και memory clock!

Επίσης μέχρι πόσο μπορώ να βάλω τις δύο αυτές ρυθμίσεις χωρίς να έχω πρόβλημα.......με ασφάλεια....!

Δημοσ.

Kαι σε εμενα μονο αυτες τις δυο ρυθμισεις μου βγαζει...Δοκιμασε το utility της Nvidia.Αυξησε τις κατα 10% και εισαι ανετος.Κ εγω στις 2 6600GT μου εκει τις εχω παει.

Δημοσ.
Kαι σε εμενα μονο αυτες τις δυο ρυθμισεις μου βγαζει...Δοκιμασε το utility της Nvidia.Αυξησε τις κατα 10% και εισαι ανετος.Κ εγω στις 2 6600GT μου εκει τις εχω παει.

Όταν λες 10% τι εννοείς;;;;;;;550;;;;;;

Πάρα πολύ είναι εμένα μέχρι 526 φτάνει και όταν πάς να πατήσεις το Set Clock βγάζει μήνυμα και λέει οτι το σύστημα θα είναι Unstable κοινώς σου λέει οτι αν το βάλεις εκεί και καεί η κάρτα ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, κοινώς πάλι χάνεις την εγγύηση........

Όσον αφορά τους drivers κατέβασέ τους από:

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

Δημοσ.
Όταν λες 10% τι εννοείς;;;;;;;550;;;;;;

Πάρα πολύ είναι εμένα μέχρι 526 φτάνει και όταν πάς να πατήσεις το Set Clock βγάζει μήνυμα και λέει οτι το σύστημα θα είναι Unstable κοινώς σου λέει οτι αν το βάλεις εκεί και καεί η κάρτα ουδέν λάθος αναγνωρίζεται' date=' κοινώς πάλι χάνεις την εγγύηση........

Όσον αφορά τους drivers κατέβασέ τους από:

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

Ναι 550 εννοω και 1.10 αντιστοιχα.Οπως σου ειπα χρησιμοποιω το προγραμμα της Nvidia και με την αυξηση ειδα +5fps(βεβαια εχω 2 καρτες, εσυ που εχεις μια δεν ξερω αν αξιζει να τη ζορισεις, δεν ειμαι σιγουρος αν θα δεις ορατη βελτιωση!)

Δημοσ.

S2Katana τι έκανες με τους enchanced drivers της ASUS;Όλα καλά;Εμένα πάλ τα ίδια μου βγάζει!Το ίδιο παράθυρο,ούτε στροφές του fan ούτε τίποτα.....

Δημοσ.
S2Katana τι έκανες με τους enchanced drivers της ASUS;Όλα καλά;Εμένα πάλ τα ίδια μου βγάζει!Το ίδιο παράθυρο,ούτε στροφές του fan ούτε τίποτα.....

Και σε εμενα, μηδεν αποτελεσμα.Δεν ειδα καποια αλλαγη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...