javaneze Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 τα εχω κανει ολα σωστα. συμφωνα τουλαχιστον με οσα ανεφερες παραπανω. επαιξα και ετσι οπως περιγραφεις. Οταν κανω minimize οντως το ριχνει αρκετα. Αλλα το ειχα και για λιγη ωρα ανοιχτο, δλδ ειχε περι τα 34 mb, τα οποια εριξε μεχρι και 9mb Στο προηγουμενο ποστ που εκανα ομως, να φανταστεις οτι ειχα κλεισει τελειως τον ff, ολα τα παραθυρα του δλδ, και ειχε μεινει ανοιχτο μόνο και minimized το παραθυρο-download utility που εχει... Εκει τα 133mb μνημης που καταναλωνε δεν επεφταν με τιποτα ... anyway ευχαριστω παντως φιλε μου. Ειμαι σιγουρος οτι το ποστ σου θα χρησιμευσει σε αρκετους FF users ...
Eusebius Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 ειχε μεινει ανοιχτο μόνο και minimized το παραθυρο-download utility που εχει... Εκει τα 133mb μνημης που καταναλωνε δεν επεφταν με τιποτα ... Χά! Αυτό είναι μάλλον: το κατεβαστήρι. Δεν ξέρω αν γίνεται τίποτα για να θεραπευτεί, πέρα από μια αλλαγή στις Επιλογές, που μπορεί να βελτιώσει λίγο την κατάσταση: Tools > Options > Privacy > Download History > Remove files from the Download Manager: Upon successful download Δες και τα αποτελέσματα εδώ -- ιδίως το πρώτο-πρώτο: http://www.google.com/search?q=firefox+1.5+download+manager+memory+ram+usage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.