Προς το περιεχόμενο

Τα PC Games που σας αφησαν αφωνους

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Unreal Tournament η εποχη που βγηκε τα λεει ολα (99)!!!!

πιστευω οτι και τωρα να εβγαινε πρωτη φορα θα ενθουσιαζε.... πολυ μπροστα τοτε απο τις υπολοιπες εταιριες και παιχνιδια..απιαστο ηταν και νομιζω οτι και το Unreal Tournament2007 θα θεσει νεα στανταρ στα παιχνιδια !!!

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Adventures

* Grim Fandango

* Gabriel knight 2

* Syberia

Action

* Mafia

* Call of Duty

* Max Payne

* Far Cry

Rpg

* Gothic I and II

* Dugeon Siege I and II

Strategy

* Age of Empires όλη η σειρά

Mafia,Gothic και Grim Fandango απλά με ταξίδεψαν μακριά...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Half Life 1 & 2

System Shock 1 & 2

Deus Ex

Far Cry

Call of Duty 1 & 2

Star Wars: Jedi Knight I & II

Star Wars: KOTOR 1 & 2

Myth I & II

C&C, Red Alert

Wing Commander ολη η σειρά

X-Wing

FreeSpace 1 & 2

Monkey Island (all), Full Throttle, Toonstruck

Δημοσ.

Grim Fantago: Aπίστευτο περιβάλλον καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Leisure Suit Larry 7: Love for Sail: Από τα λίγα adventures που γέλαγα σαν μλκς μόνος μου στο pc.

Medal of Honor (PS1): Με είχε εντυπωσιάσει το AI των εχθρών, αν τραυματίζονταν κρυβόντουσαν πίσω από μια γωνία και βάραγαν στην τύχη.

FarCry: Γραφικά, περιβάλλον, gameplay.

Grand Thieft Auto 3: Ενα μεγάλο βήμα προς το όνειρο κάθε gamer, την απόλυτη ελευθερία.

Runaway: Μετά από πολύ καιρό ένα adventure στο στυλ των παλιών καλών εποχών.

Doom: Η αρχή των fps.

Duke Nukem 3D: Οι ατάκες του δούκα ήταν όλα τα λεφτά.

Serious Sam: Οτι ποιο κάφρικο έχω παίξει ποτέ.

Carmageddon series: Ενα αμάξι και καταστροφή.

Δημοσ.

Splinter Cell:CHAOS THEORY.

Το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα με Shaders v3.0.Φοβερή απεικόνιση

Ποιότητα,gameplay,ήχος όλα ΦΟΒΕΡΑ.

Δημοσ.

Spellforce + BOW + SOF (γραφικά, gameplay, ήχος). Έχει κυκλοφορήσει πολλά χρόνια, και η κίνηση των χαρακτήρων δεν συγκρίνεται με ό,τι άλλο έχω δει.

Πιθανόν να μην το έχετε παίξει επειδή είναι δυσεύρετο (στα μαγαζιά έχει εξαφανιστεί, ούτε παραγγελία δεν δεχόντουσαν να κάνω. Οι εκδόσεις που κυκλοφορούν στα γνωστά μέρη, έχουν πρόβλημα με τα key καθώς σε κάθε update γίνονται blacklisted όλα τα γνωστά κλειδιά).

Larry ... χε χε χε (εκτός από τo τελευταίο , Magna ...)

Δημοσ.

Όλη η σειρά Monkey Island είναι κορυφαία! Το πρώτο Monkey το έπαιξα σε ένα 8088 με ασπρόμαυρη οθόνη. Εκείνες τις ώρες δεν θα τις ξεχάσω ποτέ! Μακράν οι καλύτερες στιγμές διασκέδασης σε PC.

Το επόμενο παιχνίδι που με εντυπωσίασε ήταν το Full Throttle. Πολύ καλό adnventure κι αυτό.

Λίγο αργότερα έπαιξα το UFO: Enemy Unknwon Πραγματικά κορυφαίο! Είχα φάει πολύ μεγάλο κόλλημα μέχρι να το τερματίσω. Ακόμα και σήμερα το ψάχνω μήπως το βρω και καταφέρω να το παίξω σε κανένα παλιό μηχάνημα. Κρίμα που δεν ξαναβγήκε, η τελευταία έκδοση ήταν μεγάλη αποτυχία.

Την ίδια εποχή, βγήκε και το πρώτο Need For Speed. Δεν χρειάζεται να πω πολλά έ; :-D

Επίσης καταπληκτικό ήταν και Star Wars: X-Wing. Φοβερές αερομαχίες!

Το 2000 αν θυμάμαι καλά είχα ξετρελαθεί με τα εξής:

GP500

Age Of Empires II

Unreal Tournament

Απο τότε, δεν ξετρελάθηκα με κάποιο άλλο παιχνίδι εκτός απο το GTA: San Andreas (απλά ΤΕΛΕΙΟ! Ακόμα και το Vice City ήταν καλό αλλά όχι σαν το GTA SA. Ανυπομονώ τι θα βγάλουν στο μέλλον....), μέχρι πριν λίγες μέρες που έπαιξα το World Of Warcraft. Καλά.... άντε γειάαα....!!!!!! Μιλάμε οτι αυτό το παιχνίδι είναι αρρώστια.... μου το λέγανε και δεν το πίστευα!

Δημοσ.

Επειδή είμαι fan λίγο (τόσο δα) παλαιότερων παιχνιδιών:

1) Lands of Lore

2) Day of the Tentacle

3) Indiana Jones and the Fate of Atlantis

4) Heroes of might and magic (+exp)

5) Starcraft/Broodwars

6) Eye of the beholder

7) Baldurs Gate I

8) Planescape Torment

9) Fallout 1&2

10) Monkey Island

(η σειρά είναι τυχαία... και σίγουρα ξεχνάω πολλά αγαπημένα μου παιχνίδια)

Από πιο καινούρια παιχνίδια άφωνο με άφησαν το Knights of the Old Republic I για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανατροπή σεναρίου που είχε και το Vampire: Bloodlines για την καταπληκτική ατμόσφαιρα (πέτυχαν πολύ καλή μεταφορά της ατμόσφαιρας από το pnp στον υπολογιστή), επίσης το quest στο στοιχειωμένο ξενοδοχείο είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια σε PC game.

Δημοσ.

exoume kai leme:

Platform: Crash Badicoot

apla giati einai to paixnidi tis pareas xwris na einai multiplayer!

Prince of Persia

xwris sxolia..!

Metal Gear Solid

erwtas me tin prwti matia, apisteyto gameplay, ypothesi!

Racing: Gran Tourismo

giati mas didakse polla, itan protoporos to paixnidi.

Need for Speed Most Wanted

exei poly wraia eikona (p.x. o dromos poy gyalizei otan exeis ton ilio brosta soy klp) kai theamatiko to speedbraker mode.

Roleplay: Baldur's Gate

paizw san trelos D&D opote...katalavenete....!

Final Fantasy IIV

o Cloud kai i parea toy mas kathilwsan mprosta stin othoni gia poly kairo... teleio storyline wraies i protoemfanizomenes monomaxies ayto toy typou..

1st Person Shootin': F.E.A.R.

to paixnidi kanei aplws tin trixa soy na sikwnetai kagelo eidika otan to paizeis me gigaworks 7.1!! lol (ayto to katarameno to koritsaki....grrrr)

War Games (ta diaxwrizw ap tin parapanw katigoria): Medal of Honor Pacific Assault

einai les kai paizeis to full metal jacket se paixnidi. kala grafika, apisteytos 7.1 ixos, kalo (kai gnwsto) storyline. Me entypwsiase i apostoli sto Pearl Harbor.

Beat 'em up: TEKKEN

ayto einai to paixnidi poy mas emathe na dernoume! (twra to kata poso einai kalo ayto den xerw alla anyway...) thymamai ton Paul me to theeiko malli kai oti pote kanenas den emathe to xeirismo!

Mortal Combat

allos enas thrylos apla mazi me to

Street Fighter

wraies epoxes, thymamai tis endiameses pistes poy eixan na katastrepseis ena aytokinito me time limit!

Flight Simulators: Combat: Falcon 4.0

to full active cockpit se ekane na niwtheis pragmatika pilotos kai ta grafika ikanopoiitika. Ta dogfights eskisan pantws, akoma paizoume me ton porwmeno geitona moy...

Commercial: MS Flight Simulator 2004

xwris kammia ypervasi to kalytero sto eidos toy, wraio to antigrafo oloklirou toy PLANITI kai wraia aisthisi eleytherias me cessena, enw me ena boeing 747 niwtheis epagelmatias pilotos.. wraio taxi, traffic, atc interaction.. anamenoume neotera..

Δημοσ.

Αφου λέμε και για παλιά, όσοι θυμούνται (όσοι είναι κάτω των 28 αμφιβάλω αν θα τα έχουν προλάβει)

Saboteur (Μιλάμε για πολλές ώρες)

Alley Cat (με την γάτα που πήδαγε στο φράχτη->πλυμμένα->στο παράθυρο και μετά μέσα είχε διάφορες πίστες)

Sopwith (ΝΑΙ!!!! ΕΙΧΕ MULTIPLAYER σε 8088 μέσω σειριακής θύρας)

California games/Winter games/Summer games

Paperboy

Arcanoid

Δημοσ.

Στα πρώτα μου χρόνια στο gaming με εχει αφήσει πραγματικά αφωνο το wing commander το 4 αν θυμάμαι καλά. μου φαινόταν αδιανόητο ότι οι ήρωες ήταν ηθοποιοί. Η μεγάλη μου ξενέρα ήταν ότι είχε πρόβλημα το τελευταίο cd και δεν είχα καταφέρει να το τερματίσω. Μετα από αυτο όλα τα αλλά ήταν δεύτερα. Δεν ξαναένιωσα έτσι με κανένα game.

Just for the record πολύ αγαπημένα παιχνίδια ήταν παντα τα Call of Duty.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...