ekkli Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 ενας φιλος πηρε το πακετο της hol που ειχε μεσα ενα zyxel (νομιζω) usb Modem. το προβλημα ειναι οτι η πριζα του τηλ δεν ειναι στο δωματιο του αλλα, στο χωλ, περιπου 6-7 μετρα μακρια. το καλωδιο δεν θα περασει κοντα απο αλλες ηλεκτρικες συσκευες για να προκαλεσουν παρασιτα, αλλα το ερωτημα παραμενει: υπαρχει περιπτωση να δει πεσμενες ταχυτητες λογω μεγαλου καλωδιου? μιλαμε για pstn, οχι isdn. υπαρχουν θωρακισμενα καλωδια ή κατι τετοιο? βασικα φταιω κ εγω γιατι δεν σκεφτηκα να του πω για κατι σε ασυρματο. λετε αν παμε πισω το πακετο αυριο να το δεχτουνε κ να το αλλαξουμε με το ασυρματο? απο multirama το τσιμπησαμε.
NiCkReD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 μη φανταστεις και τεραστια πτωση της ταχυτητας..ελαχιστα πραγματα....
Costinio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Ουτε καν ελαχιστα. ΚΑΜΙΑ πτωση της ταχύτητας. Δουλεύω με 15μ τηλ. καλώδιο αυτή τη στιγμή και ξέρω ότι σηκώνει πολλά περισσότερα. Αν δεν κάνω λάθος με το ίδιο καλώδιο συνδέεσαι μέχρι το καφάο του ΟΤΕ.
PavelX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Apolutws KAMIA allagi. Ptwsi taxutitas 8a exeis me to asurmato kai pali AN exeis. Kai me 50 metra kalwdio den 8a exeis allagi taxutitas. Ektos vevaia ean exeis grammi 100Mbit kai se enoxlei pou 8a katevazeis me 99.9Mbit :P
qspock Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Ουτε καν ελαχιστα.ΚΑΜΙΑ πτωση της ταχύτητας. Δουλεύω με 15μ τηλ. καλώδιο αυτή τη στιγμή και ξέρω ότι σηκώνει πολλά περισσότερα. Αν δεν κάνω λάθος με το ίδιο καλώδιο συνδέεσαι μέχρι το καφάο του ΟΤΕ. Ε ναι ρε παιδια, εννοειται... Απωλειες λογικα υπαρχουν μονο στα ασυρματα και ισως και στα ενσυρματα αν χρησιμοποιουνται πολλοι ανταπτορες μεταξυ των καλωδιων. Αν και το τηλεφωνικο σημα δεν εξασθενει ευκολα.
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Εγω ρε παιδια εχω πανω απο 20 μετρα, και τιποτα. Ολα καλα.
tornado Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 εγω θα ρωταγα το αλλο.... γιατι να απλωσει τηλεφωνικο καλωδιο, και να μην βαλει επιτοπου το ρουτερ εκει που ειναι η τηλεφωνικη γραμμη και μετα να στρωσει καλωδιο δικτυου???? Σιγουρα θα εχει λιγοτερες απωλειες, αν υποθεσουμε οτι θα ειχε κιολας....
Feanor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δεν έχεις απώλειες από το καλώδιο. Εγώ έχω 30cm καλώδιο από την πρίζα στο φίλτρο, 17m απο το φίλτρο στο ups και 15cm από το ups στο modem. έχω 512 και κατεβάζω με 53kb/s.
NiCkReD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 αν το παρουμε θεωρητικα τοτε υπαρχουν...αλλα πρακτικα δεν φαινεται αυτη η πτωση
sotos65 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δεν μπορεί να υπάρχει απώλεια για 10, 15, 20 μέτρα καλώδιο αν σκεφτεί κανείς πόσο μακρύτερο είναι το καλώδιο για να συνδεθεί από το σπίτι του στο κέντρο του ΟΤΕ, για παράδειγμα οι προδιαγραφές της adsl είναι μέχρι 5km αν δεν κάνω λάθος, τι διαφορά να παίξουν τα 10-20 μέτρα παραπάνω...
ekkli Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 εγω θα ρωταγα το αλλο....γιατι να απλωσει τηλεφωνικο καλωδιο' date=' και να μην βαλει επιτοπου το ρουτερ εκει που ειναι η τηλεφωνικη γραμμη και μετα να στρωσει καλωδιο δικτυου???? Σιγουρα θα εχει λιγοτερες απωλειες, αν υποθεσουμε οτι θα ειχε κιολας....[/quote'] ειναι usb modem. ευχαριστω απαντες για την σαφηνεια των απαντησεων, θα προχωρησουμε με το σχεδιο οπως εχει.
gherudos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 kamia ptwsh ths taxuthtas file emena einai 15 metra makria kai den exw apwleia shmatos...
V@nt- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Κι εγώ που το δοκίμασα δεν είχε καμία απολύτως απώλεια
Αλέξης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Kala ola ayta.Giati omws USB??An mporeis na to alla3eis me Ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.