greekboy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 paidia sto internet cafe tis gitonias mou ftiaxnoun ena protathlima DOTA me brabeio 500 zesta europoula.....to thema omos einai pos dn kserw ti einai to DOTA(LOL) :confused: 1.ti eidous paixnidi einai auto?? 2.einai diskolo na matho na to paizw?se poso kairo peripou mporw na eimai kalos?? 3.aksizi etsi kai allios na to paikso i kalitera min asxolitho??
Jimmy_BlinD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 εχει σχέση με το Warcraft 3 , είναι για πολύ <<καμένους>> τύπους ο διαγωνισμός. Ξέρω κ απ την ΄δική μου γειτονιά , ο χειρότερος κλείνει 15ωρο καθημερινώς στα Net cafe , κατά τη γνώμη μου εαν δεν είσαι φαν αυτων των παιχνιδιών (όπως το Warcraft) δεν μετράει να ασχοληθείς , χάσιμο χρόνου κ χρήματος είναι για μένα... γιατι στον διαγωνισμό κ να συμμετάσχεις , λεφτά θα δώσεις . Οπότε υπολόγισε 5 άτομα η ομάδα * πόσες ομάδες, 2.5 ευρώ την ώρα περίπου , τα λεφτά που θα δώσει , τα έχετε δώσει όλοι .... οπότε ο μόνος κερδισμένος είναι ο καταστηματάρχης που κάνει και διαφήμιση στα καινούργια του pc , τον χώρο , τις τιμές και μπλα μπλα.... ακόμα κ ο νικητής για μένα δεν είναι κσερδισμένος , διότι θα τα χει χάσει όλα ... εαν παίζει συνέχεια... * Εξαίρεση σε αυτά τα πράγματα... αποτελούν οι leaders των παιχνιδιών ... οι οποίοι πληρώνονται συνέχεια απο χορηγούς κτλπ... το κεφάλι τους είναι καζάνι (μια ζωή) ... και συνέχεια κολλημένoi μπροστά στην οθόνη να βλέπουν τερατάκια να ανεβοκατεβαίνουν... τα συμπεράσματα δικά σου (έ ρε όρεξη που με έπιασε για γραψιμο.....)
greekboy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Kala ego etsi aki allios paizw sto spiti mou....alla ego paizw poli L2....ara emena to mono kostos mou tha einai i simetoxi pou einai 5euro!!!tha to dokimaso....esena sou aresi? einai kalitero apo to Lineage2?
deathlok Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 min kourazese adika ekei ekso iparxei ena soro kamenos (me tin kali enoia kosmos) den prokeite na ton ftaseis oute se mia oute se dio ebdomades
Jimmy_BlinD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 δεν έχουν και μεγάλη σχέση ... εγώ γενικά δεν παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια και ουδέποτε θα έδινα 5 ευρώ να συμμετάσχω σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς που ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να νικήσω.... ακου 5 ευρώ... και δεν πας να πιείς κανα καφεδάκι στα παραλιακά της Γλυφάδας , να χαζέψεις κανα ματσωμένο πιπιν* και που ξέρεις , αν κάτσει η δουλειά .... καλύτερα και απο νικητής του Warcraft διαγωνισμού θα σαι...
tempo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 πιο εύκολα νικάς στο dota απο το να βρεις πιπιν*
greekboy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 :PPP alla kati allo mipos kserei kanis pos sindeome se enan server????
Jimmy_BlinD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 )))))))))))) xaxaxa εξαρτάται... απο το τί τύπος είσαι.... πάντως εγώ εαν ήμουν στη θέση αυτή , κανα γλυφαδιώτικο θα κυνήγαγα που τα χω και άχτι !!! χεχεχε !!! Τι να το κάνεις το Warcraft και το Lineage , εαν δεν ξέρεις να χαίρεσαι τη ζωή (καθαρά προσωπική άποψη)
Jimmy_BlinD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 :PPP alla kati allo mipos kserei kanis pos sindeome se enan server???? στον διαγωνισμό , εαν πάς θα είσαι με σε lan (δίκτυο) και συνδέεσαι στον server του δικτύου... οπότε δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια . Εαν τώρα θες να παίζεις απο το σπίτι σου , πρέπει να έχεις κάτι patchakia , cd-key και χρόνο!!!! Θα αναρωτιέσαι βέβαια πως τα ξέρω αφού δεν παίζω....παίζει ο κολλητός μου και δυστυχώς δεν μπορούμε να αποφύγουμε κατι τέτοιου είδους συζητήσεις!
greekboy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 mipos kserete pou na bro to client tou DOTA?
deathlok Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 den iparxei client dota. prepei na agoraseis to warcraft3. kanali me ellines dotades teliomenous "eleos"
greekboy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 to warcraft3 prepi na einai gnisio??
ApSiMan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 nai gia na mporeis na syndeesai sto battlenet (akoma etsi den to lene?)
Jimmy_BlinD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 ε λίγο, εκτος κ αν πάρεις κόπια και βρεις κανα παιδί και σου δώσει το cd-key του. Λίγο απίθανο... αλλά που ξέρεις ... εδώ η Αγία του Αιγάλεω που έβλεπα σήμερα είχε βγάλει τέτοια περιουσία... ενα cd-key δεν θα καταφέρεις να αποσπάσεις....
greekboy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 kala pame se epomeno paixnidi afou thelei original cd-key....an einai etsi ti DOTA???pao na paikso kalitera WOW.THx pantos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.