Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα (Αποσύνδεση κ συγχρονισμός)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το adsl. Ξαφνικά κάνει αποσύνδεση μόνο του, μπορεί μετά από μία ώρα, μπορεί κ μετά από μισό λεπτό. Μετά συγχρονίζεται για λίγο το modem. Έχω otenet 384 και χρησιμοποίω το sagem που είχε μέσα το πακέτο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνει επανασύνδεση μετά από λίγο μόνο του; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι, είναι αρχή ακόμα. Με τον καιρό θα θέλει περισσότερη ώρα για να συγχρονιστεί και θα σου σπάσει τα νεύρα. Είμαι ομοιοπαθών αλλά σε πιο προχωρημένο στάδιο. Το Sagem θα φάει σύντομα σουτ και τη θέση του θα πάρει το ασύρματο μόντεμ-ρουτεράκι. Μου το συνέστησε ο συρικνωτής μου αν θέλω να γλιτώσω τα ηρεμηστικά!

Δημοσ.

exo peripou same prob , eno kanei verification troei disconnect 721 sfalma .. kai episis to lampaki tou modem mou pou leei gia to link anavosvini ..

einai provlima sinxronismou ... ti mporo na kano ?

Δημοσ.

alfista den simenei oti oso pernaei o kairos tha sigxronizei pio diskola.emena sigxronizei peripou se 6-10 seconds panta.to 721 ine oti sigxronizei alla den pernei ip.ama den anavei stathera tote xanaperase to bebeosou oti ola einai sosta alios to diloneis blavi.to deutero gia ton filo isno.alfista ora gia petama to sagem.i hate usb.mporei kai parodiko provlima tou isp pio spania.

Δημοσ.

Τα usb modems μειώνουν καθόλου την ταχύτητα του download; Δηλαδή αν είχα κάποιο ασύρματο, μπορεί να κατέβαζα και με μεγαλύτερη ταχύτητα; Το πρόβλημα με την αποσύνδεση λύθηκε μόνο του τελικά, εδώ και μιάμιση μέρα δεν έχει κάνει κάτι :-)

Δημοσ.
alfista den simenei oti oso pernaei o kairos tha sigxronizei pio diskola.emena sigxronizei peripou se 6-10 seconds panta.to 721 ine oti sigxronizei alla den pernei ip.ama den anavei stathera tote xanaperase to bebeosou oti ola einai sosta alios to diloneis blavi.to deutero gia ton filo isno.alfista ora gia petama to sagem.i hate usb.mporei kai parodiko provlima tou isp pio spania.

Σίγουρα δεν υπάρχει κανόνας στο πότε θα συγχρονιστεί. Μερικές φορές δεν θα καταφέρει ακόμα κι αν περάσουν 4 ώρες, ενώ άλλες θα χρειαστεί 4 λεπτά και άλλες 10 δευτερόλεπτα. Τα παραπάνω σαφώς τα έγραψα με χιουμοριστική διάθεση και ύστερα από μια βόλτα σε ξένα forums και posts χρηστών που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα με το Sagem. Σήμερα πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα οπότε δεν θα το κράξω. :)

Δημοσ.

a me to sagem .pesto etsi.genikos ta usb trone frikes kai poles fores me ena restart to pc sigxronizei.eno me router pano apo 10 seconds den mou exei parei pote.long live router me 30 euro parapano na ime peace and calm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...