Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με download managers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από περίπου 1 μήνα άλλαξα υπολογιστή και λίγο πριν τα Χριστούγεννα έβαλλα DSL 384 (ADSL Plus με Linksys WAG354G).

Από τότε που έβαλα το DSL προσπαθώ να κατεβάσω προγράμματα χρησιμοποιώντας το FlashGet ή το FreshDownload και το 80% των προγραμμάτων κατεβαίνουν με κανονική ταχύτητα (38-40 kb/sec) αλλά όταν πάω να τα εγκαταστήσω μου βγάζουν file corrupt ή file error και άλλα παρόμοια. Αν χρησιμοποιήσω το κλασικό κατέβασμα από τον Internet Explorer δεν έχω πρόβλημα.

Επίσης στο newsgroup από το outlook express κατεβάζω από διάφορα forums rigtones, φωτογραφίες ή αλλά μικρά προγράμματα και ένα 30% είναι προβληματικά… ειδικά στις φωτογραφίες γίνεται το εξής «κουφό»: φαίνεται ότι κατεβαίνει η φωτογραφία κανονικά και μόλις εμφανιστεί είτε είναι η μισή σαν σε αρνητικό ή κάποιες λωρίδες σε αρνητικό ή ένα κομμάτι σε αρνητικό και να είναι σαν «κουνημένο» και άλλα περίεργα.

Να σημειωθεί ότι το μέγεθος των «προβληματικών» αρχείων είναι ακριβώς το ίδιο με αυτών των κανονικών αρχείων. Επίσης το FlashGet το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια (με dialup) χωρίς κανένα πρόβλημα.

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

Opou prog sou katevazei to arxio se pieces opos to flashget i akoma kai ta torrent arxia dixnoun se megethos oso to teliko akoma ki an einai 1% completed.

Kapote xrisimopoiousa kjai ego Dl managers alla to mono pou kanoun einai tin zwi poio diskoli. Kopse tous na vreis tin igia sou.

Δημοσ.

Όταν είχα πρωτοβάλει το ADSL in a box + με το LinkSys αντιμετώπισα συνεχή προβλήματα διότι συνεχώς με πέταγε έξω. Κατόπιν αλλεπάλληλων επικοινωνιών μου με το help desk της Forthnet μου είπαν ότι το LinkSys εμφανίζει πρόβλημα με dl managers και ενδέχεται να αποσυνδέεται συνέχεια. Μετά από έντονη διαμαρτυρία μου, πήραν πίσω το LinkSys και μου έδωσαν ένα D-Link με το οποίο το πρόβλημα με τα disconnections αντιμετωπίστηκε.

Θα συνιστούσα να το ψάξεις λίγο περισσότερο με forthnet.

Δημοσ.

Με το LinkSys δεν έχω προβλήματα όπως αυτά που αναφέρει ο Jojos170304. Από τότε που το έβαλα δεν του έχω ούτε ένα Reboot, δουλεύει συνέχεια και μάλιστα είναι συνδεμένος και ο γαμπρός μου με wifi που είναι ένα όροφο ποιο πάνω από μένα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πάντως θα βρω κάποιο άλλο dsl router και θα το βάλω για δοκιμή... να δω αν φτέει το Linksys. Υπ' όψιν έχω το WAG354G με Firmware Version: 1.01.03. Εχει βγει νέο firmware 1.01.05 (

http://www1.linksys.com/international/firmware.asp?intfwid=124&coid=61) αλλά δεν το έχω βάλει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...