jacobs76 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Παιδια help λιγο Εχω το F1 05 (ps2) και δεν μπορω να βρω επιλογη replay για μετα τον αγωνα (δηλ. να μπορω δω τι εκανα συνολικα αφου τελειωσει ο αγωνας). Δεν έχει? Μονο κατα την διαρκεια του αγωνα αν διακοψω βγαζει επιλογη replay αλλα το θεμα ειναι να δεις ολο τον αγωνα, ειδικα αν παιζω διπλο με φιλο χρειαζεται οπωσδήποτε! Ευχαριστω
S2Katana Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Καλα εξειρετικο game...Περασα ολο το καλοκαιρι με αυτο.Οχι, δεν εχω εντοπισει τετοια επιλογη.Κριμα, εκανα κατι φοβερα αναποδα με την F2005 μου!
apaixtos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 oute egw file brika replay.an kai dento epsaxa idiaitera to thema.to game paragmatika einai gia liwsimo...polles koupes...
S2Katana Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Αν και δεν το περιμενα, ειναι ακομη καλυτερο με τιμονιερα!
kirileman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχει κάπου ρύθμιση του gameplay, arcade ή simulation; Μου παν ότι έχει, το νοίκιασα αλλά δεν το έχω βρει.
S2Katana Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Οχι, απλα εξαρχης επιλεγεις αν θα παιξεις σε simulation η σε arcade mode...
S2Katana Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Οχι, απλα εξαρχης επιλεγεις αν θα παιξεις σε simulation η σε arcade mode...
kirileman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Οχι, απλα εξαρχης επιλεγεις αν θα παιξεις σε simulation η σε arcade mode... Χαριτωμένο... αλλά εσύ κοροιδεύεις και εγώ ψάχνω να βρω ένα F1 της προκοπής αλλά τζίφος. Με βλέπω να ψάχνω στην αποθήκη το GP2 της Microprose, αν παίζει ακόμα το cd. Τουλάχιστον σε εκείνο αν πάταγες το γκάζι τέρμα το αυτοκίνητο γύριζε με τη μία ανάποδα, ή ακουμπούσες τον μπροστινό σου όλο και κάτι θα έσπαζε και φυσικά δεν έσκαγες με 300 στον τοιχο χωρίς να πάθεις τίποτα. Τι να πω γμτ, τι παιχνίδια είναι αυτα... (μήπως το F1 στο pc είναι διαφορετικό; γιατί έχω την ps2 version).
S2Katana Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Ρε σορρυ αν καταλαβες λαθος αλλα εγω δεν ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!Εχω καιρο να παιξω το παιχνιδι αλλα απο οτι θυμαμαι ετσι ειναι...εκτος αν το μπερδευω με το F1 2003...Χαλαρωσε λιγο, σιγα μην εκανα αστεισμους(LOL).Οπως επισης διαφωνω με οσα λες περι ρεαλισμου.Δεν ξερω για το pc, αλλα για το PS2 το F1 2005 ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει μετα το F1 2002...Για δοκιμασε αγαπητε να παιξεις σε αγωνα με βροχη με το traction on/off και τα λεμε...Πριν πεις ''Σουμαχερ'' εχεις φερει 20 τετ α κε...Αν εισαι τυχερος συνεχιζεις αναιμακτα...Επισης εχεις δοκιμασει να λιωσεις τα λαστιχα σου η να σπασεις το μοτερ?Ειτε δεν εχεις παιξει πολυ το game ειτε εισαι υπερβολικος.Εδω ολοκληρος Alonso και εμαθε την αγνωστη σε αυτον πιστα της Τουρκιας μεσω του εν λογω παιχνιδιου...
kirileman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Ρε γμτ, που είναι όλα αυτά; Θα το ξανακοιτάξω -γιατί το έπαιξα λίγο και βιαστικά και έχω ήδη επιστρέψει το νοικιασμένο dvd- και θα σου πω.
S2Katana Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Σου λεω επιφυλασσομαι μονο για την επιλογη arcade/simulation!
S2Katana Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Σου λεω επιφυλασσομαι μονο για την επιλογη arcade/simulation!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.