tromeros dennis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 καλησπερα! θα ηθελα να κανω καποιο mp3 editing και χριαζομε ενα καλω προγραμμα. ειχα ενα μουσικο dvd και το εκανα rip. και τωρα εχω ενα αρχειο ac3 που το μετρατρεπσα σε mp3. αλλα δεν ξερω με ποιο προγραμμα ειναι καλω να μοιρασο τα tracks. thx!
MariaTs. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Έλα βρε 'τρομερέ ντένη'! Στον γούγλη αν ψάξεις... ξέρεις πόσα θα βρεις; Εγώ χρησιμοποιώ το Sony Sound Forge 8. Άλλοι το Cool Edit Pro. Άλλοι το Audacity (είναι και δωρεάν). Διάλεξε και πάρε... Κι ο γούγλης θα σου δώσει αμέτρητους editors και μην παραξενευτείς που θα δεις ότι όλοι τελικά είναι το ίδιο αλλά με άλλο όνομα!!! :roll:
Voorhees Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Atomix MP3!!! Έχει αρκετά και κάτι πρέπει να έχει και για αυτό που θές.
jazzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Αν το rip το εκανες με το AudioGrabber θα μπορούσες ήδη να είχες και το κάθε τραγούδι ξεχωριστά (αν αυτός ήταν και ο τελικός σου σκοπός). Σχετικά με το editing, νομίζω πως το Audacity -που είναι και freeware- θα σε καλύψει (όπως έχει καλύψει και μένα).
tromeros dennis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Έλα βρε 'τρομερέ ντένη'! Στον γούγλη αν ψάξεις... ξέρεις πόσα θα βρεις; Εγώ χρησιμοποιώ το Sony Sound Forge 8. Άλλοι το Cool Edit Pro. Άλλοι το Audacity (είναι και δωρεάν). Διάλεξε και πάρε... Κι ο γούγλης θα σου δώσει αμέτρητους editors και μην παραξενευτείς που θα δεις ότι όλοι τελικά είναι το ίδιο αλλά με άλλο όνομα!!! :roll: ο γουγλης ξερει πολλα. αλλα ροτω εδω αν εχει καποις κανενα καλο να μου συστησει. γιατι που ξερω εγω ποιο ειναι καλο και ποιο οχι... φιλικα... =)
Kosmag Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 προτείνω το Adobe Audition 1.5 (νεότερη έκδοση του παλαιού καλού Cool Edit pro). Έχει άπειρες επιλογές και εφέ για edit...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.